- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- как се пуши?
гълташ дима, после издишваш през носаПървоначално написано от lolipop1
![]()
и при мене беше така след половин кутия ориент експрес,2 пакетчета семки и една бира...положението беше трагично...Първоначално написано от XceSS
мацка иначе ако тсава дума...казваш че си "изпушила" 15 цигари да ама не...цигарата се ПУШИ когато гълташ...а гълтането определено не е каквото да гълташ спрайт приемрно!както и да е ...моя съвет е да не почваш въобще...почнеш ли веднъж няма отказване!!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
баси комплексарката. толкова ли няма с кво друго да ги впечатлиш, че тряа ''да се правиш на гъзарка'', за да те приемат приятелчетата ти? явно не умееш много да си ползваш мозъка. водиш се по стадото. и не се заблуждавай, че няма да се пристрастиш. а и тва е едно от малкото неща, които ще правиш занапред, защото нямаш мнение и се ВОДИШ ПО СТАДОТО!Първоначално написано от lolipop1
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Боже господи...аз съм на 14 и 600м. ги пробягвам за 1.54 (дано не прозвчи сякаш се хваля).Искам да попитам също, цигарите на какво могат да приченят рак? Доста ми е интересноПървоначално написано от got2Bthe1
Blah Blah...blah -lol
на зъбите например!Първоначално написано от LordXpLoD
,аааа да освен това получаваш в комплекта гаден дъх...,зъбите ти пожалтяват ... и смърдиш на пор...
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
Според мен цигарите не са ти виновни, че не можеш да бягаш. Аз пуша от 3 години по горе долу кутия - кутия и 3-4 цигари на ден, пък бягам редом с един приятел бягаме до 1 село на 5км от града.Първоначално написано от got2Bthe1
Няма да споменавам, че той пуши от по-дълго, даже е и футболен съдия.
защо изобщо тряя да пушишаз до ското пуших ама вече са минало за мен
![]()
![]()
иначе относно бягането-сегашното ми гадже пуши от около 2години и днес бях с него на тренировките му за щафетата епа мина ги всичките, даже госпожата се шегуваше и каза, че няма мозък ама има крака![]()
тва е наааааай-гъзарското да пушиш лелее глей я тая изпуши една цигара и са си еба майката глей си там живота първо че са вредни второ че са скъпи и трето моеш да живееп и без тях така че.... ако искаш да си печена намери си свестни приятели излизай си спортувай нещо аз например не пуша и рядко пия спортувам активно и никой от истинските ми приятели не пуши... сама си прай изводите а колкото по темата вече достатъчно нагледно са ти го обяснили сичкото
по рано ти казах че си не човек тъп
ма то не човек
ми не знам то такава дума няма на БГ
че да те опиша...
Първоначално написано от Darkkiss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от afterforever
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ne gi slu6ai teq az sq 6ti obqsnq zna4i darpash ot cigarata poemash dima v ostata si i sled tova vdishvash ot ystata i izdishvash
Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!
а знаеш ли от коя страна се хапе ?![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Олеле![]()
![]()
И аз едно време се питах това...ми не е голяма филсофия..просто гълташ,ако не го правиш няма смисъл изобщо да пушиш
хората се оплакват, че не могат да спрат цигарите, тя се оплаква, че не може да ги почне![]()
![]()
Лапаш цигарата, палиш, дърпаш отваряш си леко устата и дърпаш от цигарата като същевременно дърпаш и въздух. Така става, мога да ти напиша и за коза как се гълта![]()
Само тъпаците пушат, като ви гледам колко сте жалки като ги отказвате и как само ревете, ми става смешно.![]()
На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.
Браво, посмей се на чуждтото нещастие.
Първоначално написано от Mastta
![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Ако не гълтъш има вероятност за рак на зъбите. Но да не ти пука...и по двата начина се тровиш/самоубиваш.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от NaughtyOne
+1
рак на зъбитеПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
рак на десния нокат от лявата страна на тилилейската гора на хан крум ще хванеш...
![]()
оо не ти трябва да се учиш и аз така почнах,само да видя как е,да се науча само за да знам че мога и айдеее...
а мен са ме учили така-значи дърпаш си и гълташ пушака и си викаш "ИИИИИ мама,тати идат" и после издишаш:P
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Според мен за теб са подходящи пурите, щото явно можеш да пафкаш![]()