- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- всичко свърши ли между нас?
Не знам откъде да започна, защото ми е много тежко.
Обичам това момиче от 3 години и не искам да се караме никога, но нещата не винаги стават така както ги искаме
Ще започна отначало.
Беше Великден и с приятелката ми бяхме в къщата на баба й, където се беше събрало цялото и семейство. Чукахме се с яйца, ядохме козунак и се забавлявахме общо взето но не само заради този празник, а и поради една друга много специална причина за нас двамата. На този ден навършвахме и точно 3 години от началото на нашата връзка. Още помня, когато я срещнах в 12 клас на една екскурзия. Беше любов от пръв поглед и двамата го осъзнавахме. Влюбихме се и от тогава не сме се разделяли никога, най-много за 3-4 дена. Както и да е. Беше Великден и се забавлявахме,а и на другия ден бяхме решили да се разходим с москвича на баща ми за няколко дена до някое градче на черноморието, по случай годишнината ни.
Пътувахме, забавлявахме се и всичко общо взето беше перфектно. Гледахме залеза заедно, бях там и чувствах че това е любовта на живота ми, че искам да прекарам всеки миг с нея, да изживея всчко чувство с нея. Не ме интересуваше че е от бедно семейство или че не прилича на манекенка. За мен тя бе най-красивата, най-умната.
Гледах я в очите и бях сигурен че тя изпитва същото. Мислех че ще сме заедно завинаги. Че за такива моменти си струва живота.
До тук всичко беше перфектно. Върнахме се в хотела и решихме да отидеме на някоя среднощна дискотека, понеже по принцип не сме големи купонджии и двамата та да се позабавляваме малко. Имаше някакво парти на плажа, силна музика, малко пиене за влизане в ритъм с тълпата. Беше голям купон, а и се кефехме още повече, понеже както казах не си падаме купонджии двамата.
И ето тогава стана немислимото. Изгубих я за малко в тълплата, и след малко какво гледам? Тя се целуваше с някакъв непознат. Просто така се целуваха, а аз гледах с увиснала уста и не знаех какво да кажа. Тя ме видя, изплаши се и се разплака. Избяга в хотелската стая, а аз не можех да си намеря място и се лутах по плажа без да знам какво се случва, каква беше тази глупост. Не можех да си го обясня. Другия ден мина в ревове и обяснения от нейна страна, но нямаше как да ми обясни тази глупава постъпка.
Върнахме се в града, минаха вече 2 седмици от тази случка, а аз не й отговарям на обажданията, тя ме чака пред входа ми и ми се моли да я чуя, но аз не искам да слушам след това предателство.
Та ето го и въпроса, с който искам да ми помогнете да се преборя... Трябва ли да продам москвича на баща ми и да купя трабант или не?
Now we'll always see the light, through the darkness of the night.
Be your shelter when the storm is in your heart...
мисля, че трябва да закупиш този трабант.
Много тъжна история. Аз самата имам дълга връзка и знам за какви хубави и топли чувства става въпрос и как почти не си спомнш живота преди да срещнеш този човек. Но наистина постъпката на приятелката ти е необяснима. Бих разбрала дори, ако по някакъв начин се е чувствала преивлечена от друг човек (в продължение на известно време) и това да я е подтикнало към целувка. Но...такова на плажа с непознат ми се струва леко...странно. Но все пак според мен говори с нея, дай й възможност да ти обясни. Дължиш й го поне заради 3-те години, през които сте били заедно и сте били щастливи. А после сам реши какво да правиш с нея.
![]()
![]()
трабантаа!!!
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Пф...чак сега прочетох последното изречение. Купи си трабанта![]()
какъв цввят е трабанта?
хей не оставяй нещата просто е така .. говори с нея наистина има смисъл това са 3 години не 3 дни : ) .. а иначе купи трабанта.. и дано се оправитее ^^
бооже ...![]()
тва последното изречение ме хвърли в джаза![]()
определено ТОВА Е ВЪПРОСЪТ ОТ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯЯЯ !!!
BTW купувай трабантааа![]()
![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
ами виж сега.... и на тебе не ти е лесно, все пак става въпрос за москвича на баща ти... имал си спомени с него сигурно... но ако трабанта е запазен, зимай го!това е много важно решение, ткаа че си помисли
![]()
![]()
![]()
и ако онова с мацката е истина, стискам палци да се оправат нещата
![]()
Let's get drunk tonight!
Трабантчето си е 1000 пъти по-добре от Москвич![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Първоначално написано от vampirekiss
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Леле не това е велико![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз викам да не продаваш москвича купи си малко картон и си зглоби едно трабаби
![]()
![]()
![]()
ако ти остане материял зглоби едно и за мен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
All of my memories keep you near [!]
боже ...![]()
![]()
![]()
взимай трабанта
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Оставай си с москвича бе, какъв трабант?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.