- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- как се пуши?
Сецни яко,колкото можеш да поемеш и глътни![]()
![]()
![]()
ще се давиш като москвич
значи изобщо не ти трябва да пушиш .. преди година ги спрях .... трудно.. НЕ ПУШИ .. НЕ ЗАПОЧВАЙ ... аа по темата: Вдишваш от цигарата и си го поемаш навътре в дробовете (хубавичко да ти се съсипят
) и така .. ама не пуши .. слушай хората кво ти казват ;]]
Аз това с родителите за пръв път го чувам.
Не знаех, че има начин да се научиш да пушиш. Не е трудно, ама не ти и трябва.
Щом не изпитваш удоволствие, супер.
А и да, ако не гълташ можеш да получиш рак на устната кухина, а ако гълташ на белите дробове и т.н. Така че и в двата случая е рисковано. А, зъбите ще ти пожълтеят.
Това е пълна тъпотия дето ще мнапиша,но не издържахПървоначално написано от bubblebabe
освен зъбите и мустаците ще ти пожълтеят
![]()
![]()
оо и пръститекой иска гадже с жълти пръсти
![]()
![]()
Не, аз не само, че мисля, но и го знам. За около 6 месеца съм изпушила 1,2 кутии цигари ей така по събирания някъде в някой и след това въобще не ми трепва сърцето за цигари. Просто мога да изпуша днес 100 цигари, а в следващата една година да не пуша. Това си е до човек де.Първоначално написано от clever
Ама тва за пръстите е вярно.Първоначално написано от Rza
![]()
Истината е, че който пуши му растат косми между пръстите... или който си биеше чикии..
И аз така почнах 15 цигари за 2-3 месеца...сега сам на повече от кутия на ден....Първоначално написано от Biskfitka
Ако след всичките съвети не се научиш да пушиш както трябва, хвани някой пушач и му плати да те научи !!! Защото е много лошо да се излагаш![]()
Иначе ще ти се смеят. Научи се колкото може по-скоро, че да си газарка. А туй, че ще се пристрастиш и може да хванеш рак и да се разболееш, ааа какво ти пука...нали е след време![]()
![]()
Ако след всичките съвети не се научиш да пушиш - земи се мени отнякъде![]()
![]()
ясно0 бе ама един въпрос защо му се вика да го гълташ дима при положение че го вдишваш![]()
е как що? Ти не разбра ли, че трябва да преглъщаш при всяко дръпване от цигаратаПървоначално написано от lolipop1
![]()
Защото вдишваш през носа, а гълташ през устата... което не означава, че ако си вакараш вода през носа я вдишваш... ох.. сложно еПървоначално написано от lolipop1
![]()
![]()
да,бе наистина..Първоначално написано от NaughtyOne
тцтц,ебаси глупостите..
Ти тъпа ли си или се правиш на тъпа,бегай сецай и тва е!И без тва гъзари като тебе много да си батисват организма от гъзарияПървоначално написано от lolipop1
:
d; ти имаш ли 12 годин
![]()
![]()
![]()
на 14 съмПървоначално написано от Rza
не съм запозната с пушенето .. затова помолих за помощ .. предупредих без заядливите коменти ... някой пак неразбрал ...
Точно затова и говорих.Ама като я гледам авторката колкото и да и обясняваме няма да разбере.....Първоначално написано от got2Bthe1
![]()
емии нз на мене цигарите не са ми приятни .. ся испуших една кат хората дет се вика ии не се зарибих пакПървоначално написано от Biskfitka
![]()
емии нз на мене цигарите не са ми приятни .. ся испуших една кат хората дет се вика ии не се зарибих пакПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Абе направи се на готина още 1-2 месеца (в най-добрия случай) и пиши пак...Първоначално написано от lolipop1
Да, пушенето 'на уста' е по-вредно. Абе като цяло за какво ти е да пушиш? Това, че твоите приятели го правят, не значи, че трябва да им подръжаваш. И ако мислиш пушенето за 'гъзарско' ..![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
О и аз от първата не се зарибих (с разликата,че на мен ми хареса де)...Първоначално написано от lolipop1
Да бе,и аз като изпуших първата цигара казвах,че не съм зарибена.
Гледай сега докъде стигнах-на даскало не си купувам нищо,събирам джобните за цигари.
Недейте да пушите,бе,дечица!
Много умно - за да си готина... Теб сега ти е много забавно, но след 2 години ще видиш, че цигарите ще са станали част от живота ти. Ако можех никога нямаше да почвам.
Ебати простотиите - било е готино като вдишваш катран, кадмий и арсен. Е ти какво очакваш след като са ти го казали това, че ще ти дойде някакво жестоко щастие от вдишване на смърдящ дим. Да не говорим, че самата никотинова част в повечето случаи е чак в долната част преди филтъра.
Въобще не ги слушай и след като не ти харесва и дори не знаеш какво да правиш с едни цигари, не я пуши вместо да питаш в интернета как става.
Пък и в днешно време пушенето вече не стана ли уж демоде?
Сори, че не ти отговарям на поста ма те другите ти обясниха оше в началото...
![]()
кво значи демоде?! който иска, ше си пуши, когато си иска, който не иска, няма да пуши и когато е амоде... кой изобщо се влияе от модата днес? а кой я определя.. кой каза кое е модерно... някои ще почнете и ръцете да си движите по определен начин, че шото модатъ го изисквъ