Преди много време се запознах с едно момче ,с което имaхме желание да бъдем заедно,но все един от двама ни си имаше гадже.. дойде и момента в които нещата се ослужниха .. Той ми звънна искаше да се видим ...тогава аз му казах докато си с нея няма възможност аз и ти да бъдем заедно.. а той ми каза ще я оставя.. минаха 4 месеца през които не спирахме да се чуваме.. говорихме си..държеше се така мило.. подаряваше ми подаръци.. общо взето ме носеше на ръце.. и така аз се влюбих.. до ден днешен той продължава да е с нея и продължава да ми звъни..няколко пъти слагах края,казвах си всичко свърши .. ноо той беше толкова упорит ,че винаги всичко ми минаваше просто ей така.. разбирам че той е с нея от много време .. той е и първият, с които тя е водила полов живот.. но не мисля ,че е чак толкова трудно да обесниш на приятелката си за какво става въпрос поне аз така мисля... Просото вече ми писна от всичко нз кво да правя ... какво да му кажа? Как да го накарам да разбере че вече е дошло времето да избере едната от двете ни?