.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Дайте ми съвет.. ;(

Амии,ето го и моя проблем..на 15 съм и от скоро вървим с едно момче,което майка ми не одобряваше за мен..говорихме за това и й обещах да го скъсам..самоче не го направих,останах си с него..сгреших знам! Но работата е там че днес като бях навънка с него,леля ми ни е видяла заедно и е казала на майка ми..и сега майка ми като си дойде ще ме убие ;( мн ме е страх,защото и татко ми се връща от път а той наистина ме бие..ритал ме е по земята и със шутове..а имам белези от майка ми по ръцето..може тая тема да звучи тъпо ама хора кфо да правя?Как да им обясня,че съжалявам или нещо такова...страх ме е ;(

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Виж,ако знаеш,че с вашите няма да се оправиш отивай и говори с леля си и й кажи да не те клюкари на родителите ти.Айде успех.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Защо им позволяваш да те бият? Мисля, че това е основният проблем, а не че си ги излъгала! Все пак мисля, че си достатъчно голяма, за да решаваш сама с кого да излизаш. Поговори наистина с леля. Ако тя е по-човек от вашите, нека им каже да не ти се карат.
    Егаси, можеш да ги съдиш, за това, което ти причиняват!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    ВарНа
    ох и мен така ме клюкарят като ме видят с момче, но аз никога не си признавам, а си измислям разни глупости, с тая разлика, че нашите е ме бият,а ко разберат.
    Кажи на майка ти, че не си била с това момче, а с някъв друг от твоя клас и че леля ти е била надалеч и не е видяла добре.
    Или пък й кажи, че леля ти лъже, защото ако наистина те е видяла е щяла да дойде да ти каже едно "здрасти".. изкарай по някакъв начин леля ти да излезе виновна, демек, че тя лъже. това е което ми хрумва за момента. успех
    В едно издание на Дисни:
    - "Аладине, кучи сине!"
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от basketballer
    няколко приятелки (момичета)

Re: Дайте ми съвет.. ;(

Цитирай Първоначално написано от krasitoOoO
    мн ме е страх,защото и татко ми се връща от път а той наистина ме бие..ритал ме е по земята и със шутове..а имам белези от майка ми по ръцето..може тая тема да звучи тъпо ама хора кфо да правя?Как да им обясня,че съжалявам или нещо такова...страх ме е ;(
    ако бях на твое място до ся щях да съм си тръгнала и да съм ги побъркала в буквалния мисъл

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Но те нямат право да те бият така! Потърси помощ задължително, нe може да продължава така! Или събирай, колкото можеш пари и бягай! Късмет и пиши какво е станало!

Гадно нямаш ли братовчеди иди при тях .. аз ако бях на твое място щях да ида на друго място .. говорили сме с майка ми на тема момчета и тя ми е казала дори и да хода с циганин няма да ми се бърка..
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Няма да им даваш да те бият, обади се на телефон за защита на детето; не е нормално да те ритат с шутове.
    Обаждай се веднага, ако тръгнат да правят нещо такова и отивай у някоя доверена приятелка, говори с техните да ти помогнат.
    Но не им давай да те малтретират, не.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Няма да им даваш да те бият, обади се на телефон за защита на детето; не е нормално да те ритат с шутове.
    Обаждай се веднага, ако тръгнат да правят нещо такова и отивай у някоя доверена приятелка, говори с техните да ти помогнат.
    +

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    +
    +

милата не оставяй те да решават вместо теб .. ако обичаш момчето не виждам за какво ще го късаш .. и поговори с леля ти да не казва на ваще .. айде успех ти желая

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    +
    +
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Колкото и глупаво да ти звучи,ако за 1-2 дена не се прибираш мнго ще се затъжат за теб и едва ли биха ти посегнали като знаят че може пак да изчезнеш.Другия вариант е да се обдиш на телефона за закрила на детето,но помисли за това че ако се обадиш може да те отделят от тях,едва ли няма как да се разберете.
    Успех!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи на майка ти,че сте просто приятели или помоли леля ти да не й казва
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    кажи на майка си , че имаш силни чуства към това момче и си наистина влюбена...извини й се за дето си я излъгала.. и така ..а за боя не се притеснявай и мен много ме бият..баща ми един път ми се изплю в лицето..даже 2 пъти и 2 пъти ми е казвал, че съм пача..като се връщам от дискотека секи път ми казва, че съм се облякла като курва..ама кво да напрай човек..
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Цитирай Първоначално написано от princess85
    кажи на майка си , че имаш силни чуства към това момче и си наистина влюбена...извини й се за дето си я излъгала.. и така ..а за боя не се притеснявай и мен много ме бият..баща ми един път ми се изплю в лицето..даже 2 пъти и 2 пъти ми е казвал, че съм пача..като се връщам от дискотека секи път ми казва, че съм се облякла като к***а..ама кво да напрай човек..
    на мен майка ми ми е казвала така...

Град
    кажи на майка си , че имаш силни чуства към това момче и си наистина влюбена...извини й се за дето си я излъгала.. и така ..а за боя не се притеснявай и мен много ме бият..баща ми един път ми се изплю в лицето..даже 2 пъти и 2 пъти ми е казвал, че съм пача..като се връщам от дискотека секи път ми казва, че съм се облякла като к***а..ама кво да напрай човек..
    нямам търпение да навърша 18 и да се махнаа

Град
    нямам търпение да навърша 18 и да се махнаа

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    малеее тва са баси родителите с извинениее момичето е право отивай говори с леля си

Хехееее на твое място отодааааавна щяха да са ми забраили лицето щото отодааааавна щях да съм се обадила на телефон за закрила на детето и да съм се махнала от тях...а ти какво още чакаш?!...

`~

Лелее .. как може да има такива родителии ?!
    Патриk Патрисия

Олее.. миличката!! Това неможе повече да продължава. Ти си в най - хубавата възраст в живота ти, а те така да те тормозят. И да те ритат Мила незнам каква смелост имаш, за да стоиш още при такива родители. Все пак ти си избираш приятеля, компанията и другите неща. Те когато са били на твоята възраст какво са правили. Да не са стояли по цял ден вкъщи с книга в ръка. Или говори с леля си, ако е по - човечна или телефонче звънкай на закрила за детето, щото то твоето е много трудно

майками се е пробвала да ме удря след което така я изцепих с 1 тояга че не смее и гъг да каже.земи и страха а бащати защита на детето

колкото до бягането от къщи за 2 дена не се знае как ще реагират може да се притиснът но и да се ядосат че не си се обадила и пак бой
    kvo e tva ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си