- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Болнаво решение
Абе, какво бихте помислили, когато упрекнете гаджето си за нещо и той/тя ви каже тогава да го оставите или нещо от тоя сорт, сякаш само вие сте виновни, че сте с него/нея? Имам подобрен трънлив проблем и се нервя много!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Въпреки че нямам приятелка мисля че си търси повод да се разделите :/
madafaka
или се постараете за връзката си или се разделяйте защото няма смисал да си тровите нервите взаимно
Аз това го казвам като ме наранява с думите си ,а пък вътрешно си знам ,че е прав .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Има хора, които мразят да ги упрекват.. Замисли се - той може да е от този тип хора. А и може да е бил изнервен,а тогава хората казват много неща, които не мислят..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
+++Първоначално написано от w0lf
П.П - да не би да си упреклнал без да има повод?
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Лично аз казвам подобно нещо само когато наистина ме боли от казаното и може би осъзнавам грешката си или пък подобни неща от типа на колко съм лоша са ми повтаряни че не мога да издържам вече. Много рядко го мисля но все пак във всичко има капка истина . И само да кажа винаги търси грешката първо в самият теб а после в другите![]()
Да Обичаш значи да позволиш на един човек да разбие сърцето ти ,но да им имаш доверие че няма да го сторят.
Veni , Vidi, Vici !