- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Украсени телеефончета..
Непоследък май е много модерно. Аз също съм решила да си поокрася телефона, но не намирам идеики.. Доста се порових в google.com но не попадам на нищо, може би аз не знам какво точно да търся. Та ако можете да постнете снимчици без значение дали са ваши или просто от нета, ще е супер! :P
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Циганско е ! Една приятелка си нашари телефона много смотано с някви хубави иначе фигурки , но толкова много сложи , че ,,![]()
Лично аз моя телефон никога няма да го нашаря прекалено хубав ми е за да му го причиня![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И според мен украсеният телефон не е едно от най-красивите неща, които съм виждала..ако е по-стар модел или някъде има нещо надраскано бих си сложила..но иначе неза идейки незнам..трябва да видя телефона
![]()
ами точно щото много съм го поучукала6300 е
но знае, че има дом.
NOKIA ли?Първоначално написано от n0va_s1m_tYk
Не си съсипвай телефона.
Ами той и без това вече на нищо не прилича + това скоро ще си имам нов![]()
но знае, че има дом.
И моя е такъв. Но за щастие все още е здравичък. xD Ако смяташ да го продаваш след това, по-добре не го съсипвай.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз съм със същия.Първоначално написано от bubblebabe
Решил съм да си взимам такова, което като някой тръгне да ми звъни започне да светка. :Д
ала бала
bloodyF с къв телефон си?
Иначеее за украсените телефони .. не е лошо ама да не се прекалява .. аз на моя преди имах една лепенка с мишка. А идеи много.. една фр. си го беше лакиралаПрояви малко въображение .. за кво ти е да копираш.
По-стария ми телефон е лакиран от година и половина и все още си седи декорацията, лично аз харесвам лакирани телефони, стига да е направен хубаво.
Модерно е мацка.. бягай да си купиш!
: )))
дайте някои снимчици моля![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Т'ва е тъпо.За к'во си избираш толкова телефон като после го правиш на нищо?!Пък и малко грозно седи на някъв стилен телефон лепенки и украски.По принцип не харесвам сякви украси,дори и висулките.
+ 1 циганска работаПървоначално написано от dark_wings
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
зависи как ще се направи..
при някой става ужасно,защото са го претруфали чак...
beshe moderno predi 2 godini togava paris hilton i povecheto ligavi zvezdi imaha takiva samo che tehnite sa ukraseni sus swarovski... inache naistina stoi cigansko i grozno
"Стилът никога не излиза от мода !!!"