- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- овиване с найлони
Е мисля че е ясно увиването с найлони изгаря ли мазнините или просто като се напиеш с вода възтановяваш изгубеното?
да, като се напиеш с вода май се връщаха ... на мен не помогна този метод![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Боже.. какви ли не щуротии не измислиха вече.. Хора не всеки е създаден да бъде идеален,харесвайте си се такива каквито сте си,а ако толкова неможете да се понесете определено наелоните не са решението..
Аз ли4но мисля, 4е само си го възстановява6 с вода, даже скоро бях 4ела, 4е си го възстановява6 с вода.
+1Първоначално написано от tedytyy
спортувай и пий много вода
това с наелоните ти запарва кожата и не е хубаво
![]()
От утре ще ходим на у-ще увити в наелони![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Тва с наелоните е наистина мноо тъпа идея!Бих отишла за 2 часа във фитнеса,отколкото да се овивам с наелони!![]()
Тва с найлоните само ти изкарва водата, не топи никаква мазнина. За топене на мазнина трябва да има физическа активност.![]()
Тва ти изкарва само водата, никакви мазнини не се хабят.![]()
ала бала
И аз до колкото знам няма ефект.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
мии да определено не мисля че има.Хора нищо няма да ви стане ако леко се раздвижите
Ъъъ....ама аз го правя докато съм във фитнеса...понякога.Само така да се разнасям из нас с найлон,цъ.Па и смърди
тва да се увиеш с найлон е пълна глупост...
ще има да си чакаш да стопиш мазнини така... :>
<N>
Няма ефект,просто се дехидратираш по-бързо,не се изпарява мазнина-а вода!Така,че няма смисъл.
Аз съм на диета.Качвам се на степера и тогава се увивам с найлони.Незнам тези,които казват,че няма полза изобщо дали са го пробвали при мен резултата е в паласките -13см в дупето -10см в талията и там -13см.Това не е само благодарение на найлоните,но и те играят ролята.Въпроса е да не пиеш вода докато тренираш и половин час след това.Водата е дори препоръчителна,когато искаш да отслабнеш.Недейте да пишете глупости некомпетентните хора.
Приятели, които усилено тренират фитнес, казват, че има ефект, ако си сложиш найлон на корема и тичиш...Постигат се по-лесно плочки. Но пък е много вредно.
няма никакъв смисъл ... дори не помага ....
Аз преди като ходех да тичам се увивах с найлони (корема и бедрата).
И имаше ефект.
Сега мисля като ми се поразтовари графика, да ходя пак да си потичвам.
Въпросът не е да си стоиш с найлони и да си клатиш краката, а да спортуваш. Помага за по-бърз ефект.
Майка ми така отслабва и при нея ефекта се задържа.
Аз разчитам само на фитнеса с обикновено облекло.![]()
Може ли да ми обесниш кое му е вредното.Тъпчеш се с някви хапчета ли,че казваш,че е вредно?Първоначално написано от Pliok0019