- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашите любовни мечти..
Съжалявам, ако има такава тема, но не съм видяла.
Таа да ви питам...
не сте ли си мечтали или сънували много пъти някаква среща, нещо страшно романтично, нещо, което винаги сте искали да стане точно по този начин, нещо импулсивно... Да кажем при ново запознанство с някой/я или да сънувате например съседа/съседката , който/която досега сте смятали за пълен идеот и изведнъж земете да му/й симпатизирате..
Например нещото, което винаги съм искала е цяла нощ да си чатя с някой сладур, а след това да посрещнем изгрева на кея.. ахх
![]()
Споделете![]()
Много бих искал да имам любовни мечти, но понеже знам, че всичко ще е само мечти и се мъча въобще да не навлизам в подобни мисли!Всичко хубаво се руши рано или късно.Аз обичам, но човекът, който е с мен прави всичко възможно за да се качи върху нервите ми!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Да съм с момиче което обичам и което ме обича...да сме сами и да имаме цялото време на света....тва ми е мечта....
Мечтая си просто да го прегърна силно още в мига, в който го видяМного пъти такъв е бил и съня ми
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
+1 По добре няма какПървоначално написано от got2Bthe1
мхм жалко обаче че не се е случвало ощеПървоначално написано от Henn
да се надяваме че скоро ше доиде и моят ден....
Искам да ме заговори някой в трамвая на гръцки и да отидем вечерта на гръцко партиНаправо ще се побъркам от кеф ако стане нещо такова
![]()
Мечтая си да съм цял ден в леглото с въпросния сладур,да ядем шоколад или нещо друго да гледаме филм и да се наслаждаваме на това че сме заедно!![]()
еммм.... аз си мечтая за момче което да ме обича истински и да го показва. Да се разхождаме по плажа по залез.... да ме гушка миличко и топличкоо... ахх мечти, мечти дано някой ден станат реалност!!!![]()
![]()
+1 с двете ръцеПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
Ще се случи не губи надеждамхм жалко обаче че не се е случвало още Surprised да се надяваме че скоро ше доиде и моят ден....
Ise kala kukla mu ?Първоначално написано от slun4ice
![]()
Polu kalaПървоначално написано от Henn
Ама тука не е трамвай и няма как да идем на парти хахахах
![]()
Момиче, което да ме обича истински и силно![]()
Ми това, което съм искала да стане - ставало е... другите ми мечти вече са си екстри![]()
+1 - и аз чакам тоя прословут ден - да се надяваме че няма да си остана стар ергенПървоначално написано от got2Bthe1
![]()
Да сме заедно с момчето което толкова много харесвам.В последно време губя надежда,че това някога ще се случи![]()
Ейй недей така, винаги има надеждаПървоначално написано от milan4eto
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Аз....тя...сами..далеч от цивилизацията...някъде мн романтично,с много цветя...само аз и тя..никакви пречки,никакви проблеми..чиста и искрена любов..без край...![]()
Първоначално написано от MetalL
![]()
охх милоо
![]()
![]()
![]()
аз пък искам да съм с теб,на самотен остров,само двамата...
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
толкова са много,че....но примерно навън да вали,а аз итой да сме в нас на топличко и да гледаме как вали навън,да се гушкаме и така..![]()
Мечтите са безплатни...Така че и да почна да ги описвам... знам че няма как да се сбъднат...
Иначе почти за всичко което можете да се сетите съм мечтала... романтичка съм...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Знам,че е невъзможна мойта мечта,искам просто красив и умен мъж,който да е до мен и да усещам присъствието му.И той да е влюбен и аз да съм влюбена ..не е толкова лесно за намиране,не е и невъзможно![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Да срещна момчето с което ще си пасваме![]()
sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[