- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- как се пуши?
Запали цигарата 3 мин преди ваще да си дойдат.. и да видиш колко бързо ш са научиш...![]()
no relationship, no emotion, just sex..
Според мен не пуши. И то точно ако искаш за гъзарията. Почнах на 7-8 пафкане, спрях за 2 години, четвърти клас ги почнах както трябва и чак в края на миналата година успях да се отърва от тази гадост. Повярвай, не искаш сутрин да ставаш и устата ти да мирише на кенеф, та и след това, да изплюваш лъжици храчки, да ти пожълтяват зъбите и да си постоянно уморена...
По-добре не се учи на такива неща. Само си съсипваш здравето и след време ще съжаляваш.![]()
Не вярвах, че някои хора и до там ще стигнат.. ужас ..![]()
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
При мене тфа с мамата и бащата непомагашеедин ден отивам при майками и и казах мамо пуша ходи да ми купиш цигари
![]()
![]()
тя пуши от 30 год
![]()
Хахаха споко и аз съм такано съм непушач а и не мисля да го правя за гъзарията както и поради няква друга причина така че не ме ебе дали го мога или не.. не ми трябва да се тровя и да плащам за това
![]()
![]()
О.оПървоначално написано от Smileygirl
http://www.teenproblem.net/dr.teen/p/9930.html
^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Авторката отдавна се е научила, при такова желание. Не смятам, че трябва да се обяснява как се пушат цигари, както не трябва да се обяснява и как се смърка амфет. Заключвам темата.