.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    Варна, България

Как да си намеря гадже?

Я дайте малко съвети как да си хвана гадже. :P :P :P

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Купи си наръчник за ловене на гаджета, ако не можеш сам/а да се справиш, тук не е бюро "Справки", как очакваш да ти помогнем???

Ами като за начало излез навън и се поогледай повече може да и излезе късмета,отколкото ако пускаш безсмислени теми по форумите ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Ако имаше малко акъл в главата щеше да знаеш отговора.Мислиш ли,че наистина има тактика за хващане на гадже?При положение,че хората са толкова индивидуални и на всеки му харесва различно нещо?На един може да му харесва да му се метнеш на врата в някоя дискотека,а на друг може да му се стори противно.Затова излез навън,запознай се с някой,опознай го,виж дали си пасвате и дали ще излезе нещо и тогава действай..

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Ако имаше малко акъл в главата щеше да знаеш отговора.Мислиш ли,че наистина има тактика за хващане на гадже?При положение,че хората са толкова индивидуални и на всеки му харесва различно нещо?На един може да му харесва да му се метнеш на врата в някоя дискотека,а на друг може да му се стори противно.Затова излез навън,запознай се с някой,опознай го,виж дали си пасвате и дали ще излезе нещо и тогава действай..
    + : )))

Поредната ТЪПА тема направо ви се чудя до къде ли може да стигне простотията ви Ми фащяш едно ласо излизаш на улицата меткаш го върху некое маце и готово вече си имаш гадже

Повече от фен Аватара на w0lf
    Отиваш в даскало заплюваш си най-яката мацка и казваш че сте гаджета. После се стремиш тя да не разбере кви ги дрънкаш
    madafaka

Отиваш на магистралата....Там ги има много "гаджетата".Даже и ще ги сменяш бързо.

Цитирай Първоначално написано от venom0706
    Отиваш на магистралата....Там ги има много "гаджетата".Даже и ще ги сменяш бързо.
    ++

http://www.google.bg/
    приятно търсене

Град
    Варна, България
    ок де схванах, че темата е тъпа ... наистина много тъпа ...

ти тряяше поще от началото да разбереш че е тъпа ама явно няма сиво вещество

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Пусни обява в Бизнес поща.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    С мерак.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Стани гей.. шанса да си намериш така гадже е 1 към 1

Guest
    ще намериш като спреш да търсиш..

с ласо
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

ок де схванах, че темата е тъпа ... наистина много тъпа ...
    О Боже...и си призна даже.Обаче не пропусна да си сложиш гъзарска емотиконка накрая на изречението.Сякаш си горда с това,че си пуснала тъпа тема.Браво.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Еее moon_flower на теб не ти ли се е случвало да сгрешиш?! Наистина темата е доста безсмислена, ама не мисля, че сега трябва да се нахвърляте върху sunnymim, особено след като е новак е като мен.

Цитирай Първоначално написано от enitsy
    ще намериш като спреш да търсиш..

Излизаш пред вас,или в краен случай на балкона и викаш с пълно гърло "гаджееееееее" "гаджеееее". Ако някой се обади-взимаш и бягаш

Повече от фен Аватара на w0lf
    Еее стига де, достатъчно ташаци си напраихме с тая тема
    madafaka

Град
    Където сваря

Re: Как да си намеря гадже?

Цитирай Първоначално написано от sunnymim
    Я дайте малко съвети как да си хвана гадже. :P :P :P
    Посешаваш някои сайт за запознанства ... но немога да ти дам тука че ще е спам има и вестници също но най чистата работа е интернет съвременния начин за намиране на гадже/партньор/жена и т.н.

П.С. Пък и зависи как си с финансите има платена любов те и без това повечето момичета не хлътват по самото момче ми по колата парите или имуществото му
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си