- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дайте ми съвет.. ;(
Амии,ето го и моя проблем..на 15 съм и от скоро вървим с едно момче,което майка ми не одобряваше за мен..говорихме за това и й обещах да го скъсам..самоче не го направих,останах си с него..сгреших знам!Но работата е там че днес като бях навънка с него,леля ми ни е видяла заедно и е казала на майка ми..и сега майка ми като си дойде ще ме убие ;( мн ме е страх,защото и татко ми се връща от път а той наистина ме бие..ритал ме е по земята и със шутове..а имам белези от майка ми по ръцето..може тая тема да звучи тъпо ама хора кфо да правя?Как да им обясня,че съжалявам или нещо такова...страх ме е ;(
Виж,ако знаеш,че с вашите няма да се оправиш отивай и говори с леля си и й кажи да не те клюкари на родителите ти.Айде успех.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Защо им позволяваш да те бият? Мисля, че това е основният проблем, а не че си ги излъгала! Все пак мисля, че си достатъчно голяма, за да решаваш сама с кого да излизаш. Поговори наистина с леля. Ако тя е по-човек от вашите, нека им каже да не ти се карат.
Егаси, можеш да ги съдиш, за това, което ти причиняват!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ох и мен така ме клюкарят като ме видят с момче, но аз никога не си признавам, а си измислям разни глупости, с тая разлика, че нашите е ме бият,а ко разберат.
Кажи на майка ти, че не си била с това момче, а с някъв друг от твоя клас и че леля ти е била надалеч и не е видяла добре.
Или пък й кажи, че леля ти лъже, защото ако наистина те е видяла е щяла да дойде да ти каже едно "здрасти".. изкарай по някакъв начин леля ти да излезе виновна, демек, че тя лъже.това е което ми хрумва за момента. успех
![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
ако бях на твое място до ся щях да съм си тръгнала и да съм ги побъркала в буквалния мисълПървоначално написано от krasitoOoO
Но те нямат право да те бият така! Потърси помощ задължително, нe може да продължава така! Или събирай, колкото можеш пари и бягай! Късмет и пиши какво е станало!
Гадно нямаш ли братовчеди иди при тях .. аз ако бях на твое място щях да ида на друго място .. говорили сме с майка ми на тема момчета и тя ми е казала дори и да хода с циганин няма да ми се бърка..
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Няма да им даваш да те бият, обади се на телефон за защита на детето; не е нормално да те ритат с шутове.
Обаждай се веднага, ако тръгнат да правят нещо такова и отивай у някоя доверена приятелка, говори с техните да ти помогнат.
Но не им давай да те малтретират, не.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
+Първоначално написано от GbSy
милатане оставяй те да решават вместо теб .. ако обичаш момчето не виждам за какво ще го късаш .. и поговори с леля ти да не казва на ваще .. айде успех ти желая
![]()
+Първоначално написано от got2Bthe1
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Колкото и глупаво да ти звучи,ако за 1-2 дена не се прибираш мнго ще се затъжат за теб и едва ли биха ти посегнали като знаят че може пак да изчезнеш.Другия вариант е да се обдиш на телефона за закрила на детето,но помисли за това че ако се обадиш може да те отделят от тях,едва ли няма как да се разберете.
Успех!
кажи на майка ти,че сте просто приятели или помоли леля ти да не й казва![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
кажи на майка си , че имаш силни чуства към това момче и си наистина влюбена...извини й се за дето си я излъгала.. и така ..а за боя не се притеснявай и мен много ме бият..баща ми един път ми се изплю в лицето..даже 2 пъти и 2 пъти ми е казвал, че съм пача..като се връщам от дискотека секи път ми казва, че съм се облякла като курва..ама кво да напрай човек..![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
на мен майка ми ми е казвала така...Първоначално написано от princess85
![]()
нямам търпение да навърша 18 и да се махнааПървоначално написано от krasitoOoO
![]()
![]()
![]()
нямам търпение да навърша 18 и да се махнааПървоначално написано от krasitoOoO
![]()
![]()
![]()
малеее тва са баси родителите с извинениее момичето е право отивай говори с леля си![]()
Хехееее на твое място отодааааавна щяха да са ми забраили лицето щото отодааааавна щях да съм се обадила на телефон за закрила на детето и да съм се махнала от тях...а ти какво още чакаш?!...
Олее.. миличката!! Това неможе повече да продължава. Ти си в най - хубавата възраст в живота ти, а те така да те тормозят. И да те ритатМила незнам каква смелост имаш, за да стоиш още при такива родители. Все пак ти си избираш приятеля, компанията и другите неща. Те когато са били на твоята възраст какво са правили. Да не са стояли по цял ден вкъщи с книга в ръка. Или говори с леля си, ако е по - човечна или телефонче звънкай на закрила за детето, щото то твоето е много трудно
![]()
майками се е пробвала да ме удря след което така я изцепих с 1 тояга че не смее и гъг да каже.земи и страха а бащати защита на детето
колкото до бягането от къщи за 2 дена не се знае как ще реагират може да се притиснът но и да се ядосат че не си се обадила и пак бой
kvo e tva ?