.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

охх ... какво да правя

Аз съм малоумник !
    Запознах се с едно момиче по скайп ... от дума на дума и започнах да я харесвам.Аз съм на единия край на БГ,тя на другия ... защо мамка му е устроена така България бе :@
    Какво да правя?Чата ли ме забърква,или това,че тя е божествено красива?

Грешен раздел!
    редактирано от RiseGirl
    Бъди творец, но твори и простотия

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Пич, ти не си малоумник! Когато комуникираш с някой по нета, има едно такова чувство наречено идеализиране. Ти не виждаш човека реално и съществува една бариера. По скайп нещата са едни, а на живо съвсем различни. И на мен ми се е случвало същото нещо с момчета.
    Какво да правиш ли? Ами първо сигурен ли си, че тя ти е пратила НЕЙНА снимка? Може да е пратила на нейна приятелка например! И все пак съветът ми е да потърсиш някоя, която е от твоя град и с която реално може да се получи нещо.
    Хайде късмет и да пишеш какво е станало.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Или просто се заблуждаваш?!
    Отвори си очичките и се огледай за момиче от твоя град, с което можеш да си реално..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ъъ .. случайно да си от Разград????
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Повече от фен Аватара на w0lf
    Заебете скайпа смърди, същата грешка направих не стана нищо щот бях малък пубертет идиот Ся съм малко по голям и поизлязох от тази златна възраст :P пък и си взех поука - скайп за намиране на приятелка = шнур; запознай се с някоя лице в лице, пък после си пишете по скайп като се познавате вече
    madafaka

Не съм от Разград,но да ... нейна снимка е видях я по камерата . Тя е от Слънчев Бряг и аз имам ходене там това лято и нямам търпение да я видя ...

Град
    Пиши ми на ЛС. Просто не искам да са публични тия неща, които ще ти кажа. ( )

Така като гледам на какво темпо пиша с нея няма да издрържа до тогава и ще тряя с колело да ида

ми качваи се на колелото и трьгни пьк да видиме до кьде ще стигнеш

Раздел секс все пак е
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

А защо не излезеш навън и не се запознаеш с някоя яка мацка от твоя град?!Моеже и по този начин да я забравиш!Пък ако си и толкова навит я остави за лятна авантюра!ще ти е по-сладко!И успехчета!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Град
    Момини Цици
    Не си малоумник на всички ни сее случвало да се запознаем с някой готин пич( или мацка) и да имаме влечение ... просто килиметрите ни спират..

Град
    Много е лесно да му кажете "аре намери си друга" ............. Айде пич, прочети кво ти написах на ЛС, че вече се изнервям ....

Абе друга мога и да намера,ама тя ... бей напрао се побърках ... прочетох какво ми написа на ЛС ... така ... мамка му 500 км. ни делят това е проблема иначе както съм колоездач ловя колелото и при нея ... ще видя и ще ви кажа какво е станало

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Абе друга мога и да намера,ама тя ... бей напрао се побърках ... прочетох какво ми написа на ЛС ... така ... мамка му 500 км. ни делят това е проблема иначе както съм колоездач ловя колелото и при нея ... ще видя и ще ви кажа какво е станало
    Имай в пердвид и това че сега пари не ти трябват но като се видите .... да не кажеш ама не знаех

Град
    Пловдив
    сега пък България ви е виновна за "любовните" връзки ... дуде не се занимавай докато стигнеш до нея вече с друг ще си ляга...щом била красива
    -- -- --

Не че парите не са важни,но за мен това е най-малкия проблем ... мамка му ...

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Абе бегай при нея, че да мирясаш!

Мини ти 500 км. без ваще да знаят ... щото ко да им кажа:" отивам при едно момиче . Чао "

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    брат не си малоумник обаче недей да се хабиш за такава по скайп дето е чак на другия край на БГ, намери си една от твоя град
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Голям фен
    ще имаш страхотно лято...

Ще отшуми..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Пич,недей отдава толкова значение на някаква авантюра в скайп,дори и да е Мис Свят .. От личен опит ти го казвам,вие връзка няма да имате,най-много като се видите да се ощастливите по един път и до там .. Няма смисъл да влагаш толкова емоции ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Cathylicious
    Пич,недей отдава толкова значение на някаква авантюра в скайп,дори и да е Мис Свят .. От личен опит ти го казвам,вие връзка няма да имате,най-много като се видите да се ощастливите по един път и до там .. Няма смисъл да влагаш толкова емоции ..
    Да,само че за връзката не е съвсем така.Познавам поне 2ма човека,които са се запознали с гаджетата си така и все още са заедно.Ако според твоята интуиция мислиш,че е възможно да стане нещо значи намери начин да отидеш..Никога не е гаранция,затва трябва да се опитва,винаги.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Отивам на Слъчнев бряг
    Лятото си уредих престой там :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си