- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- края на света??
хеей![]()
незнам дали има такава тема, ама от скоро нямаа се вдъхнових...
ако до края на света остават 7 дни как бихте ги прекарали??
аз лично малко със семейството ми, малко с приятелите, а останалите дни с момчето, коет ми зе ума..тогава пречки няма да има![]()
![]()
![]()
Вие имате ли човек, с който бихте прекарали последните си мигове, а той би ли искал да е с вас?
и защо..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
JaySun, който беше принуден да си смени името СЕ ЗАВЪРНА!
Кокаинът, деца, е нещо лошо, което обаче не значи, че не трябва да го употребяваме, особено ако идва краят на света...
Човешкият организъм може да издържи по около 2 грама на ден - извод - не слушайте Питона и не шмъркайте сами, споделете с другарче!
Защо само модераторите пишат след Джейсън? ;/
Дилърите предлагат ли промоционални пакети от типа: "Семейство и приятели"?Първоначално написано от JaySun
е естествено.Не си ли ги питал?Друд е въпроса ,че ако остаат толкова до края на света едва ли ше се е юрнал да продаваПървоначално написано от Python5
иначе аз бих ги прекарала й така
първи и втори ден-с гаджето
втори и трети ден-с приятелите
пети и шести-със семейството
и последен пак с гаджето
Ако оставаха седем дни до края на света бих направила много неща.
Ще се извиня на всеки за нещата,които съзнателно или несъзнателно съм изричала и съм ги обиждала по някакъв начин.
Ще кажа ''обичам те'' на всеки близък,роднина,приятел.
Ще изясня някой неща с един определен човек.
Ще прекарам последните мигове със семейството си.
Знам,че няма нужда се се извинявам,защото така или иначе всички ще умрем,ноо..
такава съм си.![]()
Абе т'ва е доста широко поле за размисъл.. мхм интересно!![]()
Щях да прекарам повечето време с родителите си..и останалите дни с момчето което обичам...![]()
Ще кажа всички неща, които досега съм нямала смелост да кажа..![]()
щях да бъда с приятелите си на коио срашно много държа, след ова с родителите ми и после с моята любов![]()
![]()
ще погледна за последно залеза с него и ще се гушна до него и...ще чакаме...
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Отивам на море,няколко пъти ще се натряскам като талпа,най-вече последния ден,така няма да ми дреме за края на света![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
по възможно най веселия начин щях да изживея тези 7 дни
Момиче съм,ама първото нещо ще е да се натряскам яко.Ден мога да отдам на семейството и ден на приятелите,останалите са резервирани за гаджето(тъй като той ще e яко напит голям купон ще си спретнем) и ще чакаме края на света прегърнати на накой плaж.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ш'се надрусам яко,ше оправа гаджето,ше посетя KFC,ше се напия с приятели и накрая сам ше си тегля ножа.![]()
Ми с приятели със семейството и с момчето с което уж сега ходя.
ще ги прекарам с приятелите, семейството и едно момче![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ще ги прекарам със семейството и приятелите си и ще отида до Сф ..., защото там има един много специален човек![]()
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Малко със семейството, малко със най-добрите и близки приятели...
и през останалото време бих направил всичко което мога за да направя тази която обичам щастлива... не себе си а нея...
ще се забавлявам.. ще бъда с приятели.. ще излизам с гаджето ми..и така![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Ще тичам в кръг наоколо и ще крещя "ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ ААААААААААААААААААААА"![]()
madafaka
Ще прекарам всеки миг с хората които обичам семейството,приятелите ми и щях да поискам да съм с човека когото обичам [както и той би поискал същото защото знам, че и той ме обича] ще скоча с бънджи от Аспаруховия мост, ще ги изживея по най-хубавия начин не сякаш дошъл "Края на света" а Началото !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ще открадна бялото Ауди от мола в Стара Загора![]()
и накрая представяш ли си, ако света не свърши и си се заколил за едното нищоПървоначално написано от venom0706
![]()
![]()
![]()
![]()
аз бих (ама само ако съм 110% сигурна, че наистина ще свърши) направила всичко, което иначе не бихв смисъл разни ненормални неща
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)