- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се разделихте?
Разделихме се от ревност. Той ме остави, защото му бяха втълпили, че му изневерявам, което не е така!![]()
Вече го преживях...
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Защото беше много тъъъъъъъъъъъп !и му бих шута
![]()
Аз го оставих . . . защото мислех, че връзката се е изчерпала, че няма разнообразие, че всичко е едно и също, дори и в ежеднението . . . и май чувствата ми изстинаха . . .
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Все едно си говорех със стените.
"Днеска ще ходя на кафе с Мими (примерно)"
Той"Добре".
Вечерта ми звъни "Хайде еди си какво"
Аз"Не мога,имам работа"
Той"какво толкова прави следобед"
И това месеци наред.Един път не беше се случило да му кажа нещио и да го запомни и после ми обяснява,че не съм му казала това или онова.
Изключваме този тип безотговорност,другите й разновидности също бяха на лице.
Необясними причиниВсе още немога да спра да я обичам макар че мина толкова много време
![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Защото той пожела така.Всъщност,така и не получих причина,просто желанието му беше на лице.
Аз го оставих, защото определено не беше подходящото момче за мен.. в много неща се различавахме, а и най - вече не си паснахме като характери.![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
Ами той ме остави..заради няква малка лигла..по простата причина ,че аз нямаше да му пусна![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Заради неговите комплекси,невъзможност да израява чувства,липса на общи интереси и прекалено многото грешки,които ми беше простил.
Не бах птичето за тази клетка предполагам.
Изневери ми - не физически, емоционално, но за мен това е по-страшната изневяра! .. с най-добрата ми приятелка ...![]()
az go ostavih za6toto se vlubih v sega6niqt si priqtel no tova be6e predi 4 godini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Скъсахме по негово желание...защото уж вече нямал чувства.
Едвали е заради това....най-вероятно е заради това, разбра,че няма да му пусна