- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- как се пуши?
здравейте .. имам едно въпросче .. знам че ще ме помислите за тъпа .. което можеби е така .. но търся помощ не нападки .. ии такам въпроса е следния .. как се пушисмисал аз като пуша не намирам удоволствието ии ми казват че пуша на уста .. аа те гълтали дима ии затова им било яко .. ии нз точно кфа е тая целата философия ... мначи не смятам да стаам пушачка ейй тей за гъзария ама ми е интересно .. от 1 цигара няя умра
даже чух че от тфа пушене на уста зъбите ти стаат по кофти нещо такос .. ии мкакто ии да е мначи аз кат фана цигарата просто поемам ии издишвам .. кфо тряя напраа че да я испуша кат хорака моля вии хелп без обидиЧ
научи се да пишеш, за да не изпушиш от поправки...
и все пак - просто като земаш пушек, гълташ сякаш пиеш вода (че иначе няа ме разебереш), ай пробвай и ако оживееш, пиши как е минало
Лапаш с устни, не със зъбии дърпаш в устата, после гълташ, и накрая издишаш през носа, да се види че си гълтала
![]()
ами като си дръпнеш кажи ИИИИИИ мама и тати идват и ще усетиш тръпката
хахах ..
не ти трябва да пушиш
^Не вярвам, че можеш да бъдеш от добрите... пък![]()
![]()
mna4ii poemam gultam go seedno piq ne6to ii izdi6am .. qsno0 aa edna fr mi kaza 4e kato drypne ii purviq put se e nau4ila da gylta seedno idvat maika i i ba6ta ii q gledat s cigara ii se strqska ii nekak si poema dylboko vyzduh ... ii mi kaza 4e tei se pu6elo .. ama ddz ne sym mn v 4as zatfa pitam 4 emoje taq da me menti![]()
дам, поема се дълбоко въздух, точно така е
Тоя начин за ''научаване'' с родителите бил много известен бе...Първоначално написано от lolipop1
![]()
после с право ще казват "наште ме научиха да пуша"![]()
![]()
искам и аз да съм гъзар кажете какви цигари да си купя и колко кутии на ден да пуша
едит:не ти трябва да пушиш...
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
Ще започна отсамото вадене на цигарата щото ми звучиш се едно ядеш кремвирш...
1.Вадиш цигарата
2.Палиш я като я доближаваш до пламъка и дърпаш БЕЗ ДА ГЪЛТАШ!
3.След като си я запалила дърпаш и след това поемаш въздух.Първият път ще се закашляш така че пробвай със Сиво Боро или Булгартабак1 и не се филмирай.
След всяка следваща цигара ще ти става все по хубаво и по хубаво...накрая няма да можеш да живееш без цигари...и ще умреш от белодробна недостатъчност/рак и подобните ...
Аз пуша от 1 година по 1 кутия дневно горе долу и немога да пробягам 600метра за по малко от 15мин...така че помисли дали ти трябва...
П.П. Ако ще пушиш пуши с гълтане щото ако не гълташ ще хванеш рак на челюстта и ще умреш мн мн по бързо...
и мене така ми викаха първия път като пробвах, ма ся не пуша,а и една нощ те санувахПървоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Хайде деца,да влизаме в час по "Как да пушим" защото без това как ще успеем в живота!
^трудно![]()
![]()
+тва е супер смешно само да лигавиш цигарата.Ако се тровиш го прави както трябва..Първоначално написано от got2Bthe1
![]()
А най-добре не започвай..омг
Aхахах само такава тема нямаше!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
ее до0бре само едно не разбрах .. шото едни казват че го гълташ дима сеедно гълташ вода например аа други казват че се поема дълбоко .. кое последно?сори за идиотската тема .. не искам да стаам пушачка .. само чат пат за гъзарията .. ма да не се излагам пред др-те
![]()
от 1 цигара няма да умрешПървоначално написано от lolipop1
ама лошото е че ако ти хареса ще вземеш и друга цигара...и пак друга и така до пристрастяване ...![]()
почти всички хора които са пушачи са почнали от 1 цигара
недей да пробваш
знам ама мога да се контролирам при положение че вече може би съм испушила към 15 цигари прес целия ми животии не съм престрастена ама от гъзария само .. хайде плс някой да обесни кое от двете ?
всеки мисли че може да се контролираПървоначално написано от lolipop1
повярвай
и след това... оох искам да ги спра ама не мога
съветвам те да си измислиш друга цел...
ако искаш ме послушай ... твоя работа![]()
аууу аз тогава съм мноооооу задръстена ...Първоначално написано от lolipop1
на 15 съм и не пуша
![]()
![]()
...
според мен не тези,които не пушат се излагат ама нали тряя сме вървежни и кой кадет ни види да си мисли: "лелее ама тая ква е яка само,пуши на 14"
Всеки що годе уравновесен и интелигентен човек като ги види "големите мацки" нали се досещаш кво си мисли?
миличка всичко почва от "само чат пат за гъзарията "100 % гаранция
Бях пияна, когато си написах ника.
Ти си мн зле...само тва ще ти кажаПървоначално написано от lolipop1
![]()
Дърпаш както до сега си дърпала, но вместо да издишаш дима, си поеми въздух докато е в устата ти![]()
И внимавай, по колко дърпаш и по колко пушиш една след друга, че преди 8-9 години, един път така повръщах![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от lolipop1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иии 15 цигари не са нищо...след като даже не си гълтала (дима де ;д) ...познавам хора,които казваха като теб ''мога да се контролирам'',но след като започнаха да гълтат дима и им хареса още повече вече не мислиха така..![]()
уважавайте я, че поне си казваПървоначално написано от NaughtyOne
![]()
![]()