- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- охх ... какво да правя
Аз съм малоумник !
Запознах се с едно момиче по скайп ... от дума на дума и започнах да я харесвам.Аз съм на единия край на БГ,тя на другия ... защо мамка му е устроена така България бе :@
Какво да правя?Чата ли ме забърква,или това,че тя е божествено красива?
Грешен раздел!
редактирано от RiseGirl
Бъди творец, но твори и простотия
Пич, ти не си малоумник!Когато комуникираш с някой по нета, има едно такова чувство наречено идеализиране. Ти не виждаш човека реално и съществува една бариера. По скайп нещата са едни, а на живо съвсем различни. И на мен ми се е случвало същото нещо с момчета.
![]()
Какво да правиш ли? Ами първо сигурен ли си, че тя ти е пратила НЕЙНА снимка? Може да е пратила на нейна приятелка например! И все пак съветът ми е да потърсиш някоя, която е от твоя град и с която реално може да се получи нещо.![]()
Хайде късмет и да пишеш какво е станало.![]()
Или просто се заблуждаваш?!
Отвори си очичките и се огледай за момиче от твоя град, с което можеш да си реално..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ъъ .. случайно да си от Разград????![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Заебете скайпа смърди, същата грешка направих не стана нищо щот бях малък пубертет идиотСя съм малко по голям и поизлязох от тази златна възраст :P пък и си взех поука - скайп за намиране на приятелка = шнур; запознай се с някоя лице в лице, пък после си пишете по скайп като се познавате вече
![]()
madafaka
Не съм от Разград,но да ... нейна снимка е видях я по камерата . Тя е от Слънчев Бряг и аз имам ходене там това лято и нямам търпение да я видя ...
Пиши ми на ЛС. Просто не искам да са публични тия неща, които ще ти кажа. ()
Така като гледам на какво темпо пиша с нея няма да издрържа до тогава и ще тряя с колело да ида![]()
ми качваи се на колелото и трьгни пьк да видиме до кьде ще стигнеш![]()
Раздел секс все пак е![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
А защо не излезеш навън и не се запознаеш с някоя яка мацка от твоя град?!Моеже и по този начин да я забравиш!Пък ако си и толкова навит я остави за лятна авантюра!ще ти е по-сладко!И успехчета!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Много е лесно да му кажете "аре намери си друга" ............. Айде пич, прочети кво ти написах на ЛС, че вече се изнервям ....
Абе друга мога и да намера,ама тя ... бей напрао се побърках ... прочетох какво ми написа на ЛС ... така ... мамка му 500 км. ни делят това е проблема иначе както съм колоездач ловя колелото и при нея ... ще видя и ще ви кажа какво е станало
Имай в пердвид и това че сега пари не ти трябват но като се видите .... да не кажешПървоначално написано от torresinho
ама не знаех
![]()
сега пък България ви е виновна за "любовните" връзки ... дуде не се занимавай докато стигнеш до нея вече с друг ще си ляга...щом била красива
-- -- --
Не че парите не са важни,но за мен това е най-малкия проблем ... мамка му ...
Мини ти 500 км. без ваще да знаят ... щото ко да им кажа:" отивам при едно момиче . Чао "
брат не си малоумникобаче недей да се хабиш за такава по скайп дето е чак на другия край на БГ, намери си една от твоя град
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Ще отшуми..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Пич,недей отдава толкова значение на някаква авантюра в скайп,дори и да е Мис Свят .. От личен опит ти го казвам,вие връзка няма да имате,най-много като се видите да се ощастливите по един път и до там .. Няма смисъл да влагаш толкова емоции ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Да,само че за връзката не е съвсем така.Познавам поне 2ма човека,които са се запознали с гаджетата си така и все още са заедно.Ако според твоята интуиция мислиш,че е възможно да стане нещо значи намери начин да отидеш..Никога не е гаранция,затва трябва да се опитва,винаги.Първоначално написано от Cathylicious
Първоначално написано от angellove
Отивам на Слъчнев бряг![]()
![]()
![]()
Лятото си уредих престой там :P :P :P