.
Отговор в тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 305
    Град
    Varna
    2/3 в момента са бая леки .... малко са ценните ,претендирам ,че познавам такива ,но за жалост не са ме грабнали а ми се иска ,щот са готини де
    ае търси ^^

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Аз ще защитя леките жени, ако не бяха те навън щеше да е пълно с надървени мъже

Град
    Where streets have no name
    Няма леки и свястни жени. Всички сме еднакви. Просто някои се осъзнават по-рано от другите и спират да си чакат принца на бял кон, защото тежката реалност са мутрите и байганьовците, Когато батките се оттеглят-и курвите ще си отидат. Просто е.
    Аз винаги съм се чудела на момчета, които отказват на пълни момичета, защото са такива, а самите те са самото съвършенство на свинята. Тук е същото. Едно 98% от познатите ми пият, пушат и чукат на ред. Не изисквайте неща от жените, които самите вие не можете да направите.

повечето момичета..са много лигави..радвам се,че не съм от тях..момчетата ги харесват за едното ебане такива..така,че момичета разберете това не е начина..
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Няма леки и свястни жени. Всички сме еднакви. Просто някои се осъзнават по-рано от другите и спират да си чакат принца на бял кон, защото тежката реалност са мутрите и байганьовците, Когато батките се оттеглят-и к***те ще си отидат. Просто е.
    Аз винаги съм се чудела на момчета, които отказват на пълни момичета, защото са такива, а самите те са самото съвършенство на свинята. Тук е същото. Едно 98% от познатите ми пият, пушат и чукат на ред. Не изисквайте неща от жените, които самите вие не можете да направите.

Какво има да им се чудиш на момчетата които отказват на дебеланите.Нали разбираш ,че за да ти е добре в една връзка трябва да харесваш партньора си.Момчетата които не харесват дебели момичета , просто не се знимават с тях....А и не всички си падат по мутри и батки. Много пъти съм го казвал и ще го повторя.При всеки е строго индивидуално.Един харесва дебели , друг слаби,трети тъпи и т.н.
    И разбира се тъпата за един може да е умна за друг и обратно....И мене ме дразнят тъпите шматки дето ходят с 2 пръста грим и цигара в ръка ама не съм седнал да се оплаквам в някой форум.Просто ги заебавате и толкова ;]

--------------------------------------------------------

Re: До кога момичетата ще се правят на идиотки?

Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Нема 1 свестно момиче хора, хора....всяка пуши, пие и го дава на разврат... защо няма едно истинско момиче, което да обича истински с цялото си сърце и душа...лак на ноктите не може да си сложи, ама ме пита каква кола карам и прочие..направо съм отчаян..и търся навсякъде и без резултат..направо ми иде да стана емо и да се самоубия..защо всички станаха такива идиоти...защо се промени света толкова много...просто споделям..че и тази вечер се разочаровах и реших да избия комплексите си с тази тема
    Аз искам да попитам пък защо мъжете, които аз съм срещала глледат само опаковката и дори и не ги интересува момичето като личност? До сега 1 интелигентно същество с интереси различни от коли, пари, хазарт, трева и прочие не съм срещала Как да се държи добре човек с 'ора свиние ? А дано пък има някъде, някой, запазил здравия си разум

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA

До сега 1 интелигентно същество с интереси различни от коли, пари, хазарт, трева и прочие не съм срещала
    Като толкова те интересува интелекта, искай им първо IQ резултат, после снимка ...

Цитирай Първоначално написано от Python5
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA

До сега 1 интелигентно същество с интереси различни от коли, пари, хазарт, трева и прочие не съм срещала
    Като толкова те интересува интелекта, искай им първо IQ резултат, после снимка ...
    Пхахаха То не е за смях де ... то бива бива ама т'ва на нищо не прилича! Че нали с тоя човек споделяш толкова много неща, имате нужда един от друг, може да се окажете и спътници в живота занапред. Ако е някой прост льольо, какво може да даде той ? Да си даде осраните гащи за пране най-много... жалко, че доста такива същества се влачат по земята и я замърсяват със съществуването си

Ще си бъдат идиотки докато генетично не се променят.

