Цитирай Първоначално написано от smeshnik
кристо, през "мъжкия полов орган" ми е вече за титлата - НИЕ СМЕ ВЕЧЕ ПОБЕДИТЕЛИ!

айде наздраве!
Победителя в истинския смисъл на думата е този, който вземе титлата. Преките двубои с вечния враг са въпрос на чест и е наистина по-тежко отколкото да загубиш от Сливен например, но всичко се променя когато спечелиш войната. Както се казва загубихме голямата битка, но тепърва войната ще се решава в следващите четири кръга. Разбира се говоря за чисто спортна "война", която се води на терена с футболната топка в крака, а не някаква друга. Много ми е странно как някои хора опитват да обърнат футбола на нещо, което не е- бой между агитките и други подобни- срам и позор. Но това е друга тема.

Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
kristo братле,ако беше от моя град щях да дойда и да ти стисна ръката.Това се нарича СПОРТСМЕНСТВО,а не като паднеш да плюеш съдията и кой ти бил крив,а после като биеш да си мислиш,че твоя отбор е най-великия.Това за мен е истински фен (въпреки че е цесекар Smile ).Де да бяха всички фенове така,а не да се псува и да се бие наред. Confused
Благодаря за разбирането. По същия начин разбрах как се чувствате вие феновете на Левски след мача с Локо София например, макари да не е загуба от вечния съперник, все пак беше тежка и неприятна. Както казах ние сме си криви, а вие съвсем основателно празнувате победа с по-добра игра и повече мъжество в случая. Жив и здрав