.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Да го пребия ли?

Така. Момчето за което ще стане въпрос, е познат на най-добрия ми приятел, и са съседи. Всичко започна, когато играх cs със него - то ламерче и го скъсах. После гледам в скайпа ме е нареждал, и ми е теглил блока. Еми нищо викам си аз. Има една програма TeamViewer с който можеш да влизаш в други компи, и тоя влязал в компа на приятелчето ми, за да ме нарежда. Вика че съм бил хакер ( не е вярно ) псува на майка, и още много. Аз му отговарям със същото естествено. Срущал съм го 1 път, той до пъпа ми висок, 12 годишен, а аз утре ставам на 15. Взе да ми писва. Постоянно влиза в компа на приятелчето ми, и ма нарежда. Все му казвам да се срещнем някъде, да видим кой но кой ше е*е майката, оня все се измъква, уж на село, а приятелчето ми вика, че е играл с него мач. Просто това лапенце ме дразни, сега навивам приятелчето ми да ми уреди среща със него, естествено оня без да знае, да го видим ще знае ли като ме погледне в очите. Какво да правя? Да го пребия ли?

Град
    столицата
    Добре бе играч.Щом се засягаш от такива,значи и ти не си от най-големите играчи...Време е да пораснеш и да зарежеш лапешките простотии.Как въобще можеш да го възприемаш сериозно?
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

^ аватара ти

За кво трябва да го пребиваш? Аз такива колко съм пребивал и никъв ефект. Кажи на приятеля си да му скръцне със зъби или не му отг следващия път като ти пише, и ако не спре, му напиши, че ако не престане ще му направиш там нещо... използвай повече сложни завъртяни думи. Ако и тогава не спре, е.. здраве да е. Боя от около 10 години не е средство

Град
    bs™
    Аз като че ли не съм му казвал...

Е той ти е един от най-добрите фр, след като нищо не прави по въпроса

Re: Да го пребия ли?

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    Така. Момчето за което ще стане въпрос, е познат на най-добрия ми приятел, и са съседи. Всичко започна, когато играх cs със него - то ламерче и го скъсах. После гледам в скайпа ме е нареждал, и ми е теглил блока. Еми нищо викам си аз. Има една програма TeamViewer с който можеш да влизаш в други компи, и тоя влязал в компа на приятелчето ми, за да ме нарежда. Вика че съм бил хакер ( не е вярно ) псува на майка, и още много. Аз му отговарям със същото естествено. Срущал съм го 1 път, той до пъпа ми висок, 12 годишен, а аз утре ставам на 15. Взе да ми писва. Постоянно влиза в компа на приятелчето ми, и ма нарежда. Все му казвам да се срещнем някъде, да видим кой но кой ше е*е майката, оня все се измъква, уж на село, а приятелчето ми вика, че е играл с него мач. Просто това лапенце ме дразни, сега навивам приятелчето ми да ми уреди среща със него, естествено оня без да знае, да го видим ще знае ли като ме погледне в очите. Какво да правя? Да го пребия ли?
    Лапешки работи и като го пребиеш кво ще постигнеш с бой нищо не се управя просто не се занимавай с него игнорирай го и толкова
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Изводът: Не играйте игри xD
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Град
    София
    Боя е най-добрия начин за възпитани, така че ако искаш го бий, ако искаш го убивай.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    На мен ми стана интересно как точно малкият влиза в компютъра на приятеля ти с програма. За да се установи и започне такава връзка трябва да има хора и пред двата компютъра, които да работят по въпроса. Или малкият е някакъв страшен хакер?

Град
    Русе
    В България всичко с бой се оправя
    Never Back Down!

прибий го веее покажи му кой е шефа

Град
    ВарНа

той до пъпа ми висок, 12 годишен, а аз утре ставам на 15.
    уаууу утре ставаш на 15.. колко си голям лелеле тоя нормален ли е, аз ако бях на 12 не бих се занимавала с 15 годишни
    В едно издание на Дисни:
    - "Аладине, кучи сине!"
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от basketballer
    няколко приятелки (момичета)

Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    На мен ми стана интересно как точно малкият влиза в компютъра на приятеля ти с програма. За да се установи и започне такава връзка трябва да има хора и пред двата компютъра, които да работят по въпроса. Или малкият е някакъв страшен хакер?
    Малкия сопол го кара да му дава ID и парола за да влиза в компа му, и да ма нарежда.

О, да, това не беше ли най-добрият ти приятел (човекът, който му го дава?).. като почнете да раздавате квалификации за по-по-най, направооо (swear)!!!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Бий и тва е!А и вземи и най-добрия ти приятел да му претърсиш керемидите.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Повече от фен Аватара на YourPoison

Цитирай Първоначално написано от bebeT0091
    Лапешки работи и като го пребиеш кво ще постигнеш с бой нищо не се управя просто не се занимавай с него игнорирай го и толкова
    мхм.. не му обръщай внимание за да не паднеш ниско долу като него : )

Ми бий го, пък ще видим
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    bs™
    Преди малко го мярнах, оня веднага избяга. Утре ще го издебна, и става боя

БРАВО, показваш това, че си на 15, вече можеш да биеш 12-годишните ПОКЛОН!

Град
    bs™
    Мога също и още 3-4 години нагоре да бия

Хайде сега си повярвай и стани кечист твои лепенки ще си лепя по хладилника

Град
    Л о В е Ч
    a we ти нормален ли си 15 годишен бие 12 годишен остави го бе такиа келеши не си заслужават

Леле,какъв лапешки акъл ! 15 години не са толкова малко,не са и много,но ти си много прост,сериозно.Как може да се вдъхновяваш от боя още ? Порасни !

Научете се, че само глаголът РАСТА, във всичките си форми на сегашно време изявително наклонение в деятелен залог (сиреч само реста, растеш, расте, растем, растете, растат) се пише с Т ааа, ма ха

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Научете се, че само глаголът РАСТА, във всичките си форми на сегашно време изявително наклонение в деятелен залог (сиреч само реста, растеш, расте, растем, растете, растат) се пише с Т ааа, ма ха
    Абе и на мен не ми звучеше добре,ама реших така да го напиша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си