- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с ударите
Имам проблем! Когато някои за нещо ме ядоса ми причернява и се прелива с мен голяма енергия и започвам да го удрям. Мисля,че мога да убия някого по този начин.
Много често това става и с гаджето ми. След това разбирам за грешката си и съжелявам.
Момиче съм, кажете ми кво да правя .....нз кво ми става!
Не бъди толкова нервна!
Постарай се да не се ядосваш за глупости и по-полека с гаджето![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
само глей да не го удaриш в тaшаците
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Колко пъти до момейнта си убивала гаджето си?Първоначално написано от (S) AINT
![]()
Ем, спри да удряш може би? Ако не можеш сама да спреш, отиди на психиатър, егати.
По-скоро на психотерапевт..
Или пък бий някоя възглавница.. Или стената.. като я удариш два-три пъти, ще ти се махне тоя навик![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Научи ме и мен да се бия.![]()
...или си намери мазухист.![]()
Инак сериозно какво да ти кажа всичко е въпрос на самоконтрол.. пък и на едно момиче някак не му отива да удря постоянно..![]()
Хммм що ли ми е познато....![]()
Запиши се на бокс !иначе сериозно , и аз като се смея много по4вам да удрям някой
Но какво ти пука ? Просто като се ядосаш удраяй себе си ако гаджето се сьрди затова ако не го млати тамьн ше ти има страх да не ти изневери
Успех !
skype - luso-.-
Аби то лошо няма,ама внимавай да не удариш някой по-як от тебе,че спукана ти е работата.Просто поуспокой топката и не го давай толкова агресивно.Иначе за това,че и гаджето удряш-това вече е малко в повечко,ама ако си го е заслужил и той![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Като се почувстваш ядосана , спри на едно место , задръж си дъха за 3 сек , помисли си за хубавите моменти с гаджето ти , почни пак да дишаш и няма как да не ти мине ....
Бъди по-спокойна..не всички неща се оправят с бой... такаче ако някой ти досажда и ти се прииска да го тепаш седни... помисли..и ще видиш как няма да ти се иска да го биеш![]()
![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Първоначално написано от CheriHool
Мисля че имаш някакъв проблем на психическа основатрябва ти лечение или мощен self-control.
madafaka