За какво да ходим по стадионите като няма какво да видим?Футбол ли?Нее нашите футболисти все едно са излязли на разходка и изобщо не си дават зор.Фен на Левски съм,преди ходих на мачовете но толкова жалък Левски кто този който видях вчера не бях гледал от много време!С тази игра не заслужават и 1 фен да има на стадиона!Смятам също така че вече най-голямото дебри в България не е това.Вземете последните мачове между Ботев и Локо-ето това е дерби,истински футбол и празник за хората!
Относно мача в събота-еми няма да отида!Не желая да гледам как 22 човека се разхождат по терена 90минути и не правят нищо.Като в допълнение на това току виж съм си изял боя на трибуните където повечето от феновете са там за да създават размирици и да се бият,иначе са големите ФЕНОВЕ!Отишли на мач на "любимия" си отбор не за да го подкрепят а за да безчинстват,после се пишат за привърженици на отбора,а като ги попиташ какъв е бил стартовия състав...по-добре недей "Гошо вратаря и онея двамата" както беше казал един образ
Айде със здраве и Само Левски !