.
Отговор в тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 305
    Абе.. свестни момичета има.. ама де са свестните момчета?!?!?! А ти ако не си попаднал на свестно момиче.. явно си падаш по кифли с обем до небето и чорапи в сутиена

п.п. нищо лично към 'кифлите'

Цитирай Първоначално написано от TrickyAngel
    Абе.. свестни момичета има.. ама де са свестните момчета?!?!?! А ти ако не си попаднал на свестно момиче.. явно си падаш по кифли с обем до небето и чорапи в сутиена

Е ти като не си попаднала на свястно момче, явно си падаш по Емо стаилинга, избръснати ръце,крака оскубани вежди,и розови тениски.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от chicho

Е ти като не си попаднала на свястно момче, явно си падаш по Емо стаилинга, избръснати ръце,крака оскубани вежди,и розови тениски.
    Yep.

То по тая логика и аз да сложа сички момчета под общ знаменател - СВИНЕ и край да си остана сама одкат умра.... Тва е тъпо ! Просто трябва да търсиш докато намериш... И аз до сега съм попаданла само на свине и полусвине , но не се отказвам от търсенето и вярата ,че има и наистина свясни

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Едните са леки, а другите тежки - онези недостъпните, които за цял живот си остават монахини и ...о не не няма средно положение..даже и Бог не може да ми помогне...
    мога да ти кажа, че онея дето се правят на недостъпни са най-големите кyрви
    Мдаааа,мноо правилно

Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ще се правят на идиотки, до тогава, докато момчетата ги харесват такива.

Хмм... интересно. Не мислиш ли че ти е малко рано да мислиш така?Всъщност не знам на колко години си, та няма да направиш лошо ако ми кажеш . Иначе момичета има, не се притеснявай.Изглежда не ти е времето, но ще си намериш.Омръзнало ми е да слушам как момчетата мислят че момичетата се интересуват само от парите на момчето тялото му и т.н. НЕ Е ТАКА!!!Това че до сега сте попадали само на такива момичета, не означава, че има само такива. : )
    Evil needs candy too

На 20 съм
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Спокойно Повярвай ми, ще си намериш.Имаш много време, все някога ще срещнеш подходящо момиче.Не мисли за това, съсредоточи се върху някакво хоби или нещо което ти е интересно, а това с момичето ще стане изведнъж, дори няма да се усетиш иии...Don't worry, be happy
    Evil needs candy too

Ехаа,не вярвах,че толкова безмислена тема може да стане така голяма
    Иначе на слънчо колкото и да му говориш, той все неговото си меле, колко много хора се изредиха да те убедят и успокоят, повярвай им

Re: До кога момичетата ще се правят на идиотки?

Има такива момичета, аз лично познавам доста, дори с другите мога да кажа, че почти не комуникирам. Търси и ще намериш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от chill
    Ехаа,не вярвах,че толкова безмислена тема може да стане така голяма
    Иначе на слънчо колкото и да му говориш, той все неговото си меле, колко много хора се изредиха да те убедят и успокоят, повярвай им
    Вече вярвам само на себе си...

Град
    somewhere over the rainbow
    Знаеш ли какво си мисля аз сега?Защо не мога да намеря момче със свой собствен характер-различен от всички останали.Защо няма момчета,които да взимат насериозно проблемите на приятелките си?Защо,по дяволите,не мога да намеря някой талантлив,внимателен и всеотдаен ,който да приема секса като изкуство,а не като спорт?
    Малцина намират това,което искат.Точно затова ти казват че темата няма смисъл..

Аз не съм от този тип момичета......Аз уважавам момчето,ако и то мен!Ако се държи грубо ще го отблъсна....И не пуша,не защото е вредно,а защото не искам да се правя на модерна...Сърцето е по-важно от плочките...Вътрешната красота и стил се отличават от марковите дрехи и червилото....

Според мен наистина има много свестни момичета, които чакат да бъдат открити. Нещата ще се случат инцидентно, но ти също поне малко можеш да помогнеш. Аз също не пуша, не толкова да си пазя здравето, а просто нямам желание. Освен това и не пия, което може да ви се стори странно в днешно време, но също нямам желание да го правя. Нали знаеш- Който търси, намира.

