- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо толкова бавно съхне :@
Какво й става на косата мисъхне 5 часа, не мога да я търпя. Ако я суша с шошоар бухва мнооого, а е къдрява. И ето сега чакам, чакам, чакам няма съхнене, с колко хавлии я търках, е няма
На моите приятелки за някакви минути им съхне.
Как е при вас?
ами явно имаш гъста кса..![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Еми почакай още малко
П.П "шошоар"![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Спокойно... мн хора имат този " проблем " ...
и мойта коса е такава и е къдраваа...също мн гъста...
![]()
Е кво ти пука? Моята коса също е много гъста и съхне бавно, но аз пък я суша със сешоар, да бухва, но след това я връзвам на опашка и стоя така примерно 1-2 часа ии след това тя не стои толкова бухнала!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Косата ти е гъста , радвай се.
И аз съм с такава , не е голяма мъка.
А аз ще попитам какво става с правописа ти? Бързала ли си или така пишеш? Ако е второто е много жалко. Не се заяждам , но се дразня понякога.![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
И моята е така и се ядосвам че трябва да използвам сешоара който е доста вреден ама какво да се прави...По-добре да е гъста и да съхне бавно отколкото да е по-рядка![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Аз пък знам, че ЗДРАВАТА коса съхне бавно.
Можеш да я боядисаш и така да я съсипеш и тя ще съхне по-бързо.![]()
Моята също съхне бавно, но я оставям да си съхне.А като нямам време я суша с "шошоара"![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
мм.. може и така да е ..ама моята е боядисвана и пак съхне бавно... лягам вечер с мокра коса.. сутринта още ми е мокра...Първоначално написано от stealthyGirl
моята съхне около 2 часа-понякога повече от два дори
еми то и мойта е така![]()
еми явно имаш дебел косъм![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
и моята е къдрава и съхне бавноа докато изсъхне не трябва да се облягам,лягам и т.н. ,за да не се намачква че става ужасна...няква бухнала и ако съм се облегнала някъде точно на него място става една намачкана..и е буханала,намачкана,пак бухнала ужасна
обаче пък лятото съхне по - бързо . особено миналите лета дет беше по 35-40 градуса... за 30-50 мин изсъхваше сама... обаче аз винаги ползвам пяна ,за да добие няква форма ...рядко става хубава без да й слагам нищо (и ест никога когато излизам...) та не се ядосвай...нека да стои добре като изсъхне
пък другото...
Cruel Intentions
коя друга дума ми е сгрешена, освен "сешоар" ? Имам няколко пропуснати запетаи, но и ти имашПървоначално написано от VilleBaby
![]()
П.П. Никога не съм се замисляла как се пише тази дума "сешоар"
Иначе благодаря за мненията. Да, имам гъста коса, въпреки изтъняването, но е гадно, че като се изкъпя и няколко часа не мога да изляза![]()
Тя и моята е така, но моята защото аз спя по гръб най-често и нали така я затискам и няма как да изсъхне, та сутринта със сешоара.Първоначално написано от Mi6inka
ами смени шошоара![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt