.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85

Re: как се пуши?

Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    здравейте .. имам едно въпросче .. знам че ще ме помислите за тъпа .. което можеби е така .. но търся помощ не нападки .. ии такам въпроса е следния .. как се пуши смисал аз като пуша не намирам удоволствието ии ми казват че пуша на уста .. аа те гълтали дима ии затова им било яко .. ии нз точно кфа е тая целата философия ... мначи не смятам да стаам пушачка ейй тей за гъзария ама ми е интересно .. от 1 цигара няя умра даже чух че от тфа пушене на уста зъбите ти стаат по кофти нещо такос .. ии мкакто ии да е мначи аз кат фана цигарата просто поемам ии издишвам .. кфо тряя напраа че да я испуша кат хорака моля вии хелп без обидиЧ
    гълташ дима, после издишваш през носа

Цитирай Първоначално написано от XceSS

И внимавай, по колко дърпаш и по колко пушиш една след друга, че преди 8-9 години, един път така повръщах
    и при мене беше така след половин кутия ориент експрес,2 пакетчета семки и една бира...положението беше трагично...
    мацка иначе ако тсава дума...казваш че си "изпушила" 15 цигари да ама не...цигарата се ПУШИ когато гълташ...а гълтането определено не е каквото да гълташ спрайт приемрно!както и да е ...моя съвет е да не почваш въобще...почнеш ли веднъж няма отказване!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    ее до0бре само едно не разбрах .. шото едни казват че го гълташ дима сеедно гълташ вода например аа други казват че се поема дълбоко .. кое последно? сори за идиотската тема .. не искам да стаам пушачка .. само чат пат за гъзарията .. ма да не се излагам пред др-те
    баси комплексарката. толкова ли няма с кво друго да ги впечатлиш, че тряа ''да се правиш на гъзарка'', за да те приемат приятелчетата ти? явно не умееш много да си ползваш мозъка. водиш се по стадото. и не се заблуждавай, че няма да се пристрастиш. а и тва е едно от малкото неща, които ще правиш занапред, защото нямаш мнение и се ВОДИШ ПО СТАДОТО!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Ще започна отсамото вадене на цигарата щото ми звучиш се едно ядеш кремвирш...
    1.Вадиш цигарата
    2.Палиш я като я доближаваш до пламъка и дърпаш БЕЗ ДА ГЪЛТАШ!
    3.След като си я запалила дърпаш и след това поемаш въздух.Първият път ще се закашляш така че пробвай със Сиво Боро или Булгартабак1 и не се филмирай.

След всяка следваща цигара ще ти става все по хубаво и по хубаво...накрая няма да можеш да живееш без цигари...и ще умреш от белодробна недостатъчност/рак и подобните ...

Аз пуша от 1 година по 1 кутия дневно горе долу и немога да пробягам 600метра за по малко от 15мин...така че помисли дали ти трябва...

П.П. Ако ще пушиш пуши с гълтане щото ако не гълташ ще хванеш рак на челюстта и ще умреш мн мн по бързо...
    Боже господи...аз съм на 14 и 600м. ги пробягвам за 1.54 (дано не прозвчи сякаш се хваля).Искам да попитам също, цигарите на какво могат да приченят рак? Доста ми е интересно
    Blah Blah...blah -lol

Град
    Pleven d'gee
    Цитирай Първоначално написано от LordXpLoD
    1.Вадиш цигарата
    3.След като си я запалила дърпаш и след това поемаш въздух.Първият път ще се закашляш така че пробвай със Сиво Боро или Булгартабак1 и не се филмирай.

След всяка следваща цигара ще ти става все по хубаво и по хубаво...накрая няма да можеш да живееш без цигари...и ще умреш от белодробна недостатъчност/рак и подобните ...

Аз пуша от 1 година по 1 кутия дневно горе долу и немога да пробягам 600метра за по малко от 15мин...така че помисли дали ти трябва...

