- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До кога момичетата ще се правят на идиотки?
Ай давай снимка и кратка биография, може да намериш любовта на живота си в тоя форум, гледай колко добри момичета се навъдиха. =О
нямало свестни момичетавсяко момиче е свястно по свое муи това че си ударил на камък не означава че не са свестни винаги има лъч светлина в тъмния тунел
ех сладуранПървоначално написано от Sun4o19
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Нека позная - темата е пълна само с коментари на свестни и 'перфектни' момичета, нали?
You're frozen
When your heart's not open..
и мои коментари имаПървоначално написано от Serendipitys
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
дам наистина пусни някоя снимчица :PПървоначално написано от AFT
Мдъ...и на бас,че две трети от тх ако не и всички пет минути след написването на коментара си са усилили на макс дебелия п*дал Азис,изпушвайки 100-тната си цигара за деня и пълзят по пода пияни до козирката...Първоначално написано от Serendipitys
Еххх хората са толкова еднакви дори в различията си![]()
аз съм така.всяка пуши, пие и го дава на разврат... защо няма едно истинско момиче, което да обича истински с цялото си сърце и душа
ама от септември хващам паяжини, щото чакам да намера някой, дето да го "обичам истински с цялото си сърце и душа".
Иначе много добре знаеш защо човек се превръща в това, което описваш.[/quote]
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ ІІІІІІІІІ
Добре дошла в клуба!!! Може би и във вас е проблема!!!Свестните момичета ``хващат паяжина`` докато се занимавате с курви!!!
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ ІІІІІІІІІ
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
По темата-не мислиш ли, че още ти е рано за такава любов?Живей си живота сега, има време и хора за всичко![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Чудя се колко си ли отчаян че да пишеш на тая тема по форумите???Я се стегни малко бе гледай от тея от твоя пол как се държат сменят си ги честичко после като скъсат ги псуват че са били курви а преди това са има казвали че ги обичат и така ще си намериш и ти някоя овца отговаряща на критериите ти
Споко здухването не е на добре ;д
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
е всички повтаряте че не е намерил точното момиче то наистина като гледам повечето и на мен ми идва да заплача направоо......нямам думи![]()
Ще стане о-лошо, аз съм късметлия, че си имам едно ангелче, което не го интересуват подобни материални глупости!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Ти да не си на 13 години, че са те псували, когато сте се разделили?Или пък живеете всички в корумпирани градове, където не знаят дори каква порода са!?Първоначално написано от kitty9410
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Хранете ме ако си щете,ама аз смея дя кажа,че понякога и момчетата езин вид ''карат'' момичетата да пушат,пият и да се e*** с който им падне.Мене момче ме научи и да пуша и да пия.и какво като пуша и пия?Да не би да съм станала чудовище?Е за пиенето не мога да кажа,че пия,но се слушва да опъна по някоя друга чашка (преди това не близваш)Още ноуравновесените момци на по 16-17 не признават момичета,които не си лягат с всеки сращнот и то на първа среща.Също още от малки същити тези ''отракани'' мъжленца почват с пиене и цигари и повличат част от момичетата.е не всички момчета са такива и не всички момичета се вързват на подавен тип момчета.Има истински момчета и момичета,но друг е въпроса,че не са често срещани.И тези истински хора не се намират като ги чакаме на някоя пейка в градинката.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Автора официално го признавам за поредното мрънкащо и отчаяно от живота същество.
Аз като пия, да не би да съм подчовек случайно?
Откога пиенето и пушенето са критерии, по които се определя същността на един човек/неговите чувства и намерения/етц?
Не смятам, че трябва да се гледа толкова повърхностно на нещата.
Нали всеки говори за душевните качества на човека и разни други подобни, защо тогава се впечатлявате от такива незначителни дейности?
![]()
Туй ми беше питането.
You are broken, I can fix you...
Днешните младежи са много "свободни". Думата дори не е "свободни", защото тяхното е свободия. Глупаво е да гледаш в човек колата и парите, много глупаво. Нима си заслужава заради някакво материално "богатство" ти да си нещастен. А защо си нещастен? Защото не си с човека до теб, заради това, че го обичаш, а заради материалното. И какво като се возиш в Audi s5 (примерно)? По - различен ли си? Не, само си мислиш, че си. За съжаление напоследък хората, които не се държат като дебили не привличат внимание и никой не ги забелязва, почти никой. Да, но това не може да е причина за това да станат развратни или по точно думата е "кучки". Според мен желанието е майка на всичко. Иска ли някой да направи ввпечатление ще го направи по красив начин, а не развратен.
emi da saglasna sam 4e 95% ot jenite sa takav tip,no vse pak se namirat i stabilni mackiaz bix kazala i podobni ne6ta za majete ama tova e druga tema
![]()
![]()
Хах казваш че вече си бил порастнал ама май не е много така защото тая пуберска депресия хич не отива на голям човек. Плюс това всеки иска много неща ама не става само с искане. А доколкото до това че си опитвал много пъти и все попадаш на подобни .... еми какво да направим като по такива ходиш..... като погледнесх отстрани едно момиче и го наблюдаваш известно време една вечер горе долу може да придобиеш някаква представа що за стока е от държанието й. Всички около теб били влюбени! Айде бе ! Само така ти се струва а колко хора обикалят сами не забелязваш май?! А това за коли , пари, алкохол и цигари ....... тцттц какви са тези глупости ако пиела била алкохоличка или пък не била свястна ако пушела от каде ги вадиш тези заключения?! А за кола и пари хах еми да ще ги гледат ако ходиш с някоя пикла на 15 годинки която само това иска да види да се покаже пред дружките .
Да Обичаш значи да позволиш на един човек да разбие сърцето ти ,но да им имаш доверие че няма да го сторят.
Veni , Vidi, Vici !
Аз на тия дето се правят на голяма работа пушат пият и са курвета само мога да им тегля една майна!
Има много свестни момичета,но няма много красиви свестни момичета за жалост.Просто трябва да се търси и да не се спира...Пък и всеки има различни критерии и изисквания.Красивата за един е грозна за друг и обратнотоНе се предавай просто продължи напред :]
--------------------------------------------------------
Каква връзка има пиенето и пушенето с характера й ?!Нормално е да го рпави,всеки тиинейджър разсъждава така.По твоята логика и едно свестно момче няма.Това,че й харесва да пие и да пуши,не означава че само за това мисли.Както и това,че ти си попаднал на такива,просто явно си намираш материалистки.И моето гадже работи,има кола и т.н. но аз не съм с него заради това...
Не всички са леки и пушат, пият и др. неща ..Явно на теб различните не ти връзват
![]()
![]()