.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Странно

Странно

здравейте
    нещо почнах да се притеснявам днес или вчера трябваше да ми дойде но....не иска.Преди около 15-17 дни с приятеля ми го направихме за малко без презерватив,но той Не свърши в мен....а 7 дни след акта си направих тест-отрицателен,после след няколко дни пак си направих ей така за профилактика пак отрицателен.Обаче днес сутринта виждам че още не идва и Пак си направих тест(предните си ги бях правила на обяд или следобед и си помислих че може да не са много верни понеже съм пила некви там течности,може да е повлияло на резултата)но и днес сутринта рано на 1-вото пишкане теста е отрицателен.Вчера се върнах от балкана може от смяната на климата а може и защото миналия месец пих ескапеле,но пък след това си ми дойде напълно нормално.Незнам какво ми става хора почудете се с мен моля ви.Чудя се дали някой от вас е попадал в подобен случей.
    мерси предварително

Супер фен Аватара на kosder
    БРЕМЕННА СИ
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

е да но тестовете на показват това

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от smallbab
    е да но тестовете на показват това

Тогава какъв ти е проблема? Че ти закъснява с ЕДИН ден? Я се успокой малко и не се вкарвай във филмите.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

все пак някой попадал ли е в подобна ситуация

Последния път ми закъсня с 2 седмици. И по закона на Мърфи ми дойде около час и нещо след като си направих тест. хх
    По темата: Може да е от много неща закъснението. Не се притесянвай. Направила си и 1000000 теста и отрицателни. СПОКО.
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    щом тестовете са били отрицателни няма за какво да се притесняваш.. може да е от смяната на климата.. или от ескапела

Re: Странно

здравейте
    нещо почнах да се притеснявам днес или вчера трябваше да ми дойде но....не иска.Преди около 15-17 дни с приятеля ми го направихме за малко без презерватив,но той Не свърши в мен....а 7 дни след акта си направих тест-отрицателен,после след няколко дни пак си направих ей така за профилактика пак отрицателен.Обаче днес сутринта виждам че още не идва и Пак си направих тест(предните си ги бях правила на обяд или следобед и си помислих че може да не са много верни понеже съм пила некви там течности,може да е повлияло на резултата)но и днес сутринта рано на 1-вото пишкане теста е отрицателен.Вчера се върнах от балкана може от смяната на климата а може и защото миналия месец пих ескапеле,но пък след това си ми дойде напълно нормално.Незнам какво ми става хора почудете се с мен моля ви.Чудя се дали някой от вас е попадал в подобен случей.
    мерси предварително
    пф на 90 % от жените се случва да закъснява понякога,не е задължително причината да бъде бебе-има и много други фактори не си прави филма сама
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    щом тестовете са били отрицателни няма за какво да се притесняваш.. може да е от смяната на климата.. или от ескапела
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на galu6a
    спокойно не си бременна ще ти дойде изчакай
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

дано,защото не мога да си позволя да раждам на моята възраст а направя ли аборт няма да имам повече деца....... май за това умирам от притеснение и попрекалявам с тестчетата

дано,защото не мога да си позволя да раждам на моята възраст а направя ли аборт няма да имам повече деца....... май за това умирам от притеснение и попрекалявам с тестчетата
    някой много грубо те е излъгал
    не е гаранция, че като направиш аборт няма да си способна да забременееш отново
    за такава процедура се ходи при доктор, а не при някоя "лечителка"

спокойно

Град
    Пловдив
    к'фи фафли бе мен?
    -- -- --

Град
    Варна, България

Re: Странно

здравейте
    мерси предварително
    Ами, за да ти закъснее може да е от много неща ... според мен няма за какво да се притесняваш. Пък и 3 теста ... сп0к0.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Всичко е наред, уверявам те.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Момини Цици
    спок бе нищо ти няма от климата е или от приемането на Ескапел
    заради тва променливо време на всички ни закъснява(дамите ) на мене лично ми закъсня само 2-3 дена и аз бях се притеснила така, но приятеля ми постояно ми повтяряше, че нищо ми няма, ама инат ко да се праи а на една моя позната и закъснява вече 1 седмица ама спок не се притеснявай толкова, щом тестовете са отрицателни
    др път да вниманваш

Не си бременна!От Ескапеле-то е!На една fr и се разбарка така яко организма след това хапче! После и беше идвало през няколко дена,просто пълна обърквация!Само не се панирай!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

НЕ си бременна,споко посочила си два фактора,които имат влияние - Ескапелето иии смяната на климата Пък и си направила няколко теста и те са отрицателни-какъв е проблема Няяма страшно .. [/i]

е да хора но и до днес не ми е дошло

дойде миииии

Честито ... радвай му се
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Град
    София
    тва че ти закъснява с един ден няма защо да те притеснява .. може да е от много неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си