.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Помощ !

Помощ !

Имам класно на 7 май и спешно ми трябват 8 теми (( Помагайте ето и темите : 1. Превъплащенията на пътуващия герой в " Бай Ганьо"
    2. Сатиричното изобличение на обществената поквара в "Разни хора,разни идеали"
    3.Пътят на човешката душа в "ни лъх,ни дъхва над полени "
    4. Проблемът за живота и смъртта в миниатюрата "Самотен гроб,самотен кът "
    5.Проблемът за любовта и страданието в поемата "Ралица"
    6. Драматизмът и трагизмът в "Градушка" на Пейо Яворов
    7. Национално освободителната борба в "Заточеници и Арменци "
    8. Любовната лирика на Яворов.

Благодаря предварително
    Аз СъМ МаЛка и СлаДка ИнТрИга Аз УмЕя ЧаРоВно Да МиГаМ НиЩо ЧуДно Че ХлЪтНа По МеНе ИмАм СтиЛ КоЙто Тя Не ВлаДеЕ Аз ОбиЧаМ ВкУсА На СкаНдАла Аз ХиЛяДа СъРца СъМ ПрЕдАла!!....

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Ооо не знам в Уикипедия няма ли нещо?

;[

няма нищо там...търсих в гугъл ма нищо не успях да намеря...не че и знам кво да търся аз даже не съм чела произведенията...а няма да мога да ги прочета до 7-ми ... плюс тва не съм от хората който са на 6 със ЛИС
    Аз СъМ МаЛка и СлаДка ИнТрИга Аз УмЕя ЧаРоВно Да МиГаМ НиЩо ЧуДно Че ХлЪтНа По МеНе ИмАм СтиЛ КоЙто Тя Не ВлаДеЕ Аз ОбиЧаМ ВкУсА На СкаНдАла Аз ХиЛяДа СъРца СъМ ПрЕдАла!!....

;]

Сладури 1,2 и 8-ма тема отпадат...намерих ги ...Само дето за другите нищо не намирам ;/

;]

Благодаря на Tedi4ka за помоща по намирането на 1,2 и 8-ма тема другите портебители който желаят да помогнат да пускат по останалите теми Имам още малко време разбрах ,че класното е на 12 май

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си