.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Цитирай Първоначално написано от Henn
    Да съм с момиче което обичам и което ме обича...да сме сами и да имаме цялото време на света....тва ми е мечта....
    +1 По добре няма как
    мхм жалко обаче че не се е случвало още да се надяваме че скоро ше доиде и моят ден....
    +1 - и аз чакам тоя прословут ден - да се надяваме че няма да си остана стар ерген

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Мечтата ми е да намеря човека, който ще ме обича безкрайно, който ще дава всичко за мен и ще ме подкрепя във всичко . Да създадем семейство и другото вече са подробности
    Иначе това за залеза, плажа, цветята.. това също съм си го мечтала
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от MetalL
    Аз....тя...сами..далеч от цивилизацията...някъде мн романтично,с много цветя...само аз и тя..никакви пречки,никакви проблеми..чиста и искрена любов..без край...
    + Ама с някой сладур.Ех,мечти...Едва ли ще стане някога обаче!

Хъм,имам доста любовни мечти.По-скоро идват от романтиката в мен.Въпреки,че аз не я виждам много,но хората около мен са ми дали 1-во място по романтизъм
    Няма да ги споделям,че ще напиша цяла книга,но не виждам нищо лошо в мечтите,ако имаш достаъчно сила над действията си биха могли да се осъществят.

... представете си само .. вечер във вилата... навън вали сняг.. а вие сте сгушени до любимия човек.. на топло и чувате припукването на огъня от камината .. не е ли перфектно...
    Imagination baby can take you far
    Don't be afraid to come off slightly bizarre
    It can be scary baby ghostly I am...

Супер фен Аватара на Shia
    С човека с когото най-много се ненавиждаме
    да пламне внезапна и изпепеляваща страст между нас
    да изживеем една дива нощ
    и на сутринта нашата непоносимост да ни е превърнала в ангели,да сме забравили всичко сякаш не е било и да сме неразделни

аз пък мечтая как аз и любимото момче сме на почивка някъде надалечко .. екзотично място.. само аз и него ... ммммммммм

всяк0 м0миче е романтичка , нормално е .. но пък да се хвърлиш в размисли какво искаш да бъде и да си живееш в някакъв измислен свят,не е добре .. по добре си помисли какво ти се иска и го направи .. използвай въображението си на само за мечти, а и за реалност.. : ) (sun)

с гаджето ми сме заедно от 7/8 месеца и си пасваме идеално и като характери,и като приятели,и като хора,приказните гелои могат само да ни завиждат,затова мога да съм сигурна,че мечтите ми ще се сбъднат,но няма да ги споделя,защото мръсничето сладко ми чете мненията

Искам да бъда с нея отново дори само за 1 ден и да направим хилядите неща,които преди не можахме и да се обичаме пак толкова много колкото докато бяхме заедно.И просто да сме само двамата и да не се притесняваме,че утре вече нищо няма да е същото и няма да сме заедно
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

нз как така се случва аз по принцип мечтая за нещата които ни предстоят например сега неговия бал и аз нали ще ходя с него и си представям как ще е някакво супер яко.. ще танцуваме, после ще се разходим по кея... мнооого романтично всъщност в действителност, каквото и да си представя, не може да се сравнява с действителността.. сигурна съм че ще си изкараме мнооого по добре отколкото аз си го представям

Голям фен Аватара на Aicken
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Да съм с момиче което обичам и което ме обича...да сме сами и да имаме цялото време на света....тва ми е мечта....
    Много точно казано...и аз искам тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си