Случка,която ми разкаха и до къде стига предполагаема любов.

Момче си хваща момиче за гадже,уж несериозно,уж за едното ходене.Двамата го знаят и го приемат,но в течение на времето(въпрос на месеци) чувствата се променят и връзката на шега се преобръща и е вече истинска връзка.
Момичето е красиво,по описанието на момчето ("...като манекенка"),поддържа се,обича да ходи добре облечена(заможни родители),но не е разглезено.
В един спокоен ден момичето писва,че момчето има много грозна кола,която не отивала на имиджа й(маркови дрехи+яка кола=перфектно).Момчето се съгласило-обича я все пак.Сменя колата си(мжд. върви идеално без проблеми и мърка подобаващо)
О.К.Отиват след време на гонките във Варна,всичките й приятели са с лъскаи коли,по-високите класи и отново иска смяна на колата от момчето-тази я правило да изглежда "жалка" сред останалите ,ако не смени къса с него.Той(о.0) се съгласява с нея,но връзката им продължава още няколко месеца и късат
..логично той сега си блъска главата за део я е послушал,но не са се разделили за това.

Ако мацката Ви постави подобно условие бихте ли се съгласили,ако наистина има нещо между вас,сериозно...pure love
ще се жертвате ли(и няма ултиматум)

Тая мацка горе,попринцип за мен не е в ред,след ,като е тръгнала с него тя знае той какво има и как ще бъде.Може да поиска да си вземе нови дрехи или да яде по-здравословно,но толкова големи капризи ми идва в повече.