Има момиче от нашия клас,което се приема за най-красивата,най-известната,най-богатата,най-важната!Командва и използва всички!А най-лошото е,че я смятах за моята най-добра приятелка!След един огромен скандал,отношенията ми с нея се промениха коренно.Тя започна да крие,лъже ме,държи се отвратително с мен и се опитва да ме командва!Едно от многото неща,които не знаех по-рано беше,че харесва момчето,което аз харесвам от една година и го познавам много добре!Преди тя твърдеше,че той е ужасен и грозен!И с най-голямата си наглост ми заповядва да си харесам някой друг,защото тя има шанс,а аз -не! И момичетата,които казваха,че са ми приятелки се хванаха с нея и започнаха да й ходят по гайдата! На тях им казва всичко и се дръпва от мен,за да им каже нещо!Най-гадно ми е,че никой не разбира колко гадна наистина е!По принцип съм силен и независим човек,зодия лъв съм и не се поддавам на никакви заповеди и коментари! По принцип за мен важи едно от правилата,че всяка битка в света на момичетата е скрита,кажете ми как да й отмъстя по начин,който да я съсипя,както тя разруши предсавата ми за най-добра приятелка!