- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е...
... първите 2 пъти, когато правя секс в живота си, да свършвам за по-малко от 2 мин. ?
прецакан си ... обикновенно първият път момчетата издъжат 24 часа
-- -- --
нормално
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
нормално е
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Освен да намалиш чикиите ли.......
Който ти каже че е нормално е по-голем чекиджия и от тебе
А сега сериозно.... Прекалената превъзбуда може да доведе до преждевременна еякулация(изпразване) ама не е много мъжка проява нали се сещаш
За тва намали малко ръчната и трескай по-често гаджето![]()
Нема значение дали духаш или ти духат! Важното е да водиш духовен живот...
напълно нормално .. не може от два пъти да добиеш такъв опитама споко ше се научиш да издържаш много повече
![]()
Логиката ти е малко объркана.Ако не лъска ше си ходи с мерака и като му върже жената и ще свършва бая бързо.Ако по-често лъска няа да мисли толко за секс. хаха...или поне ше се освобождава периодичноПървоначално написано от Orgasm
каза ли му го!!!Първоначално написано от Jamalska
даже ние женските го знаем
![]()
Абе как 2 минути бе.. Супер малко ми звучи.. Първия ми път си викам леле ся тука 1минута ко издържа нз... мина 1 час че се молих да свърша направои даже познавам един авер дето първия му път даже и не свършил
![]()
Така,така...машини сте вие,Henn.Малко ти е час даже.Карал си 3 дена и 3 нощи с камили сигурно.
Престанете за баламосвате момчето .. Опита се придобива с времето, разбира се, че е нормално!!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Нямаш опит!Но с времето ще го придобиеш!Просто или повече лъскай,или забавяй темпото като усетишмче свършваш!Ще помогне!
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
za mom4e-da
za momi4e -ne![]()
Първоначално написано от bebok
![]()
![]()
![]()
напълно е нормално, спокойноимам приятел, за когото знам, че е свършил за минута ! Има две неща, които можеш да направиш:
1. Преди същинската част помоли приятелката си да ти направи свирка (ако практикувате разбира се), ако не преди секса действаи малко ръчно
![]()
2. Ако усетиш, че ще свършиш скоро, започни да мислиш за нещо, което не те възбужда и намали темпото, може и позата да смените![]()
Айде мн успехчета![]()
abe verno q kajete nekav metod za po dulga erekciq i po bavno svur6vane ne 4e imam takuv problem no ose6tam 4e priqtlekata mi ne e mn dovolna ... rekorda mi e 30 min gore dolu ama tq iska o6te q kajete ne6to da piina nqkoi hap ili ne6to ot sorta ai mersi pi4owe i pi4ki![]()
![]()
![]()