.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    Запали цигарата 3 мин преди ваще да си дойдат.. и да видиш колко бързо ш са научиш...
    no relationship, no emotion, just sex..

Според мен не пуши. И то точно ако искаш за гъзарията. Почнах на 7-8 пафкане, спрях за 2 години, четвърти клас ги почнах както трябва и чак в края на миналата година успях да се отърва от тази гадост. Повярвай, не искаш сутрин да ставаш и устата ти да мирише на кенеф, та и след това, да изплюваш лъжици храчки, да ти пожълтяват зъбите и да си постоянно уморена...

По-добре не се учи на такива неща. Само си съсипваш здравето и след време ще съжаляваш.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    аз вече съжалявам

Не вярвах, че някои хора и до там ще стигнат.. ужас ..
    Моята свобода свършва, там където започва твоята!

При мене тфа с мамата и бащата непомагаше един ден отивам при майками и и казах мамо пуша ходи да ми купиш цигари тя пуши от 30 год

Хахаха споко и аз съм така но съм непушач а и не мисля да го правя за гъзарията както и поради няква друга причина така че не ме ебе дали го мога или не.. не ми трябва да се тровя и да плащам за това

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Smileygirl
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Ако не гълтъш има вероятност за рак на зъбите. Но да не ти пука...и по двата начина се тровиш/самоубиваш.
    рак на зъбите рак на десния нокат от лявата страна на тилилейската гора на хан крум ще хванеш...
    О.о

http://www.teenproblem.net/dr.teen/p/9930.html

^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    ами като си дръпнеш кажи ИИИИИИ мама и тати идват и ще усетиш тръпката хахах .. не ти трябва да пушиш
    мм да така е, но не ти трябва да почваш...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Авторката отдавна се е научила, при такова желание. Не смятам, че трябва да се обяснява как се пушат цигари, както не трябва да се обяснява и как се смърка амфет. Заключвам темата.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си