Цитирай Първоначално написано от galenata
    Каква връзка има пиенето и пушенето с характера й ?!Нормално е да го рпави,всеки тиинейджър разсъждава така.По твоята логика и едно свестно момче няма.Това,че й харесва да пие и да пуши,не означава че само за това мисли.Както и това,че ти си попаднал на такива,просто явно си намираш материалистки.И моето гадже работи,има кола и т.н. но аз не съм с него заради това...
    По моита логика...еми окей ама аз не пуша и не пия, така, че по моята логика има свястни момчета, които знаят какво искат и преследват целите си..залагат на ценностите. О май повечето за пиене, пушене, дискотеки, леки коли и фитнес тяло се интересуват..Ловя бас, че твоето гадже ако нямаше лека кола и работа едва ли би била с него, просто защото когато опре ножа до кокала всеки търси нещо материално и духовните ценности изчезват....!!!!!!!
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Цитирай Първоначално написано от galenata
    Каква връзка има пиенето и пушенето с характера й ?!Нормално е да го рпави,всеки тиинейджър разсъждава така.По твоята логика и едно свестно момче няма.Това,че й харесва да пие и да пуши,не означава че само за това мисли
    Ами...има.Това дали едно момиче пуши и се напива като животно има общо с характера и,а именно слабия характер.Това важи и за момчетата а в случая аз бих отрязала някой само защото пуши или пие.*въпрос на принципиии~*

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Каквото си надробим, такова ще си сърбаме.
    Рано или късно ще я намериш, споко.

Повече от фен
    има свестни момичета ..огледай се добре,ако си харесваш само малките курвички ,които гледат колите си е твой проблем
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Има и свестни момичета, но не ги търсиш там където са мъжки.

Не се ходи с въдица в гората.

Цитирай Първоначално написано от raia338
    има свестни момичета ..огледай се добре,ако си харесваш само малките курвички ,които гледат колите си е твой проблем
    Внимателно подбирам, но рано или късно пак се стига до разочарование...
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Момичета идиотки ще има винаги, както и момчета идиоти ..
    Но не всички хора са идиоти нали?
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Повечето са...

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Има такива момичета бате просто не си ги намерил...повечето са заети...заеби к***те и се насочвай кам нещо истинско...

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Ооо не слагай всички момичета под общ знаменател, най-мразя така.... Не всички се правят на голямата работа и гледат пари и коли .... просто не си срещнал подходящата Пък и проблемът може да е в теб самия - ако харесваш само такива, които отговарят на описанието: искам приятелят ми да има кола и да е бъкан с пари.......
    напълно съгласна... :]

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    За всеки влак си има пътници,и на твоята гара ще дойде.Имай търпение не винаги всичко е цветя и рози има и разочарования,иначе нямаше да е интересно

Цитирай Първоначално написано от LetTheMusicTalks
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Има такива момичета бате просто не си ги намерил...повечето са заети...заеби к***те и се насочвай кам нещо истинско...
    Там е проблема, че не виждам вече истински неща..

Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    За всеки влак си има пътници,и на твоята гара ще дойде.Имай търпение не винаги всичко е цветя и рози има и разочарования,иначе нямаше да е интересно
    Така е, но това за влака така казвах и аз за приятелите..пък влака не дойде ;(

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Повечето са...
    Ти защото ги познаваш всички момичета и знаеш дали са идиотки Мега зле си..Така като си предубеден нищо хубаво няма да ти се случи ....

--------------------------------------------------------

Абе появил се някакъв мухльо отникаде и ще обижда всичко женско по света шот не може да си намери момиче.
    Сори пич ама никой не е виновен за нещастният ти любовен живот.
    Е да хората са станали по- гадни, повечето са материалисти, но не можеш да даваш оценка за всички момичета по това от което си опитал.
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

Да съм казал някъде, че търся някои да ми е виновен? Не аз мога да си намеря момиче...само че не такова каквото искам...иначе мога да си хвана някоя за ден два...то повече не може да се изкара...ми точно опита учи..а аз когато съм опитал от всичко мисля, че ще си дам оценката, дори и на вас да не ви се хареса...мухльо ама ЧОВЕК, държащ на духовните качества у човек!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си