- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се разделихте?
тва е супер гадно, да си с някой Х време и накрая като те зареже да не ти даде и някаква причина зашо го прави...Първоначално написано от smiLe49
<N>
zapochna da me revnuva ( mrazq revnostta) chuvstvah che gubq svobodata si.. => zapochnah da se vlubvam v drug
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Точно така ..Първоначално написано от TheRealisT
Shit
защото рано или късно щяло да свърши и щели да се скараме и да се отдалечим един от друг а тя държала прекалено много на приятелството ни за да го рискува с това ДРЪН ДРЪН след тези думи приятелството ни така или иначе нее същото и никога няма да бъде![]()
![]()
Life is simple we make choices and never look back.
Еми бяхме заедно 3 години и дори мислехме да живеем заедно нооооо в крайна сметка се разделихме. Просто дойде един момент в който на мен ми омръзна от неговата ревност и всичкият контрол който поставяше над мен и казах край. И да не излезне по грешен начин не беше нещо от вчера за днес а доста пъти сме говорили и той тъкмо се променя за известно време и едва ли не се влюбвах отново за първи път в него но в крайна сметка вълка кожата си мени но нръва не.Нищо де всяко зло за добро.
Да Обичаш значи да позволиш на един човек да разбие сърцето ти ,но да им имаш доверие че няма да го сторят.
Veni , Vidi, Vici !
Първоначално написано от bub1to
и при мен нещо такова... + непрекъснати онвинения от него ва страна за ВСИЧКО!АМа наистина всичко ,пълно ограничение къде да ходя.. т.е. никъде не можех ,когато е на работа... а дори и че си седях по цял ден в нас самичка..пак ме обвиняваше че идвали момчета... пфф.. и ред други причини... олекна ми безкрайно...погубих доста нерви и нормален живот заради някакъв си там ,който даже не си знае интересите...Сега съм отново лудо влюбена в човека ,който наистина заслужава това.![]()
ami toi me zarqza...vaob6te ne be6e po vzaimno suglasie, makar 4e i na dvamata ni bqha omruznali karanicite,sulzite i bolkata...Edin den toi prosto sprq da me obicha...po negovite dumi sega ne e spiral...no ot togava mina pove4e ot godina![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Ми оказа се че девойката нещо се уплаши като видя колко сериозни стават нещата - живот заедно + евентуална женитба. Един прекраасен зимен ден се започна да се държи така сякаш съм и изял баничката. Не е да съм я карал насила, нито ултиматуми е имало, отделно че ходихме не малко време. Измъкна се с един който в момента и ходи по нервите, и се джафкат взаимно, и така. Чуваме се от време навреме, но само толкова![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Защото беше тъпанар,без никви интереси и единственото за което можеше да говори беше секс.Оказа се нарокман,а един ъпт за малко да ме докара до асматичен пристъп благодарение на цигарите си.Повече същата грешка никога...
тя ме заеба, ама боли ме хуя. оти че карам хубава кола скоро и ще я досърби сливата да я повозя, ама немааааа.![]()
Разделихме се защто връзката ни се изчерпа и не видях смисъл да се опитам да я спася (прекалено много различия и несъответсвтия в характерите). Иначе за 1 год. имаше доста хубави моменти.![]()
Мии аз я зарязах обаче тя ми разказа играта... 5 месеца ходихме и даже не ме гледаше кат си говорим... блееше на някъде... постоянно опяваше за тъпото си куче и направо подивях... а и винаги се получаваше че аз я прегращам целувам а-у а тя седи кат труп и не е*ава...
Като цяло се чуствам по-добре като я оставих... и общо взето тва е... (пфф ся се чуда как я изтърпях толкова време... може да ви се струва че не е кой знае кфо ама...)
I don't care what they say, I'm inlove with you...
той ме заряза.
проблема беше 4е той беше по-добър от мен във вси4ко,аз допусках супер много грешки (не казвам 4е той изобщо не е допускал но неговите изобщо не бяха някви гадни-съвсем дребни бяха в сравнение с мойте ).знаех 4е ще се разделим и знаех 4е ако не направя нещо по въпроса тази раздяла ще дойде много скоро но просто....незнам защо не направих нищо.може би защото осъзнавах вътрешно 4е той не е щастлив с мен и раздялата е неизбежна.знаех 4е ще ме остави но просто не о4аквах да е по този на4ин и то поради супер тъпи при4ини...и всъщност дори все още незнам какви са истинските при4ини.вярно е това 4е не беше особено щастлив с мен,но определено нямаше намерение да ме оставя.просто се скарахме за едни глупости и това беше края....
![]()
I can't stop myself from loving you <3
ох това беше мин god по това време... миии аз го оставих, той беше голямо дете и в об6ти линии нещата с него тръгнаха много бързо и аз очаквах че той е едно, а той излезе друго...абе даже нз дали да го наричам връзка .. излизахме 2 седмици ..
![]()
омръзна ми за тфа я зарязах и цъкам само Next -> Next -> Без Finish само Next![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Аз го оставих,защото не беше този който търся и имам нужда.Започна много да ме дразни и щях да го набия накрая![]()
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
Да видим... вдигаше ми скандал, когато се виждах с приятели. Вдигаше ми скандал, ако случайно кажа, че няма да излизам, но все пак го направя след няколко часа. Ако си пишех с него, излезех ли, наставаше див скандал ако не му кажа, че го обичам.
Нямах право да му изключвам камерата, за да я включа, докато говоря с майка си. А, между другото - ако е в нас и трябва да говоря с нея, аз, разбира се, право нямам. Думите на майка му за мен няма да ги коментирам.
Най-накрая започнах да му изневерявам. И в един момент се влюбих в сегашният ми и реших, че искам да съм с него.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Защо... Причини, причини. Главната е, че след красивото начало дойде гадния край... който се проточи дълги месеци. Кой кого заряза?! И аз не знамТоест се редувахме... и последно го оставих аз, но какво от това? Дойде ми акълът... не много на време, но дойде.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Да и при мен нещо такова,но щяхме да сме още заедно ако не я лъжех хаха,но пак ще я спечеляПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Защото той замина за Колумбия... и аз за България. Иначе много си го обичах. Но бързо ми мина!!![]()
![]()
Love is in the air![]()
Аз го оставих. Защото се бяхме променили адски много и просто нещата не вървяха - бяхме вече други хора и постоянно се карахме.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
еми защото бяхме мнооооооого различни характери.. пък и той си падаше малко женкарабе много причини .. btw той ме заряза заради друго момиче ама разни хора разни идеали ;p