.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Hybrid View

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от smiLe49
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    защото реши, че вече няма нужда от мен
    Май нещо такова стана и при мен,но така и до ден днешен причината не е ясна.Когато го попитах не получих отговор и така остана всичко...неизяснено....
    тва е супер гадно, да си с някой Х време и накрая като те зареже да не ти даде и някаква причина зашо го прави...
    <N>

той ме остави днес.
    не искал момичета.. искал да бъде сам ..

Град
    blg
    zapochna da me revnuva ( mrazq revnostta) chuvstvah che gubq svobodata si.. => zapochnah da se vlubvam v drug
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Фен
    Град
    Рая
    Цитирай Първоначално написано от TheRealisT
    и аз това се питам все още...
    Точно така .. Shit

защото рано или късно щяло да свърши и щели да се скараме и да се отдалечим един от друг а тя държала прекалено много на приятелството ни за да го рискува с това ДРЪН ДРЪН след тези думи приятелството ни така или иначе нее същото и никога няма да бъде
    Life is simple we make choices and never look back.

Еми бяхме заедно 3 години и дори мислехме да живеем заедно нооооо в крайна сметка се разделихме. Просто дойде един момент в който на мен ми омръзна от неговата ревност и всичкият контрол който поставяше над мен и казах край. И да не излезне по грешен начин не беше нещо от вчера за днес а доста пъти сме говорили и той тъкмо се променя за известно време и едва ли не се влюбвах отново за първи път в него но в крайна сметка вълка кожата си мени но нръва не. Нищо де всяко зло за добро.
    Да Обичаш значи да позволиш на един човек да разбие сърцето ти ,но да им имаш доверие че няма да го сторят.

Veni , Vidi, Vici !

Защото я обичах ... ;/

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от bub1to
    Еми бяхме заедно 3 години и дори мислехме да живеем заедно нооооо в крайна сметка се разделихме. Просто дойде един момент в който на мен ми омръзна от неговата ревност и всичкият контрол който поставяше над мен и казах край. И да не излезне по грешен начин не беше нещо от вчера за днес а доста пъти сме говорили и той тъкмо се променя за известно време и едва ли не се влюбвах отново за първи път в него но в крайна сметка вълка кожата си мени но нръва не. Нищо де всяко зло за добро.

и при мен нещо такова... + непрекъснати онвинения от него ва страна за ВСИЧКО!АМа наистина всичко ,пълно ограничение къде да ходя.. т.е. никъде не можех ,когато е на работа... а дори и че си седях по цял ден в нас самичка..пак ме обвиняваше че идвали момчета... пфф.. и ред други причини... олекна ми безкрайно...погубих доста нерви и нормален живот заради някакъв си там ,който даже не си знае интересите...Сега съм отново лудо влюбена в човека ,който наистина заслужава това.

ami toi me zarqza...vaob6te ne be6e po vzaimno suglasie, makar 4e i na dvamata ni bqha omruznali karanicite,sulzite i bolkata...Edin den toi prosto sprq da me obicha...po negovite dumi sega ne e spiral...no ot togava mina pove4e ot godina
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми оказа се че девойката нещо се уплаши като видя колко сериозни стават нещата - живот заедно + евентуална женитба. Един прекраасен зимен ден се започна да се държи така сякаш съм и изял баничката. Не е да съм я карал насила, нито ултиматуми е имало, отделно че ходихме не малко време. Измъкна се с един който в момента и ходи по нервите, и се джафкат взаимно, и така. Чуваме се от време навреме, но само толкова

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Защото беше тъпанар,без никви интереси и единственото за което можеше да говори беше секс.Оказа се нарокман,а един ъпт за малко да ме докара до асматичен пристъп благодарение на цигарите си.Повече същата грешка никога...

Град
    бълХаристан
    тя ме заеба, ама боли ме хуя. оти че карам хубава кола скоро и ще я досърби сливата да я повозя, ама немааааа.

Град
    на плажа =)
    Разделихме се защто връзката ни се изчерпа и не видях смисъл да се опитам да я спася (прекалено много различия и несъответсвтия в характерите). Иначе за 1 год. имаше доста хубави моменти.

