.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

малко съвети...

Искам да попитам ако косата ми е на етажи и е до рамената как да създам обем,който да е само в корените и да стои небрежно и естествено?
    И другият ми въпрос е как да предотвратя чупенето на ноктите?

1-Топирай я в корените.
    2-Използвай заздравител.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    1-Топирай я в корените.
    2-Използвай заздравител.
    Какво имаш в предвид под заздравител ?
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

С топиране не е особено естествено, поне според мен. Може да използваш сешоар и кръгла четка, но държи по-малко.
    Stay up all night with the stars *

Мерси за отговорите!

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    1-Топирай я в корените.
    2-Използвай заздравител.
    По магазините има едни като лакове, само че нямат цвят, като прозрачни лакове, които заздравяват ноктите.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    за обема.. можеш да си правиш вафли с пресата само в корените ,а за никтите ...да има такива заздравители примернона perfect не са лоши ,а и не са скъпи

Супер фен Аватара на galu6a
    също и вофличкив корените
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Голям фен Аватара на dark_wings
    За косата използвай пяна за обем или я направи със сешоар и след това напръскай с лак за коса.Но каквото и да правиш няа да е особено полезно за косата ти...

1. Ами.. Суши си косата със сешоар, с главата надолу.. става сладко..
    2. Има много хубави балсами за нокти, мисля че са по- ефикасни от заздравителите.

За ноктите - аз съм доволна от маслото на Икаров. И е евтино - 2лв. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Vincitore
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    1-Топирай я в корените.
    2-Използвай заздравител.
    По магазините има едни като лакове, само че нямат цвят, като прозрачни лакове, които заздравяват ноктите.

Надали момичето нз какво е заздравител за нокти,явно не е дочела поста до края,защото и аз като го прочетох и не видях 2 въпрос,и се зачудих какъв е този заздравител за коса

За косата вафлички или обем със сешоара като ако искаш можеш когато сушиш горният пласт от дясната стана примерно да го премяташ към лявата и да сушиш така пласта отдолу, за да има обем..поне при мен се получава..надявам се да си ме разбрала За ноктите моите се оправиха от постоянното лакирване..не оставяй лака ти да се лющи много

Защо път да не става естествено топирането, когато е малко имам предвид не от ония кошници, които си правят от косите ... обаче съвсем леко повдигната си стои много добре ... апък вафличките са най-добрия вариант според мене и най-трайния пък и ся са много на мода

Цитирай Първоначално написано от Peyt
    Защо път да не става естествено топирането, когато е малко имам предвид не от ония кошници, които си правят от косите ... обаче съвсем леко повдигната си стои много добре ... апък вафличките са най-добрия вариант според мене и най-трайния пък и ся са много на мода
    Еми тя каза, че иска да е небрежно и естествено, а с топирането колкото и малко да е косата пак застава по някакъв начин и не е толкова раздвижено, както с сешоара. Поне аз под небрежно и естествено не разбирам вафлички и топиране.
    Stay up all night with the stars *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си