Ще правим с някой момичета, нещо като табло за СПИН, та въпроса ми е:
Какво ще привлече вашето внимание, за да го прочетете , а не просто да си го направим за оценка и там да си виси само за интериор?
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
шаренийка да еами определено да не е бял картон с ръкописен текст или дори принтиран.да има,разбира се,но може да лепнете брошури за СПИН и други болести,предавани по полов път,ако имате възможност направете презентация на powerpoint.вече всички учители имат лични компютри и предполагам на вашия/вашата ще му/й хареса
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Точно,кратко,ясно и комбинация от цветовете червено и черно мисля, че ще е подходяща
Купете някакви презервативи (от по-евтините) и ги залепете по таблото.
Може да звучи малко смешно...ама като се замисля ще привлече внимание![]()
Най-ефектно ще е да сложите снимка на самия ХИВ вирус. Ако щете нарисувана, ако щете снимка от микроскоп, каквото ви е на душа. Пък и в днешно време е срамно да не знаеш 90% от нещата за СПИН...поне аз така мисля!
Don't tell me what I can or can't do !
точно и аз това щях да предложа!Първоначално написано от Boyd
![]()
да се вижда самия ХИВ вирус-така би било много интересно![]()
Страхотна идея !Първоначално написано от cherrypezz
Като се замисли човек, наистина това ще привлече вниманието. Хубаво ще е надписите да са накриво и може да са написани с два цвята..
Потърсете в и-нет и вижте за някакви истории, а на таблото може да ги сложите като примери.
Представете информацията по интересен начин, иначе никой няма да я чете![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И аз съм ЗА презервативите~ Бих го чела само ако е кратко с по-едри буквички!![]()