Вижте,има едно момче (или може би вече по-голям младеж) с който се имаме.За него съм различна и има симпатии към мен,както и аз де Големи приятели сме за сега.Той е на 20,а аз на 15,но не мисля,че това е проблем.На един акъл сме,имаме еднакви интереси,стил музика и мислене..абе,пасваме си! Та той ме покани така тактично и заобиколно,но честно казано по своему чаровно,да излезнем (стана на въпрос за това,че той винаги е с приятелите си и понеже аз съм от по свитичките и не ходя при тях,въпреки че ги познавам добре(най вече заради "техните момичета" с които не искам да си имам проблеми,и без това не знам защо ме гледат на кръв.Той каза,че ако нещо има с тях да казвам )може,както той сам се изрази,да се обадя на кучето без глутницата някой път.Та преди 2 дена ползвайки това ме покани и аз приех.Хубаво,радвам се,но.....както казах от срамежливите съм,винаги се изчервявам пред някой специален човек и т.н.А и.....ще ми е за първи път,знам,че трябва да се държа естествено...четох и из разни други форуми и теми (все пак трябваше да се ограмотя по тази тема малко :P ) Но ми е трудно.А и какво по дяволите хареса в мен?!Аз съм от по-обикновените,и има толкова неща с които ме превъзхождат "дами"(кавички понеже повечето са надути обемчета,нищо лично ) на неговите години?..А ако е харесал точно това....трудно ми е да повярвам имайки предвид днешната "мода".Та отклоних се малко,но да попитам,да ви се намира съвет за първа среща,може би първа целувка(ама по-натам предполагам) и начин да се поотпусна и да не си гълтам граматиката? Мерси предварително