.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    браво и на мен ми се е случвало нещо подобно и накрая като почнахме да се срещаме с момчето на третия ден ми писна... Дано да не е като мен
    ..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Мини ти 500 км. без ваще да знаят ... щото ко да им кажа:" отивам при едно момиче . Чао "
    Докато стигнеш, ще трябва да се връщаш 500 км ... Сега си говориш, че кинтите не са ти проблем, но билета до там с автобус ти е .. едно 40 лв примерно .. А за връщане?? А да я "черпиш кафенце" ??Едно 100 лв едва ли не отиване и връщане, като сигурно час ще си при нея, защото трябва и да се прибереш за 4-5 часа с автобус .. Бъди сигурен, че тя няма да се навие да дойде. Или поне няма първите няколко месеца. С един бивш си деляхме кинтите - аз му купувах билета за връщане, а той за идването, само че тоя билет беше 15 лв, а твоя ще варира около 40-50 лв някъде. Така че не говори, че кинтите са ти най-малкия проблем, колкото и тъпо да звучи и те са в основата.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Сега ще го откажеш човека да замине,тъкмо се нави
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

aaami az su6to se zapoznah s priqtelq mi po neta i su6to se vlubih taka s nego be6e su6toto. Lqgahme si ve4er sled 10 4asa 4at primerno i se 4udehme kakvo se slu4va s nas toi be6e dale4e, no vse paks e vidqhme idealite razbira se padnaha no ve4e sme zaedno ot 3 godini i sme mn 6tastlivi taka 4e moq savet kato momi4e minalo pres tova ne6to e da ne se otkazva6 za6toto moje i da izgubi6 mn ako ne probva6. V kraina smetka ako ni6to ne izleze 6te ostane6 s mn hubavi spomeni,kvo gubi6? Moq savet e d ane te spirat kilometrite a da probva6 da stane ne6to,razbira se ako i tq go iska. i mn uspeh4eta ti pojelavam s mackata
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Моята идея е влак
    btw няма да се откажа
    Бъди творец, но твори и простотия

брато желая ти успех имам познат който така ходи с 1 момиче от бургас а той е от плевен само успех мога да ти пожелая
    ПИША КРАТКО!
    ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
    БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!

Re: охх ... какво да правя

Аз съм малоумник !
    Запознах се с едно момиче по скайп ... от дума на дума и започнах да я харесвам.Аз съм на единия край на БГ,тя на другия ... защо мамка му е устроена така България бе :@
    Какво да правя?Чата ли ме забърква,или това,че тя е божествено красива?
    Не си малоумник! И аз си падах по едно момиче, което е на 250км. от тука, но това не ми беше проблем.

Моята идея е влак
    btw няма да се откажа
    Ако си ученик си извади едно уверение от училището, че учиш там, вземи една снимка за лична карта и отиди в офиса на БДЖ и си извади карта за 50% намаление.

А не може ли да се срещнете някъде по средата?! Ще е удобно и за двама ви!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Почти винаги е така... ами срещнете се... през лятото на морето или...ддз намерете начин...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    нета вреди на здравето-убеждавам се в това всеки ден...плюс,че едно е да познаваш човека само по написаното и някакви снимки,незнайно негови или не и съвсем друго си е контакта на живо
    Мисли за нещата в тази посока-може да си се влюбил само в образа изграден по скайп.Ами ако всъщност мацката не е това ,за което се представя-нима разочарованието ти тогава ще е по -малко?Горе главата и намери някое момиче,с което нещата ще протекат по лесно и естествено

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Еххх,че познато ...
    Ето,защо мразя скайпа
    И аз се запознах с едно момче от форума,разменихме си скайповете,пишехме си близо година,станахме BFF,после се появиха "чувствата",а сега ... Сега сме се блокирали (по-точно той мен ) и не искаме да чуваме един за друг
    .............
    Ако питаш мен подобни връзки от растояние не струват В началото всичко е супер,а на края един от двамата страда адски много
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

...каквото чувстваш-това направи,ако те влече отивай без предразсъдъци,без да ти пука кой какво казва,това му е хубавото на нашите години,не сме обременени и тесногръди и мислим че всичко зависи от нас....използвай времето си,живей както ти мислиш за правилно!Хващай влака и да те няма!

Град
    `In Hell`
    Щом си още ученик .. по-добре не влагай толкова емоции А и не се връзвай така защото една приятелка така изпрати едно момче до Габрово а тя е от Смолян .. Когато пораснеш и имаш собствена кола ще е друго,но в тази възраст връзките от разстояниe са проблем ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си