- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безнадеждно ли е?
Ще се постарая да го изкажа накратко: С едно момче имахме нещо като афера, ноо... той каза че не иска да има връзка поради многото разочарования, които е преживял. Реших да съм търпелива чаках 4 месеца, но няма промяна. Той се обажда, излизаме и т.н., но само като приятели. Наскоро съвсем деликатно му намекнах пак за връзка, но той каза: "Нали се разбрахме вече на тази тема".
Та явно той е твърдо решен 5 години да не се занимава с любов (толкова каза) и май е по-добре да се задоволя с приялеството му. Вие как мислите? Имам ли шанс да го спечеля или...?
Щом ти е отказал нямате шанс...съжалявам ама светът е гаден...
казал ти го кратко и ясно няма снисъл..... такаче явно ще се задоволиш само с това
Съгласна съм с мненията на got2Bthe1 и smileforyou12
П.П - Насила хубост не става
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ти пък,кво го чакаш,аз ако бях щях да му бия шута![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щом ти го е потвърдил ясно, най- добре си останете приятели, а любовта щу я търсиш другаде ... :P
4 месеца са много време.. Мисля,че е време да погледнеш на него само като на приятел, защото явно той само това иска от теб - приятелсво и нищо повече..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Явно вече всичко за него е само секс .. по-добре се примири![]()
Нищо не се знае![]()
Ако едно момче ти откаже веднъж,ще ти откаже винаги - закон..
Първоначално написано от kombarka
Вкарва ти филми, за да те отстрани по по-деликатен начин. При всички ситуации не ти го е лафил т'ва с цел да привлече вниманието ти.
За съжаление дамПървоначално написано от loveme
Първоначално написано от angellove
Благодаря на всички![]()
![]()
Явно няма да стане при това момченце ...Или поне не сега...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бъкано с момчета, защо се хващаш за точно определен индивид, който на всичкото отгоре е и инат?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Остави го момчето,не го насилвай,щом така е решил-така да бъде....не злоупотребявай с приятелството му и според мен не се надявай на повече,просто продължете да си излизате като приятели....и от личен опит ти казвам...не разваляйте отношенията си като приятелчеета...
5 години няма да са. Просто има нужда да бъде известно време сам. Независимо колко ще трае това 'известно време'. Не се чувства готов, прекалено раним е... и подхожда недоверчиво. Ти ако държиш на него... ще го разбереш и няма да повдигаш повече темата. Той ако усети, че иска да има нещо с теб, ще ти даде повече от само излизане и т.н.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Засега не повдигай пак темата. Щом ти е казал, че не е готов, значи не е. Колкото и да го питаш няма да го накараш да се обвърже, а само можеш да го отблъснешБъдете си приятели и кой знае - може един ден да е готов за връзка
И ако това стане, той ще ти намекне
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
според мен не се бутай на коня в краката ако тои реши че вече е готов за връска ще ти каже и тогава го попитай дали иска да имате нещо повече от приятелство но до тогава не губи надежда и не повдигай повече темата![]()