Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
Не знам такова нещо.
Ти май май нищо не знаеш, ама нали трябва да си защитиш еврейското приятелче...
Знам много. Чела съм много. Имах 10 листа доклад за това. Чела съм Ремарк. Учила съм достатъчно. Ходила съм там (в Бухенвалд-концентрационнен лагер). И от двама ни ти си този, който развива философски теорий. Аз давам факти.
Фактите ти не са никакви факти, защото си ги взела от фалшифицираната конвенционална литература и медия.

Концентрационни лагери са правили колониалните империи, комунистите, нацистите, военните хунти в Южна Америка и всякакви авторитарни режими. Ама лошите нацисти разбира се трябва да са най-виновни.
Фактите ми са истински, защото:
1. Въпросните доказателства (чантата с човешка кожа, снимките и тн) са музейни забележителности и всеки заинтригуван може да ги види.
2. Тези лагери съществуват и в тях има и газови камери и крематориуми. Посети някой ден Бухенвалд, Дахау или Аушвиц.
3. Циклон Б е нервно-паралитичен газ и не се пуска ей тъй за да се махнат бактерий (бтв откъде ви дойде, че с газ се обезпаразитява!!!???)
4. За 60 години тоя газ е изчезнал 100 пъти, за да го намериш вътре.
5. Има хора, които още помнят, имат номера на ръцете и белези.
А ти какво даваш за доказателство? Теория, че като е забранено да твърдиш, че няма холокост, значи не е имало, а това е гузност!!? Философско-психологически разсъждения на човек без капка информация. Разбира се, не целя да те обидя.
Без така наречените философско-психологически разсъждения информацията, която имаш е едно нищо. Необработена, неанализирана информация, която няма как да знаеш дали не е подправена. Ти вадиш доказателства, ние вадим доказателства. На едната от страните доказателствата са погрешно интерпретирани, преувеличени или направо фалшифицирани. Как да знаем на коя? Проклетите философско-психологически разсъждения на "човек без капка информация". Човек с капка информация и мозък има много повече от човек с тонове информация, за която не мисли критично.

Твоята "информация" е все едно да правиш проучване за спазването на човешките права и свободата на словото по време на комунизма от... литература публикувана по време на комунизма.