- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Истината за Хитлер
Пълни глупости. Омг, живееш в страна, която не е Бог знае колко далече от събитията. Има хора, макар и наистина стари, които още помнят. Ама вие ме изумявате! И преди бях чувала, че има хора, които смятат, че Холокост не е имало, но не вярвах, че такива ще срещна сред българи!Първоначално написано от Pliok0019
Добре, моля те, обясни ми, какво правят тия концентрационни лагери като не е имало хора в тях? Защо са намерени толкова останки. Защо има крематориуми? Откъде са тия снимки, за които никой не е доказал, че не са истински? От къв зор хората имат още номерация по ръцете?
Оф, хората сте опасни. Като нещо не ви изнася, гледате да го отречете, да го забравите.
Холокост ИМА, но е силно ПРЕУВЕЛИЧЕН.
Все пак всеки си защитава изгодните позиции...нормално е.
Не всеки евреин е ултимативното зло омгомг, но ционизмо е нещо, с което "лошия чичо Хитлер и нацитата" не могат да се мерят, мисля.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ОК, а ако е истина защо злите еврей-конспиратори не са го убили още, задето разпространява "вярната" история пред света?Първоначално написано от Jesus
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
О напротив и аз не съм съгласна .. надали всички тези хора,
които ги снимат и излъчват по Хистори са им платили ..
все пак това са възрасни ... преживяли го ... ъъъ ...
о'кей .. някой нещас е изопачават .. както един скин
се опита да ме обори акто ми показва снимки ,
които за енго са колажи ,ноовъпреки това ..
чшш чакай уе .. такова ли въображение чак .. пфф
медиите го дискредитират и затова все още е жив смятат го за безобиден
белатрикс за момент си помислих че сте 1 и същи човек с човека с когото спориш
Първоначално написано от waaaagh
Ок, хубаво, начи се разбрахме-холокост няма. Лагерите са всъщност дебелариуми за отслабване и места за приютяване на анорексици, а номертата по ръцете са били много модерна татуировка за времето си
Огромна картинка!
По цял свят има газови камери.Първоначално написано от Bellatrix
Първата се намира в САЩ. Функцията им е за обезпаразитяване и срещу разпространение на епидемии и заразни болести.
Кажи нещо за газът - Циклон Б? Той е предназначенен за селското стопанство, само в наистина големи количества може да убива. За целта са нужни херметизирани постранства.
Камерите са изпозлвани за обезпаразитяване на хората по време на епидемия. Нормално е част от заразилите се да умрат. Труповете би трябвао да се изхвърлят по-бързо, за да не сеят зараза.
Имало е висока смъртност в лагерите, да. Но тя не е била толкова по вина на германските власти.
омфг...Камерите са изпозлвани за обезпаразитяване на хората по време на епидемия. Нормално е част от заразилите се да умрат. Труповете би трябвао да се изхвърлят по-бързо, за да не сеят зараза.
не мога да разбера защо се гаврите с една ужасна световна човешка трагедия.
Добре де,а след като газа е използван в селското стопанство за обезпаразитяване не следва ли той да се изхвърля от САМОЛЕТ НАД НИВИ, а не в херметически затворена стая където "потенциално" може да бъде смъртоносен?!?Първоначално написано от Pliok0019
А хората в камерата предполагам са страдали от болести, разпространяващи се по житните култури?
И как по дяволите газ за ОБЕЗПАРАЗИТЯВВАНЕ се ползва против ЗАРАЗА ?!? Следващия път когато хванеш грип ме викни да те набутам в камера и да ти пусна отровен газ да се обезпаразитиш. Да видим как ще мислиш тогава...
Огромна картинка!
ОМГ!!?? Ама всеки може да си намери оправдания! Еми като циклон Б е за селски стопанства може ли да попитам какво е правил в херметически затворено пространство като газовите камери? Що не се пуска над нивички и поля, а там? Демек газовата камера е била поместена в сградата за окраса и там ей тъй от време на време се пуска газ за кеф!!!???Първоначално написано от Pliok0019
И разбира се, не е по вина на германските власти и германците изобщо. А Йозиф Менгеле е бил приятен, мил чичка, който е раздавал парички на социално слабите. И експерименти няма, ама естествено.
Както и да е, спирам да споря. Отричате нещо доказано хиляди пъти и то го отричате с пълни глупости. Не разбирам как може нещо такова, нещо, от което трябва да се поучим, за да не се случва пак, да бъде забравено.
Имам един простичък въпрос към защитниците на холокоста: престъпление ли е отричането на холокоста в 12 европейски държави и израел? Кажете ми, че не е и го докажете и се признавам за победен в спора.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ако наистина се е целяло изтребление, нямаше да се използва такъв газ. Той дори не е "боен", а е слабовероятно да се изградят толкова добре херметически затворени пространства. А защо следи от какъвто и да било газ не са намерени?!Първоначално написано от Bellatrix
"Никога в Германия не се е говорило за изтребление на евреите. Винаги, когато се говори за `Окончателно решение` на еврейския въпрос се има предвид ИЗСЕЛВАНЕ на евреите от Европа - включително и в документи и на заседания и в частни изказвания на Хитлер."
В какъв смисъл престъпление?Първоначално написано от PainMonopoly
И бтв, Израел не отрича Холокоста. Наскоро даже беше ден за спомен от това време.
Я ми обясни как се намират следи от газ след 60 години от полуразрушена сграда? А нали взимаш под внимание факта, че за да се вкара следващата група хора в камерата "за обезпаразитяване" без да измрат помещението трябва да се вентилира. Без подръжка на помещението газа има от къде да излезе, респективно нормално е да няма следи от негоПървоначално написано от Pliok0019
Огромна картинка!
Който отрича холокоста - в затвора.Първоначално написано от Bellatrix
Pliok0019, къде моля те са изчезнали всички хора? 6 милиона са само евреите. Откъде са тия снимки и какви са тия номера по ръцете на хората?
И бтв след 60 години какви следи от газ!? Като дъщеря на химик ти казвам, че и най-якия газ изветрява максимум, в най-страховития случай, до 2 седмици.
Със съответна апарататура, ако газът е използван, така че да убива хора - трябва да се намери по стените на херметически затворените камери в концлагерите.Първоначално написано от waaaagh
Загиналите в лагерите са между 250 и 300 хиляди души. От тях евреи са около две трети.
Монтажи, фалшификации.
Самите евреи са имали противоречиви цифри - отначалото са казвали, че загиналите са 2 милиона.Първоначално написано от Bellatrix
значи все пак с пльок говорим за сходни неща, те ги местят в концлагери където са работели нисшата класа а средната са ги охранявали и кохато някой умре за да не се губи материала се претопява
Абе те американците фалшифицираха кацането на луната вие сега за 1 холокост ще се избиете :С
Не е престъпление. Срам е. От всички неща, които съм учила по история и съм се занимавала да търся допълнително, Холокостът е една от най-жестоките трагедий, сполетяла света. Чела съм толкова книги и съм говорила с толкова хора с мисълта, че това не бива да бъде забравено. Това е една грешка, която отнела милиони животи, една античовешка жестокост.Първоначално написано от PainMonopoly
А вие я отричате.
Не искам да знам как се чувстват хората, които са били там, имат спомени, загубили са близките си, а сега някой отрича всичко. Жал ми е и направо ме е срам да ви слушам.