Добър вечер на вси4ки 1-во.... такам направо кам проблема сега. Има едно момче с което по принцип сме приятели и сме си много близки и всеки ден сме заедно. Преди с него ходихме обаче от връзката ни не се получи нищо и си останахме просто приятели.. до тук добре. Проблема е, че после много пъти е ставало така че сме били заедно смисъл прегръдки целувки и т.н. И наскоро кам 1 4аса вечерта ми се обади и искаше да се покажа пред нас и аз се показах и той пак започна да ме прегръща и нещо да ми се обеснява, че последно време много ме бил харесвал и такива ти глупости обаче изведнъж майка ми се показа пред нас и не се разбрахме после по скайпа ми беше казал, че иска пак да опитаме да сме заедно и тогава се разбрахме като се видим тогава да поговорим. Обаче на следващия ден ми писа един смс, че е бил пиян и че много е съжалявал за това което е станало и че просто нямало как да сме заедно. Добре. Но след това започна да ме избягва нито идваше както винаги на кафе нито пък ми говореше. Една вечер така се случи пак че бехме заедно и той ми се извини каза, че го е било срам да ме гледа в очите и затова ме е избягвал около, че нямало смисъл да сме заедно защото само щяло да се измъчваме взаимно и 10 мин сигурно ми се извиняваше и пак накрая се разбрахме да си останем приятели и се прегърнахме и цяла вечер само прегръдки уж "приятелски" и накрая пак заедно целувки и т.н. обаче тогава доста се бяхме напили и за това и след като човек като е пиян говори много глупости, казваше ми че ме обича обаче той за мен е бил само приятел и нищо повече и още някои неща и ся пак ни е срам да се гледаме в очите, като се засечем някаде си говорим, но просто си няма нищо обшо с преди. Незнам зашо той го прави това, на какво се държи това непостоянно държание. Просто супер много ми харесва това момче, но сам прекалено горделива за да му го кажа Мерси на всички които ще прочетът тая тема и ще сам ви много благодарна ако някой ми даде някаккъв савет какво да правя, че това положение направо ме убива !