- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До кога момичетата ще се правят на идиотки?
Оф писнало ми е тотално от такива като теб!Не знам от къде ви се пръкват тия глупости в мозъците,че след като 1,2,5,10.. момичета са тотални материалистки,то следователно всички са такива.Вярно е,че огромен процент от женските индивиди търсят материално осигурен мъж до себе си,но не за всички това е главната цел в живота!Престанете да слагате всички жени във всевъзможни абсурдни графи като "всички жени са курви","всички момичета търсят само материалното","момичетата са кучки и използвачки" (това са само примери).Просто ПРЕСТАНЕТЕ!Един съвет от мен..Вместо да се вайкаш,да говориш глупости и да си губиш времето да пишеш ненужни теми във форум и само да се ядосваш още повече,то по-добре забрави за "нуждаещите" се момичета,защото на тях не им пука какво ти е на теб.Те просто гонят целите си.Гони и ти своите.И без това няма шанс да ги промени някой.Просто де да знам и аз...няма място,на което се събират всички перфектни(така да ги наречем)момичета...В най-скоро време ще намериш някоя,която да ти грабне окото...Само ще ти кажа,че няма нито една "красавица"(кифла..както искате ги наречете) на тоя свят,която да не се интересува от материалнното,така че не се цели в тях,нито във някой урунгел(примерно).Не знам то честно казано си е и до късмет или и аз не знам,та да уцелиш джакпота.Мога единствео да кажа,че точното момиче за теб е под носа ти и трябва да се огледаш малко и ще я видиш.Убедена съм(не ме питай откъде знам,просто знам...не не съм врачка)...Абе,ако искаш не ме слушай сигурно бръщолевя глупости...Айде със здраве!
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Хм...това че пушат не значи че са лоши
Аз познавам една , която пуши , но нито псува , нито обижда , не се държи арогантно , не гледа материалното богатство
Вярно повечето не са такива , но има и изклучения![]()
пове4ето са големи курви според мене..тичат там след някъв с 2-3 год по-голям (минимум) .. пу6ат и пият да се направят на интересни пред него .. и моля ви се - без мнение от типа на : не всички са такива,щото съм писал повечето![]()
I'm better ..
Аз,пък ви питам вас момчета?Не можете да си надвието егото,нали?Ние също сме непоносими и т.н.Обаче защо по дяволите трябва да се нараняваме,вместо да се обичаме?
Ех,никога няма да се разберем...
Ще продължаваме да се нервим.Всичко т'ва става,защото НЕ УМЕЕМ ДА ГОВОРИМ!
Всички хора са красиви по душа и повечето намират човека, който заслужава тяхната любов.. "за всеки влак си има пътници" - хората са си го казали, просто ти още не си намерил момичето за теб.
Успех ти пожелавам!![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Еееебааааааахти сагата.
13 страници вече се вайкаш, не намери ли вече момиче? С песимизъм нищо няма да стане...голям човек си, не се излагай.
Пък и всички отговори са еднакви вече, няма какво повече да се говори по тая тема.
madafaka
Мразя тези моми4ета , единствения на4ин, премести се или от село си хвани една![]()
'Докога момичетата ще се правят на идиотки'
Б*си глупавия въпрос![]()
![]()
Докато вие момчетата им се хващате !![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
човек ако търси намира.....
и мисля че съдейки по заглавието на темата трябвало е модераторите да я заключат още в началото (лъжа ли се или тва е дискриминация на половете?)
пп: да.. момче съм и не съм феминист![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Не че не ме кефи темата, нито пък ти си ми неприятен, кофти ти е положението да. Малко ми е тъпо просто че гледаш толкова песимистично на всичкоПървоначално написано от Sun4o19
![]()
madafaka
аз не мисля,че няма да намериш момичето си...то ще дойде когато най-малко очакваш ии без дори да си го търсил...може пък да има такова момиче и ти да го познаваш но да го подценяваш или да не го забелязваш.в отношение на любовта аз не мисля че материалните неща я създават.затова не съм и материалистка.приятеля ми беше като теб но сега ако го попиташ ще чуеш това което аз ти написах-тя сама ще дойде.и когато дойде ще се чудиш защо си бил така отчаян...![]()
;] just me
Ми 1-во не се правят - идиотки са..ъъъ сори тъпи пачи. 2-ро ще стават все повече въпросните момичета. 3-то има и свестни, но излизат с момчета които са тъпи курвари (мъжката версия на пача, кифла,козукак или ТУТМАНИК ти си избери)![]()
тва е най- простия въпрос, на който някога с1м отговаряла!
и се чудя тъпи ли сте или кво???мн ясну,че ще се правят на такива, защото повече от 1/2 от момчетата днес търсят точно такива загубенячки. Девизът е яко тяло и вече съм влюбен. При това положение дори за свестните момичета не остава избор! А всеки иска да се уреди с гадже. Така 4е мисля , че глаавният проблем е у вас момчета, вие харесвате такива момичеата, това е причината да се правим на такива, каквито не сме
![]()
Леле колко стара темааа ...![]()
Това, което мога да кажа на автора ако още чете:
Има такива - гаджето ми !!
Аз съм от бедно семейство, не съм фитнес маниак и колата ми струва 2000 лева. Знам, че може някой ден да не ми е вече гадже но дори и тогава няма да кажа това, което си написал.
Лесно се предаваш пич !! Не бива така !![]()
Толкова по-различни момичета има от описаното ... Просто не си ги намерил, не си срещнал.Любовта не се търси, тя се намира.Занимавай се с други неща и изведнъж един хубав ден ще срещнеш момиче, което ще се чудиш откъде ти е дошло и дали заслужаваш такова съкровище даже...!! Запомни ми думите, момче! Ще видиш...
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Описваш такива момичета,е аз мога да кажа същото са момчетата.Защо постоянно срещам такива,които се интересуват от външния вид и колко са развратни?
Хайде глупости!За всеки влак си има пътници.Има всякакви хора,да повечето ги интересуват материалните богатства,но какво да се прави?
Помни,че хубавите неща се намират трудно.Междувременно,прост о се занимавай с нещо друго(спорт или някое хоби).Докато се усетиш,ще Я видиш.![]()
Аз съм песимистичен човек попринцип,но това го знам със сигурност.
Ако едно момиче не мисли за парите след като направи 19/20,значи е шибано хипи.
Тоя па,тоя па ... нямало свестни момичетати не ги виждаш тва е всичко.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Подкрепям те !Първоначално написано от tuzaro
А относно темата: Не ти ли е хрумвало ,че има момичета с достатъчно възможности и не ги интересува твоята кола и банковата сметка на баща ти или майка ти ??? Много се нервирам от такива глупави помисли ....и да ти кажа ,ако ти не се държиш като" кой съм аз " няма да имаш този проблем ,а може би и ще си хванеш гадже ,с което да се обичате и да сте дълго време заедно![]()
Да обичаш значи да страдаш!