.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Ужасно е

Ужасно е

Проблемът е че ми е много гадно и тъпо Само не ми казвайте да излизам повече защото няма с кой всичките ми приятели са едни задръстени и гадни Вече се побърквам как да си намеря някои с който да излизам и да ми е забавно мн ми е гадноО
    PuSh Me And Then Just ToUch Me So I Can Get My SaTisFacTion.

http://vbox7.com/play:9d8351b7

Град
    Варна
    ами в класа ти няма ли някой готин?! или то май ставаше въпрос за ваканцията оффффф ами нямам идея

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата

Re: Ужастно е

Цитирай Първоначално написано от PCDfenka
    Проблемът е че ми е много гадно и тъпо Само не ми казвайте да излизам повече защото няма с кой всичките ми приятели са едни задръстени и гадни Вече се побърквам как да си намеря някои с който да излизам и да ми е забавно мн ми е гадноО
    айде утре на пица

Мега фен Аватара на Mi6inka
    запознай се с нови хора Ако си общителна и позитивно настроена няма да имаш проблеми ..Успех

ужасТно хахахахаххаха

вместо да си търсиш приятели си прочети учебника по български език..

Какво значи да са задръстени? Нали са ти приятели, защо ги наричаш по този начин? И да, вместо да пишеш в някой форум и да сърфираш из интернет излез, мама му деба. Запознай се с някой. Какво искаш от нас да ти кажем как да ти стане по - весело? Е, извинявай, ама не си ли го направиш сама весело няма кой друг. Ебати хората има...

[quote="bubblebabe"]Какво значи да са задръстени? Нали са ти приятели, защо ги наричаш по този начин? И да, вместо да пишеш в някой форум и да сърфираш из интернет излез, мама му Д**а. Запознай се с някой. Какво искаш от нас да ти кажем как да ти стане по - весело? Е, извинявай, ама не си ли го направиш сама весело няма кой друг. Ебати хората има...[/quote

Добре де точно тва ми е проблема какво да направя да изляза сама по улиците с табела търся си приятели или да почна да се здрависвам с всеки срещнат И приятелите ми наистина са такива по скоро мога да кажа че не са приятели по цял ден да седиш и да чатиш в скайп е не е ли тъпо
    PuSh Me And Then Just ToUch Me So I Can Get My SaTisFacTion.

http://vbox7.com/play:9d8351b7

Re: Ужастно е

Цитирай Първоначално написано от Rza
    айде утре на пица
    айде, и аз съм навит, нищо че не беше за мене поканата

Re: Ужасно е

пораздвижи ги малко тея твойте , отидете се напийте нещо такова на дискотечка тва онова и през тва време ще си създаваш нови приятелства влез в нета и се запознавай и от там с нови приятели !

Град
    Pays de la Loire
    Що за глупост?!
    Недей да правиш е*ати проблема, просто са ти омръзнали.

Или пък изобщо не ги познаваш, щом казваш, че общувате само с писане в скайпа... Затова вместо да се оплакваш, накарай някой от тях, а защо не и по-голяма компания да събереш, да отидете някъде заедно. Предполагам, че ще намерите много общи неща, интереси, теми, шеги и т.н. Били задръстени и тъпи... Хах! Ами нали знаеш, че каквото си го направиш, такова ще е!

Град
    Horrorwood
    всичките ми приятели са едни задръстени и гадни
    Думите "приятели" и "задръстени и гадни" не могат да съществуват в едно изречение. Ти като си много готина, първо си оправи държанието спрямо хората и тогава се оплаквай колко е ужасно да нямаш с кой да излизаш.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Голям фен
    Драганчо приятно ми е... Аз не съм задрастен пиши си номера на ЛС и ще излезем

Аха, подкрепям с плюс едно

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Запиши се на спорт

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Е все някой готин познат имаш предполагам, пък той може да ти стане приятел, ако му подосаждаш Или както каза tItEufFf запиши се на спорт или накарай задръстените си приятели да излезете на пица и може да ги харесаш

Накарай ги да излезете. То да седиш по цял ден на компа не е живот...
    Stay up all night with the stars *

Толкова ли няма кой да поканиш с тебе навънка?! Някой познат , с който не сте се виждали отдавна? пфф това да си седиш в къщи по цял ден е просто ужасно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си