- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- охх ... какво да правя
браво и на мен ми се е случвало нещо подобно и накрая като почнахме да се срещаме с момчето на третия ден ми писна... Дано да не е като мен![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
Докато стигнеш, ще трябва да се връщаш 500 км ... Сега си говориш, че кинтите не са ти проблем, но билета до там с автобус ти е .. едно 40 лв примерно .. А за връщане?? А да я "черпиш кафенце" ??Едно 100 лв едва ли не отиване и връщане, като сигурно час ще си при нея, защото трябва и да се прибереш за 4-5 часа с автобус .. Бъди сигурен, че тя няма да се навие да дойде. Или поне няма първите няколко месеца. С един бивш си деляхме кинтите - аз му купувах билета за връщане, а той за идването, само че тоя билет беше 15 лв, а твоя ще варира около 40-50 лв някъде. Така че не говори, че кинтите са ти най-малкия проблем, колкото и тъпо да звучи и те са в основата.Първоначално написано от torresinho
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Сега ще го откажеш човека да замине,тъкмо се нави
![]()
Първоначално написано от angellove
aaami az su6to se zapoznah s priqtelq mi po neta i su6to se vlubih taka s nego be6e su6toto. Lqgahme si ve4er sled 10 4asa 4at primerno i se 4udehme kakvo se slu4va s nas toi be6e dale4e, no vse paks e vidqhme idealite razbira se padnaha no ve4e sme zaedno ot 3 godini i sme mn 6tastlivi taka 4e moq savet kato momi4e minalo pres tova ne6to e da ne se otkazva6 za6toto moje i da izgubi6 mn ako ne probva6. V kraina smetka ako ni6to ne izleze 6te ostane6 s mn hubavi spomeni,kvo gubi6? Moq savet e d ane te spirat kilometrite a da probva6 da stane ne6to,razbira se ako i tq go iska.i mn uspeh4eta ti pojelavam s mackata
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Моята идея е влак
btw няма да се откажа![]()
Бъди творец, но твори и простотия
брато желая ти успех имам познат който така ходи с 1 момиче от бургас а той е от плевен само успех мога да ти пожелая![]()
ПИША КРАТКО!
ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!
Не си малоумник! И аз си падах по едно момиче, което е на 250км. от тука, но това не ми беше проблем.Първоначално написано от torresinho
![]()
Ако си ученик си извади едно уверение от училището, че учиш там, вземи една снимка за лична карта и отиди в офиса на БДЖ и си извади карта за 50% намаление.Първоначално написано от torresinho
А не може ли да се срещнете някъде по средата?!Ще е удобно и за двама ви!
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Почти винаги е така... ами срещнете се... през лятото на морето или...ддз намерете начин...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
нета вреди на здравето-убеждавам се в това всеки ден...плюс,че едно е да познаваш човека само по написаното и някакви снимки,незнайно негови или не и съвсем друго си е контакта на живо![]()
Мисли за нещата в тази посока-може да си се влюбил само в образа изграден по скайп.Ами ако всъщност мацката не е това ,за което се представя-нима разочарованието ти тогава ще е по -малко?Горе главата и намери някое момиче,с което нещата ще протекат по лесно и естествено![]()
Еххх,че познато ...![]()
Ето,защо мразя скайпа![]()
И аз се запознах с едно момче от форума,разменихме си скайповете,пишехме си близо година,станахме BFF,после се появиха "чувствата",а сега ... Сега сме се блокирали (по-точно той мен) и не искаме да чуваме един за друг
![]()
.............
Ако питаш мен подобни връзки от растояние не струватВ началото всичко е супер,а на края един от двамата страда адски много
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
...каквото чувстваш-това направи,ако те влече отивай без предразсъдъци,без да ти пука кой какво казва,това му е хубавото на нашите години,не сме обременени и тесногръди и мислим че всичко зависи от нас....използвай времето си,живей както ти мислиш за правилно!Хващай влака и да те няма!
Щом си още ученик .. по-добре не влагай толкова емоцииА и не се връзвай така защото една приятелка така изпрати едно момче до Габрово а тя е от Смолян
.. Когато пораснеш и имаш собствена кола ще е друго,но в тази възраст връзките от разстояниe са проблем ..
![]()