- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се разделихте?
Защо се разделихте с бившя/бившата и кой кого остави?
Аз го оставих. Защото се влюбих в сегашния си приятел...Но това беше преди 3 години.
По неговите думи се разделихме заради разстоянието, което ни делеше - живееше в Испания (е после разбрах, че не разстоянието е причината за раздялата ни, а защото там си е намерил друга....). Той ме остави![]()
П.П - радвам се, че отдавна нямам чувства към него![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Защото срещнах сегашния ми приятел и не можех да си отлепя очите от него.. Бившия се ядоса и за малко да ме зашлеви като му казах, че харесвам друг. Пълен идиот![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз го оставих,защото мн се разочаровах.Разбрах ,че през цялото време докато сме били заедно се е зарибявал с др момичета,канил ги е на кафе и е казвал че си няма приятелка...
А преди това научих ,че ми е изневерил с една.... и въпреки това му простих,защото го обичах...
Но в един момент си казах "Стига Толкова".Постоянно му прощавах,но ми писна и го оставих ....
Сега съм по-добре без него
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
защото ме излъга и не се поправи.. дори нямаше желание.. не искаше да признае грешките си..
Аз го оставих...просто напоследък не вървяха нещата между нас, разочарова ме с някои негови постъпки и макар че ме обича и бяхме заедно почти 2 години реших да го оставя![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Защото ме задуши тая връзка...ужас и разбрах какъв смотаняк. И изобщо не съжелявам, сега си имам уникално момче![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Еми ние по принцип сме си заедно, никой не се е отказал от другия, но на практика не сме заедно, никак даже![]()
защото си омръзнахме и вече не беше интересно,и все пак го оставих да ме зареже
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Трудно е да се каже кой кого е оставил.Имаше една очевадна причина за раздялата ни,обаче той не беше в състояние да прецени реално нещата.
Как го пише в актовете за развод... "Непреодолими различия"...рамкирани с прекрасни изневери от двете страни най-брутална от негова страна..
Явно имахме различна представа за това как трябва да се развива връзката ни а и имах чувствто че вече не ме обича както преди. След 3 месеца опити да разбера какво става и как мога да спася това което имахме го зарязах (бяхме заедно 2 години и половина). Вече повече от година след това той продължава да пита за мене ама не искам и да го чуя. Аз много търпя но кажа ли край значи наистина край.![]()
Той ме остави, реална причина не мога да посоча, защото и до днес се мъча да я разбера...![]()
защото реши, че вече няма нужда от мен
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
в последно време само късахме и реших,че това е истинския край
ейй тва е то цялата философияПървоначално написано от slun4ice
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Аз го оставих, защото се изчука с бившата си![]()
Аз скъсах с него,защото осъзнах,че бях малко глупаво дитенце и бях с него просто,за да видя кво е да си имаш гадженцее и не беше особено честно спрямо момчето. Той не разбра ,ама ..кво да се прави![]()
и тъй :Ь
Ами "изстинали" му чувствата.
Един ден просто се изпарили.
Ми окей.
Лошото е, че аз много допринесох да спре да ме обича с непрестанни свади, глупости, лиготии, тъп характер... нямам думи как го отвърнах тва момче от себе си, на всичкото отгоре се държах кат няква неадекватна и побъркана... no words![]()
Надявам се някой път да ми ровичка профила /моето момче си е stalker/ и да чете този пост.
Извинявам се ужасно много.
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Щото сме тъпи лапета и не знаем кво искаме!![]()
Първоначално написано от WondeR TeddY
и при мене беше така , само че не 2 години , а 1 ..
И бту не съжелявам за това .. Много по-добре ми беше без него ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Май нещо такова стана и при мен,но така и до ден днешен причината не е ясна.Когато го попитах не получих отговор и така остана всичко...неизяснено....Първоначално написано от BigFakeSmile