.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Въпрос?

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Въпрос?

Ми понеже .. аз не мога да си го обясняя ше ви попитам за вашето мнение

Когато тръгнем да правим секс с приятеля мии да кажем един път става и всичко минава Ок..
    следващият път просто не може да се надърви .. или го прави , но за съсвсем за кратко .. ии така същата процедура си се въртии ии въртии .. и нз на какво може да се дължи , че веднъж се получава ,а следващия не??
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Paradise
    Ем като е свършил веднъж му трябва поне час (ако е много възбуден 20мин), за да може пак да прави секс. Поне обикновенно е така. Един единствен път ми се е случвало да свърши и после на секундата пак да продължим.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ем като е свършил веднъж му трябва поне час (ако е много възбуден 20мин), за да може пак да прави секс. Поне обикновенно е така. Един единствен път ми се е случвало да свърши и после на секундата пак да продължим.
    аа исках да кажа ..чее не говоря за един и същи ден .. смисъл да кажем днеска правим секс и сичко е наред ии решаваме нали след 3,4 5, дена пак ии тогава просто не става ..

Супер фен Аватара на galu6a
    на моя приятел пък мн често му се случва да просължим веднага след като е свършил или поне 5-10 след като е свършил а за теб нз от какво може да се е получило
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Ако е веднага след първия път е нормално.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    не веднагаа.. например след 2,3 дена ..

Цитирай Първоначално написано от sadsad

Град
    София
    Ем като е свършил веднъж му трябва поне час
    Глупости. Не съм чувал на някой нормален млад човек да му трябва час , и то поне. 5-10 мин е повече от достатъчно.

Иначе това за след 3-4-5 дена - еми аз лично не мога да си го обясня...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Няма нещо, което да се каже тук и да се приеме за правилно.. Всички сме хора и всички си имаме различни причини поради, които може да не сме дейни понякога в дадено нещо.. Тук, тази работа.. също зависи от много неща.. Зависи от това дали всъщност го възбуждаш и колко.. дали иска да е с теб.. може да има някакви проблеми, поради които не може да се съсредоточи върху това, което изискваш от него.. има хиляди други причини.. Ужасно много се дразня на разгонени момченца, дето си мислят, че всичкото е един секс и никога не биха отказали, каквито и да са обстоятелствата.. Просто има неща в живота на човек, които предизвикват други.. Точно за тази тема.. мисля, че приятеля на момичето има някакви странични неща, които го тормозят.. всичко опира до психиката на човек и не може да виним никого тук..

Град
    Пловдив
    изневерява ти?
    -- -- --

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Няма нещо, което да се каже тук и да се приеме за правилно.. Всички сме хора и всички си имаме различни причини поради, които може да не сме дейни понякога в дадено нещо.. Тук, тази работа.. също зависи от много неща.. Зависи от това дали всъщност го възбуждаш и колко.. дали иска да е с теб.. може да има някакви проблеми, поради които не може да се съсредоточи върху това, което изискваш от него.. има хиляди други причини.. Ужасно много се дразня на разгонени момченца, дето си мислят, че всичкото е един секс и никога не биха отказали, каквито и да са обстоятелствата.. Просто има неща в живота на човек, които предизвикват други.. Точно за тази тема.. мисля, че приятеля на момичето има някакви странични неща, които го тормозят.. всичко опира до психиката на човек и не може да виним никого тук..
    suglasna sum
    pogovori s nego v kraen sly4ei go zavedi na lekar

Голям фен
    Наркотици, алкохол, проблеми други? Може сто неща да са причина. Може и нещо да се спича. Случват се всякакви неща

Аз предлагам "притеснението" от това как се е справил предния път!
    Забележи:
    #1 Правите го и сичко е ОК!
    После той цяла седмица(да речем) си мисли...."хммм как ли се представих...др път трябва да е по-добре"...и др път нестава работатааа.Защо?Притеснени е
    #2 След като не е станало тоя път...той се отпуска,защото вижда разбиране от теб и др път просто го прави...
    Препоръчвам ти:
    #1 да си говорите повече на тема "СЕКС"!!!И колкото се може повече да го дразниш,но не да го оставяш на сухо просто...преди секса...си говорите за това,какво бихте направили и т.н
    #2 Повече го хвали по време на секса да има самочувствие!
    #3 Правете по-често секс!Видях,че си написала 5 дена???Ако толко неискате или ддз защо не го правите по-често...поне през ден,ако не секи ден...ддз...

Това е моето мнение,което сега ми хрумна,но и горните са правилни!
    Може да е от един куп неща.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Цитирай Първоначално написано от bebok
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    suglasna sum
    pogovori s nego v kraen sly4ei go zavedi na lekar
    Е това ве4е беше пълна простотия!!! Искам да те видя маце как ти ще заведеш своя приятел на лекар ако има такъв проблем!

По темата абсолютно съм съгласна че причините могат да са хиляди, но най-вероятно се дължи на притеснение от малкия опит. Опитай се да поговориш с него за това и се опитай да го успокоиш, че това не е от решаващо значение и че с времето проблема ще изчезне.
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Sebastianek
    изневерява ти?
    +1

Град
    In the middle of nowhere
    Всичко може да окаже влияние... стрес, проблеми... но може също така и да ти изневерява или да прекалява със самозадоволяването
    Come out, come out wherever you are...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Може би просто него привличаш достатъчно и трябва да се държи по седмица за да може да те оправи поне веднаж.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Може би просто него привличаш достатъчно и трябва да се държи по седмица за да може да те оправи поне веднаж.
    Стига де, не толкова грубо...
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Щом сте от дълго време и не е сред първите 10 пъти секс - явно прекалява с чекиите или ги бие няколко часа преди секса.
    Но може да е от срам или комплекс от нещо, осбено ако се сексате от скоро.
    Стрес, преумора, работа.
    Недоспиване.
    Или тежка физическа работа/ тренировки
    Психически проблеми, разсеяност.

Поговори с него, ама внимавай, че ходиш по тънък лед, бъди деликатна

Мен ме съмнява 1 или засрамеността
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си