Много момичета и момчета започнаха да я играят тази игра, а аз незнам какво представлява , как се играе и какво трябва да изтеглиш. Ако от тук някой играе на WOW моля да ми разясни малко за нея и правилата й. Да си имям някаква представа от тази игра. Благодаря предварително.Иска ми се и аз да започна да играя.
В живота трябва да опиташ от всичко.
Mоля те не зпочвай World of Warcraft много трудно отказах 3ма приятели :С
ето да видиш за какво става дума
[vbox7]http://vbox7.com/play:e456c70e[/vbox7]
WoW е за хора без социален живот!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
WoW Е СОЦИАЛЕН ЖИВОТ![]()
![]()
![]()
не е точно така един от бившите wow маниаци който познавам е страшно социален човек, почти винаги се сприятелява с хоратапросто някой прекаляват и предпочитат да правят райдове вместо да излязат с приятели :С
ХАХАХАХАХАХАХ ХАЬХ ХАХЬХХАХАХАХПървоначално написано от Jesus
![]()
we give it all.
Играта си е много хубава, това че някои предпочитат да играят вместо да излизат с приятели си е техен проблем ... аз успавам да излизам с приятели и да играя![]()
Раят и адът са единствено в ума ни !
е иПървоначално написано от Jesus
![]()
познавам 2 момичета който играят на WOW обаче да кажеш че те са жени не е точно, те са пълни мъжкарани :С
И WOW-a е по-опасен от наркотиците![]()
Първоначално написано от Jesus
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
хаахха това, че играя WOW не означава, че не мога да си нося високите обувкиПървоначално написано от Jesus
![]()
Заебете ги тея измислени фей, тролове и други изверги .. дайте да праснем един Battlefield ... ще ви скъсам дупарите ...![]()
ако не си бях забравил плъха в квартирата щеше да ти покажа кой кого :С
You're on!!!Първоначално написано от Jesus
Един бастун от стария ми клас разказваше как събличал героинята си гола и лъскал на неяНо не помня за WOW или Lineage ставаше въпрос.
Е голяямата разлика... се едно ако не е Wow го прави нормално![]()
![]()
точно тва щях да кажа...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
хероин по-лесно се отказва![]()
така и не я пробвах тая игра (а и не искам)
но...много силно влияние има :d
даскалката ми по литература е addicted ...![]()
Аааа хорааа тва клипче супиер мн ма зариби..... лелелее още утре отиам да си я купя.... Добре че бяхте вии да ма свиетнете за геймплая майкооо тва клипче напрао ма зариби тоталну започвам от утре кой иска да цакаме заедно.... Ако не бяхте вий никога нямаше да разбера ко представлява тая игра... ЕВАЛА Стягайте се щот идвам![]()
As S1m
KuRwA
![]()
Първоначално написано от 5StaR
Ич не разбирам, ама няк'ви подобни неща съм виждала у приятел, който цъка Силкроуд... дали е същото?
уоу е най, ама най-тъпата и зацикляща игра ЕВЪР.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Защо мислиш така? Ти по кви игри си падаш?Първоначално написано от ScionOfStorm
As S1m
KuRwA
![]()