- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До кога момичетата ще се правят на идиотки?
Аз ще защитя леките жени, ако не бяха те навън щеше да е пълно с надървени мъже
Няма леки и свястни жени. Всички сме еднакви. Просто някои се осъзнават по-рано от другите и спират да си чакат принца на бял кон, защото тежката реалност са мутрите и байганьовците, Когато батките се оттеглят-и курвите ще си отидат. Просто е.
Аз винаги съм се чудела на момчета, които отказват на пълни момичета, защото са такива, а самите те са самото съвършенство на свинята. Тук е същото. Едно 98% от познатите ми пият, пушат и чукат на ред. Не изисквайте неща от жените, които самите вие не можете да направите.
повечето момичета..са много лигави..радвам се,че не съм от тях..момчетата ги харесват за едното ебане такива..така,че момичета разберете това не е начина..
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Първоначално написано от shmurkam
Какво има да им се чудиш на момчетата които отказват на дебеланите.Нали разбираш ,че за да ти е добре в една връзка трябва да харесваш партньора си.Момчетата които не харесват дебели момичета , просто не се знимават с тях....А и не всички си падат по мутри и батки. Много пъти съм го казвал и ще го повторя.При всеки е строго индивидуално.Един харесва дебели , друг слаби,трети тъпи и т.н.
И разбира се тъпата за един може да е умна за друг и обратно....И мене ме дразнят тъпите шматки дето ходят с 2 пръста грим и цигара в ръка ама не съм седнал да се оплаквам в някой форум.Просто ги заебавате и толкова ;]
--------------------------------------------------------
Аз искам да попитам пък защо мъжете, които аз съм срещала глледат само опаковката и дори и не ги интересува момичето като личност?Първоначално написано от Sun4o19
До сега 1 интелигентно същество с интереси различни от коли, пари, хазарт, трева и прочие не съм срещала
Как да се държи добре човек с 'ора свиние ? А дано пък има някъде, някой, запазил здравия си разум
![]()
Като толкова те интересува интелекта, искай им първо IQ резултат, после снимка ...Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
ПхахахаПървоначално написано от Python5
![]()
![]()
То не е за смях де ... то бива бива ама т'ва на нищо не прилича! Че нали с тоя човек споделяш толкова много неща, имате нужда един от друг, може да се окажете и спътници в живота занапред. Ако е някой прост льольо, какво може да даде той ? Да си даде осраните гащи за пране най-много... жалко, че доста такива същества се влачат по земята и я замърсяват със съществуването си
По моита логика...еми окей ама аз не пуша и не пия, така, че по моята логика има свястни момчета, които знаят какво искат и преследват целите си..залагат на ценностите. О май повечето за пиене, пушене, дискотеки, леки коли и фитнес тяло се интересуват..Ловя бас, че твоето гадже ако нямаше лека кола и работа едва ли би била с него, просто защото когато опре ножа до кокала всеки търси нещо материално и духовните ценности изчезват....!!!!!!!Първоначално написано от galenata
Ами...има.Това дали едно момиче пуши и се напива като животно има общо с характера и,а именно слабия характер.Това важи и за момчетата а в случая аз бих отрязала някой само защото пуши или пие.*въпрос на принципиии~*Първоначално написано от galenata
Каквото си надробим, такова ще си сърбаме.
Рано или късно ще я намериш, споко.
има свестни момичета ..огледай се добре,ако си харесваш само малките курвички ,които гледат колите си е твой проблем![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Има и свестни момичета, но не ги търсиш там където са мъжки.
Не се ходи с въдица в гората.![]()
Момичета идиотки ще има винаги, както и момчета идиоти ..![]()
Но не всички хора са идиоти нали?![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Първоначално написано от got2Bthe1
напълно съгласна... :]Първоначално написано от Take_That
За всеки влак си има пътници,и на твоята гара ще дойде.Имай търпение не винаги всичко е цветя и рози има и разочарования,иначе нямаше да е интересно
Ти защото ги познаваш всички момичета и знаеш дали са идиоткиПървоначално написано от Sun4o19
Мега зле си..Така като си предубеден нищо хубаво няма да ти се случи ....
![]()
--------------------------------------------------------
Абе появил се някакъв мухльо отникаде и ще обижда всичко женско по света шот не може да си намери момиче.
Сори пич ама никой не е виновен за нещастният ти любовен живот.![]()
Е да хората са станали по- гадни, повечето са материалисти, но не можеш да даваш оценка за всички момичета по това от което си опитал.![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Да съм казал някъде, че търся някои да ми е виновен? Не аз мога да си намеря момиче...само че не такова каквото искам...иначе мога да си хвана някоя за ден два...то повече не може да се изкара...ми точно опита учи..а аз когато съм опитал от всичко мисля, че ще си дам оценката, дори и на вас да не ви се хареса...мухльо ама ЧОВЕК, държащ на духовните качества у човек!