Цитирай Първоначално написано от shmurkam
Няма леки и свястни жени. Всички сме еднакви. Просто някои се осъзнават по-рано от другите и спират да си чакат принца на бял кон, защото тежката реалност са мутрите и байганьовците, Когато батките се оттеглят-и к***те ще си отидат. Просто е.
Аз винаги съм се чудела на момчета, които отказват на пълни момичета, защото са такива, а самите те са самото съвършенство на свинята. Тук е същото. Едно 98% от познатите ми пият, пушат и чукат на ред. Не изисквайте неща от жените, които самите вие не можете да направите.

Какво има да им се чудиш на момчетата които отказват на дебеланите.Нали разбираш ,че за да ти е добре в една връзка трябва да харесваш партньора си.Момчетата които не харесват дебели момичета , просто не се знимават с тях....А и не всички си падат по мутри и батки. Много пъти съм го казвал и ще го повторя.При всеки е строго индивидуално.Един харесва дебели , друг слаби,трети тъпи и т.н.
И разбира се тъпата за един може да е умна за друг и обратно....И мене ме дразнят тъпите шматки дето ходят с 2 пръста грим и цигара в ръка ама не съм седнал да се оплаквам в някой форум.Просто ги заебавате и толкова ;]