- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До кога момичетата ще се правят на идиотки?
Абе.. свестни момичета има.. ама де са свестните момчета?!?!?!А ти ако не си попаднал на свестно момиче.. явно си падаш по кифли с обем до небето и чорапи в сутиена
![]()
п.п. нищо лично към 'кифлите'
Е ти като не си попаднала на свястно момче, явно си падаш по Емо стаилинга, избръснати ръце,крака оскубани вежди,и розови тениски.Първоначално написано от TrickyAngel
Yep.Първоначално написано от chicho
![]()
То по тая логика и аз да сложа сички момчета под общ знаменател - СВИНЕ и край да си остана сама одкат умра.... Тва е тъпо ! Просто трябва да търсиш докато намериш... И аз до сега съм попаданла само на свине и полусвине , но не се отказвам от търсенето и вярата ,че има и наистина свясни![]()
Мдаааа,мноо правилноПървоначално написано от tuzaro
Ще се правят на идиотки, до тогава, докато момчетата ги харесват такива.
Хмм... интересно. Не мислиш ли че ти е малко рано да мислиш така?Всъщност не знам на колко години си, та няма да направиш лошо ако ми кажеш. Иначе момичета има, не се притеснявай.Изглежда не ти е времето, но ще си намериш.Омръзнало ми е да слушам как момчетата мислят че момичетата се интересуват само от парите на момчето тялото му и т.н. НЕ Е ТАКА!!!Това че до сега сте попадали само на такива момичета, не означава, че има само такива. : )
Evil needs candy too
СпокойноПовярвай ми, ще си намериш.Имаш много време, все някога ще срещнеш подходящо момиче.Не мисли за това, съсредоточи се върху някакво хоби или нещо което ти е интересно, а това с момичето ще стане изведнъж, дори няма да се усетиш иии...Don't worry, be happy
![]()
Evil needs candy too
Ехаа,не вярвах,че толкова безмислена тема може да стане така голяма
Иначе на слънчо колкото и да му говориш, той все неговото си меле, колко много хора се изредиха да те убедят и успокоят, повярвай им
Има такива момичета, аз лично познавам доста, дори с другите мога да кажа, че почти не комуникирам. Търси и ще намериш.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Знаеш ли какво си мисля аз сега?Защо не мога да намеря момче със свой собствен характер-различен от всички останали.Защо няма момчета,които да взимат насериозно проблемите на приятелките си?Защо,по дяволите,не мога да намеря някой талантлив,внимателен и всеотдаен ,който да приема секса като изкуство,а не като спорт?
Малцина намират това,което искат.Точно затова ти казват че темата няма смисъл..
Аз не съм от този тип момичета......Аз уважавам момчето,ако и то мен!Ако се държи грубо ще го отблъсна....И не пуша,не защото е вредно,а защото не искам да се правя на модерна...Сърцето е по-важно от плочките...Вътрешната красота и стил се отличават от марковите дрехи и червилото....
Според мен наистина има много свестни момичета, които чакат да бъдат открити. Нещата ще се случат инцидентно, но ти също поне малко можеш да помогнеш. Аз също не пуша, не толкова да си пазя здравето, а просто нямам желание. Освен това и не пия, което може да ви се стори странно в днешно време, но също нямам желание да го правя. Нали знаеш- Който търси, намира.
От друга страна някои момчета са свикнали момичетата да им ходят в краката и мислят, че могат да имат всяка, която пожелаят. Не сме виновни само ние момичетата, а до някаква степен има влияние държанието на някои момчетата. Защо всички си мислят, че трябва да бъдат надути.(Разбира се, има изключения)....
...
...
![]()
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
хаха аз от "свестни" момичета се си патя, щото както е свестна и ти врътне някой номер. Преди бях романтик и т.н. ама кат ти го набутат "свестните "момичета няколко пъти един сред друг почваш да си мислиш : деба аз тъп ли съм или кво не мога да вържа нищо я да стана тъп курвар и да ходя по кифли .Първоначално написано от TrickyAngel
и нормално защото от кифлите знаеш какво можеш да очакваш и не ти пука особено и гледаш да не хлътваш
щом търсиш такава кадет да не пие и пуши и т.н. ще се влюбиш в някоя курва , убеден съм![]()
Момиче съм...и да ти кажа-момчета с мускули ме отвръщават! Не си падам по богаташчета,тъй като са ръзглезени мамини синчета!...Така де,искам да кажа,че не всяко момиче е някакво такова...материалиска!...Тов ,че не си улучил на момиче,не значи,че няма свестни! То ако става въпрос и аз не съм срещала момче,което да не е идиот,да не мисли с другата си глава постоянно,да не гледа колко е слабо момичето-колкото по-слабо толкова по-добре...Първоначално написано от Sun4o19
...ама не се отчайвам ,вярвам ченякъде,независимона какво "космическо" разтояние има и свестни хорица ;дд
![]()
Момиче съм...и да ти кажа-момчета с мускули ме отвръщават! Не си падам по богаташчета,тъй като са ръзглезени мамини синчета!...Така де,искам да кажа,че не всяко момиче е някакво такова...материалиска!...Тов ,че не си улучил на момиче,не значи,че няма свестни! То ако става въпрос и аз не съм срещала момче,което да не е идиот,да не мисли с другата си глава постоянно,да не гледа колко е слабо момичето-колкото по-слабо толкова по-добре...Първоначално написано от Sun4o19
...ама не се отчайвам ,вярвам ченякъде,независимона какво "космическо" разтояние има и свестни хорица ;дд
![]()
Променил се е,вярно.Момичета много и наистина са такива каквито описваш,но не всички!Например аз-за моите почти 19 години не съм опитала цигара,нямам и намерение!Алкохол пия 2 пъти годишно и то по 1 глътка или най -много 50 грама.Имала съм 2ма в моя живот и нито един от двамата не е бил и не е милионер.Първоначално написано от Sun4o19
ся ако кажеш че си красива и не изневеряваш и по характер си добра просто си жената мечтаПървоначално написано от sasha_90
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Аз лично смятам да спра да се държа като идиотка когато спре да ми е плюс.![]()
Аз се харесвам-другите трябва да кажат дали съм красива.Не изневерявам!Изневярата е най-отвратителното нещо,което можеш да причиниш на любимия.За характер-когато са добри с мен и аз съм такава.Но си признавам,че когато съм гладна съм много агресивна,е почти всеки пътПървоначално написано от Aicken
![]()