П.П. Ако ще пушиш пуши с гълтане щото ако не гълташ ще хванеш рак на челюстта и ще умреш мн мн по бързо...
    Боже господи...аз съм на 14 и 600м. ги пробягвам за 1.54 (дано не прозвчи сякаш се хваля).Искам да попитам също, цигарите на какво могат да приченят рак? Доста ми е интересно
    на зъбите например! ,аааа да освен това получаваш в комплекта гаден дъх...,зъбите ти пожалтяват ... и смърдиш на пор...
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

1.Вадиш цигарата

Според мен цигарите не са ти виновни, че не можеш да бягаш. Аз пуша от 3 години по горе долу кутия - кутия и 3-4 цигари на ден, пък бягам редом с един приятел бягаме до 1 село на 5км от града. Няма да споменавам, че той пуши от по-дълго, даже е и футболен съдия.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    защо изобщо тряя да пушиш аз до ското пуших ама вече са минало за мен

иначе относно бягането-сегашното ми гадже пуши от около 2години и днес бях с него на тренировките му за щафетата епа мина ги всичките, даже госпожата се шегуваше и каза, че няма мозък ама има крака

тва е наааааай-гъзарското да пушиш лелее глей я тая изпуши една цигара и са си еба майката глей си там живота първо че са вредни второ че са скъпи и трето моеш да живееп и без тях така че.... ако искаш да си печена намери си свестни приятели излизай си спортувай нещо аз например не пуша и рядко пия спортувам активно и никой от истинските ми приятели не пуши... сама си прай изводите а колкото по темата вече достатъчно нагледно са ти го обяснили сичкото

Голям фен Аватара на webmast3rche
    От доста време мина гъзарията с пушенето... Не сте интересни.

Град
    Е там...
    по рано ти казах че си не човек тъп
    ма то не човек
    ми не знам то такава дума няма на БГ
    че да те опиша...

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    значи, палиш цигарата и директно си я гасиш в окото.

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    по рано ти казах че си не човек тъп
    ма то не човек
    ми не знам то такава дума няма на БГ
    че да те опиша...

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    научи се да пишеш, за да не изпушиш от поправки...

и все пак - просто като земаш пушек, гълташ сякаш пиеш вода (че иначе няа ме разебереш), ай пробвай и ако оживееш, пиши как е минало
    +1

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    plovdiv
    ne gi slu6ai teq az sq 6ti obqsnq zna4i darpash ot cigarata poemash dima v ostata si i sled tova vdishvash ot ystata i izdishvash
    Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!

а знаеш ли от коя страна се хапе ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Олеле И аз едно време се питах това...ми не е голяма филсофия..просто гълташ,ако не го правиш няма смисъл изобщо да пушиш

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    хората се оплакват, че не могат да спрат цигарите, тя се оплаква, че не може да ги почне

Лапаш цигарата, палиш, дърпаш отваряш си леко устата и дърпаш от цигарата като същевременно дърпаш и въздух. Така става, мога да ти напиша и за коза как се гълта

Само тъпаците пушат, като ви гледам колко сте жалки като ги отказвате и как само ревете, ми става смешно.
    На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.

Браво, посмей се на чуждтото нещастие.

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    хората се оплакват, че не могат да спрат цигарите, тя се оплаква, че не може да ги почне
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен
    Град
    <3
    Ако не гълтъш има вероятност за рак на зъбите. Но да не ти пука...и по двата начина се тровиш/самоубиваш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    Хайде деца,да влизаме в час по "Как да пушим" защото без това как ще успеем в живота!
    +1

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Ако не гълтъш има вероятност за рак на зъбите. Но да не ти пука...и по двата начина се тровиш/самоубиваш.
    рак на зъбите рак на десния нокат от лявата страна на тилилейската гора на хан крум ще хванеш...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    оо не ти трябва да се учиш и аз така почнах,само да видя как е,да се науча само за да знам че мога и айдеее...
    а мен са ме учили така-значи дърпаш си и гълташ пушака и си викаш "ИИИИИ мама,тати идат" и после издишаш
    :P
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на storex
    Според мен за теб са подходящи пурите, щото явно можеш да пафкаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си