От друга страна някои момчета са свикнали момичетата да им ходят в краката и мислят, че могат да имат всяка, която пожелаят. Не сме виновни само ние момичетата, а до някаква степен има влияние държанието на някои момчетата. Защо всички си мислят, че трябва да бъдат надути.(Разбира се, има изключения). ... ... ...
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

хаха аз от "свестни" момичета се си патя, щото както е свестна и ти врътне някой номер. Преди бях романтик и т.н. ама кат ти го набутат "свестните "момичета няколко пъти един сред друг почваш да си мислиш : деба аз тъп ли съм или кво не мога да вържа нищо я да стана тъп курвар и да ходя по кифли .
    и нормално защото от кифлите знаеш какво можеш да очакваш и не ти пука особено и гледаш да не хлътваш

Голям фен Аватара на Aicken
    щом търсиш такава кадет да не пие и пуши и т.н. ще се влюбиш в някоя курва , убеден съм

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^

Няма едно свястно момиче...всяко момиче от малка пие и пуши...от малка се научава да гледа парите, колите и фитнес тялото...защо изобщо няма момиче, което да обича истински? Да държи на духовните ценности, не толкова на материалните изгоди? Защо ножа толкова много опря до кокала, че положението е такова? Търся на всякъде, смених много среди и дори и на тихото, кротко и добро момиче се оказва материалистка..всяко момиче търси материално момче...незная от къде се появи тази мода, че яко момчето няма хубаво тяло и кола значи не става...толкова много се е променил света ;(
    Момиче съм...и да ти кажа-момчета с мускули ме отвръщават! Не си падам по богаташчета,тъй като са ръзглезени мамини синчета!...Така де,искам да кажа,че не всяко момиче е някакво такова...материалиска!...Тов ,че не си улучил на момиче,не значи,че няма свестни! То ако става въпрос и аз не съм срещала момче,което да не е идиот,да не мисли с другата си глава постоянно,да не гледа колко е слабо момичето-колкото по-слабо толкова по-добре... ...ама не се отчайвам ,вярвам ченякъде,независимона какво "космическо" разтояние има и свестни хорица ;дд

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^

Няма едно свястно момиче...всяко момиче от малка пие и пуши...от малка се научава да гледа парите, колите и фитнес тялото...защо изобщо няма момиче, което да обича истински? Да държи на духовните ценности, не толкова на материалните изгоди? Защо ножа толкова много опря до кокала, че положението е такова? Търся на всякъде, смених много среди и дори и на тихото, кротко и добро момиче се оказва материалистка..всяко момиче търси материално момче...незная от къде се появи тази мода, че яко момчето няма хубаво тяло и кола значи не става...толкова много се е променил света ;(
    Момиче съм...и да ти кажа-момчета с мускули ме отвръщават! Не си падам по богаташчета,тъй като са ръзглезени мамини синчета!...Така де,искам да кажа,че не всяко момиче е някакво такова...материалиска!...Тов ,че не си улучил на момиче,не значи,че няма свестни! То ако става въпрос и аз не съм срещала момче,което да не е идиот,да не мисли с другата си глава постоянно,да не гледа колко е слабо момичето-колкото по-слабо толкова по-добре... ...ама не се отчайвам ,вярвам ченякъде,независимона какво "космическо" разтояние има и свестни хорица ;дд

Мега фен Аватара на sasha_90

Променил се е,вярно.Момичета много и наистина са такива каквито описваш,но не всички!Например аз-за моите почти 19 години не съм опитала цигара,нямам и намерение!Алкохол пия 2 пъти годишно и то по 1 глътка или най -много 50 грама.Имала съм 2ма в моя живот и нито един от двамата не е бил и не е милионер.

Голям фен Аватара на Aicken

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Променил се е,вярно.Момичета много и наистина са такива каквито описваш,но не всички!Например аз-за моите почти 19 години не съм опитала цигара,нямам и намерение!Алкохол пия 2 пъти годишно и то по 1 глътка или най -много 50 грама.Имала съм 2ма в моя живот и нито един от двамата не е бил и не е милионер.
    ся ако кажеш че си красива и не изневеряваш и по характер си добра просто си жената мечта
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на babity
    Аз лично смятам да спра да се държа като идиотка когато спре да ми е плюс.

А докога момчетата ще се правят на психари???

Мега фен Аватара на sasha_90

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    ся ако кажеш че си красива и не изневеряваш и по характер си добра просто си жената мечта
    Аз се харесвам-другите трябва да кажат дали съм красива.Не изневерявам!Изневярата е най-отвратителното нещо,което можеш да причиниш на любимия.За характер-когато са добри с мен и аз съм такава.Но си признавам,че когато съм гладна съм много агресивна,е почти всеки път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си