- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- @@@фитнес-храна@@@
Здравейте.Та направо към темата:
Аз тренирам спортна гимнастика 1 или 2 пъти в седмицата, но не съм достатъ4но доволна от ефекта и за това ре6их да ходя и на фитнес.Та кои храни са препоръ4ителни за ядене когато тренирам???Не искам да ставам изрод с мускули, защото съм моми4е, а само да си стегна тялото.
Ами аз ходя на фитнес и си ям,както обикновено.Само гледай половин час преди фитнес да си хапнала нещо,за да имаш енергия там,че иначе е много гадно (:
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ям каквото ми се яде, без хляб.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
По принцип е хубаво да си ядеш каквото искаш, но в умерени количества. Може да избягваш тестените и мазните храни и да наблягаш на плодове, зеленчуци и месо.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
В моя клас има гимнастик, който е близо 40кг и е висок 170 .. треньора му е казал да яде само една салата на ден и през останалото време да пие мляко и ябълков пектин.. от 2 години го спазва. А преди какъв дундьо беше..![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Яденето зависи от целите ти,но като за начало спираш боклуците (сладко,тестено,газирано...).
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Първоначално написано от akinom
тоя сега анорексик ли е станал
![]()
...........
хора
яжте каквото искате
бъдете активни
спортувайте
и се радвайте на живота
без тъпи и безмислени диети ...........
![]()
![]()
Е т'ва е мнението, което исках да прочета! \Първоначално написано от clever
/
Добре бе как да спра сладко, тестено, газирано...........то тва е най-вкусното![]()
Воля му е цаката ,Наско! Успеех!Първоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
Първоначално написано от RaI4etO
Воля воля, ама мама като ми донесе пържолката с картофки (без да ме е питала искам ли, не искам ли), ква воля трябва да имаш за да не ядеш
![]()
![]()