Мии аз я зарязах обаче тя ми разказа играта... 5 месеца ходихме и даже не ме гледаше кат си говорим... блееше на някъде... постоянно опяваше за тъпото си куче и направо подивях... а и винаги се получаваше че аз я прегращам целувам а-у а тя седи кат труп и не е*ава...
    Като цяло се чуствам по-добре като я оставих... и общо взето тва е... (пфф ся се чуда как я изтърпях толкова време... може да ви се струва че не е кой знае кфо ама...)
    I don't care what they say, I'm inlove with you...

той ме заряза.
    проблема беше 4е той беше по-добър от мен във вси4ко,аз допусках супер много грешки (не казвам 4е той изобщо не е допускал но неговите изобщо не бяха някви гадни-съвсем дребни бяха в сравнение с мойте ).знаех 4е ще се разделим и знаех 4е ако не направя нещо по въпроса тази раздяла ще дойде много скоро но просто....незнам защо не направих нищо.може би защото осъзнавах вътрешно 4е той не е щастлив с мен и раздялата е неизбежна .знаех 4е ще ме остави но просто не о4аквах да е по този на4ин и то поради супер тъпи при4ини...и всъщност дори все още незнам какви са истинските при4ини.вярно е това 4е не беше особено щастлив с мен,но определено нямаше намерение да ме оставя.просто се скарахме за едни глупости и това беше края....
    I can't stop myself from loving you <3

ох това беше мин god по това време... миии аз го оставих, той беше голямо дете и в об6ти линии нещата с него тръгнаха много бързо и аз очаквах че той е едно, а той излезе друго... абе даже нз дали да го наричам връзка .. излизахме 2 седмици ..

Голям фен Аватара на Aicken
    омръзна ми за тфа я зарязах и цъкам само Next -> Next -> Без Finish само Next
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен
    Аз го зарязах.Беше ми супер гадно и плакахме и двамата,но просто нещата не вървяха.Последните месеци късахме - тргвахме 23940835908 пъти ... нямаше смисал само да се нервим един друг.
    Обичам те <3 !!!

Град
    Sofia

:)

Аз го оставих,защото не беше този който търся и имам нужда.Започна много да ме дразни и щях да го набия накрая
    Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!

Да видим... вдигаше ми скандал, когато се виждах с приятели. Вдигаше ми скандал, ако случайно кажа, че няма да излизам, но все пак го направя след няколко часа. Ако си пишех с него, излезех ли, наставаше див скандал ако не му кажа, че го обичам.
    Нямах право да му изключвам камерата, за да я включа, докато говоря с майка си. А, между другото - ако е в нас и трябва да говоря с нея, аз, разбира се, право нямам. Думите на майка му за мен няма да ги коментирам.
    Най-накрая започнах да му изневерявам. И в един момент се влюбих в сегашният ми и реших, че искам да съм с него.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Защо... Причини, причини. Главната е, че след красивото начало дойде гадния край... който се проточи дълги месеци. Кой кого заряза?! И аз не знам Тоест се редувахме... и последно го оставих аз, но какво от това? Дойде ми акълът... не много на време, но дойде.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Защо... Причини, причини. Главната е, че след красивото начало дойде гадния край... който се проточи дълги месеци. Кой кого заряза?! И аз не знам Тоест се редувахме... и последно го оставих аз, но какво от това? Дойде ми акълът... не много на време, но дойде.
    Да и при мен нещо такова,но щяхме да сме още заедно ако не я лъжех хаха,но пак ще я спечеля
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Град
    София
    Защото той замина за Колумбия... и аз за България. Иначе много си го обичах. Но бързо ми мина!!

Love is in the air

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз го оставих. Защото се бяхме променили адски много и просто нещата не вървяха - бяхме вече други хора и постоянно се карахме.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

еми защото бяхме мнооооооого различни характери.. пък и той си падаше малко женкар абе много причини .. btw той ме заряза заради друго момиче ама разни хора разни идеали ;p

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си