.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на girl4eety

ПЛОДОВО - ЗЕЛЕНЧУКОВА ДИЕТА

Мисля на 8 май /тогава свърша сегашната ми/да започна плодова-зеленчуковата диета.Иска ли някой да я започне заедно с мен
    Ето я и нея:
    1ден-1кг краставици
    2ден-1кг портокали
    3ден-1кг домати
    4ден-1кг ябълки
    5ден-4зелени салати+1краставица
    6ден-1кг портокали
    7ден-1кг краставици
    8ден-1кг киви
    9ден-1кг домати
    10ден-1кг мандарини

Дневната дажба се разделя за 4 - 5 приема на ден. От течностите е разрешено само минерална вода
    За 10 дена се отслабва с 10 килограма.

Е ИСКА ЛИ НЯКИЙ ДА Я ЗАПОЧНЕ С МЕН?
    Хем ще може и да си даваме кураж

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Много тъпа диета!Каквото и да свалиш ще си го върнеш.Но като си решила,прави си я.Твоя работа.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ще ти е много трудно и ще се получи йо йо ефект, пробвай с друга.

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    Много тъпа диета!Каквото и да свалиш ще си го върнеш.Но като си решила,прави си я.Твоя работа.
    +1
    Ммм да и аз сам на това мнение по-добре бавно, поне няма да ги върнеш след това

Супер фен Аватара на j_adore2
    Къде ще намериш мандарини поред лято А за диетата е адски глупава .. Как ще изядеш 1 кг киви за един ден .. ти няма да можеш да излезеш от тоалетната ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Изключително безсмислена диета.
    първо - зверски глад.. и то за няк'ви си килограми,които после ще ти се качат двойно!
    второ - като искаш да отслабваш просто се ограничи и спортувай.. знам,че отначало е много изморително (всички сме малко или много мързеливи),но си струва
    трето - запомнила съм,че ти доста често пускаш теми за отслабване (или така ми се струва).. ии сякаш искаш с едно щракване на пръсти да отслабнеш.. ами може и да те разочаровам,но така не става!
    НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?? СПОРТ И ОГРАНИЧЕНИЯ.
    НЯМА КАКВО ДА МУ МИСЛИТЕ.НЕ ТЪРСЕТЕ ТАКИВА УЖАСНИ ДИЕТИ,С КОИТО ПОСЛЕ ЩЕ СИ ПАТИТЕ МНОГО!!

+
    сега забелязах и това безумие
    ''За 10 дена се отслабва с 10 килограма.''
    WTF?

To направо си е смешно... вярвайтее,вярвайтее.. =D>

Тцтцтц...зле, зле..
    ала бала

Не мога да ви разбера. Защо си мислите, че всичко трябва да става толкова бързо? Вместо да се подлагате на поредната глупава диета, след която ще качите двойно и ще заприличате още по зле, вземете се разровете в тоя интернет и прочетете нещо. Не разбрахте ли, че с глад и мързел няма да стане. Стига сте седяли пред тия компютри и отиваите да спортувате!

Дори и хипотетично да приемем, че свалиш 10кг за 10дни. На 11тия какво става? Включваш си хляба, сладкото, закуските. И за две-три седмици си качила нааааай-малко 6-7кг. За 10кг ти трябва по-балансирана диета. Аз свалих 11кг за месец с друга диета, мисля по-удачна от твоята (специално за мен).

Голям фен Аватара на girl4eety
    да де ама имам голяма нужда от сваляне в краката и корема
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Град
    Pays de la Loire
    Е, и какво мислиш - че толкова бързо свалените 10 кг няма да се върнат ли? Хората са го казали - хубавите неща стават бавно. Имай търпение, хапвай каквото искаш, но в умерени количества, захвани се с някакъв спорт, ако щеш дори танци или изобщо с някакво физическо занимание, което ти доставя удоволствие. Защото ако правиш нещо насила, бързо ще се откажеш, а ефектът ще бъде 0.
    Но в никакъв случай недей да започваш безумната диета, която си пост-нала.
    Не зная на колко години си, но предполагам, че все още си в тийнейджърска възраст, т.е. организмът ти има нужда от пълноценно хранене, за да се развива и функционира правилно.
    Зеленчуците и плодовете са наистина полезни, но не мисля, че цял ден да ядеш само портокали (например) е добра идея. Нещото, което със сигурност ще постигнеш, е изтощен организъм. Белтъчното недохранване води до срив на имунната система и последствията - намалени защитни способности към всякакви вирусни, бактериални и микотични инфекции.

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    да де ама имам голяма нужда от сваляне в краката и корема
    Има спорт за тая работа, а не цял ден да висиш пред компютъра и да искаш да отслабнеш .. е сори ама не става!!!
    И тази диета е много,много глупава ... да предположим че свалиш 10 килограма ама после ще качиш 15
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си