.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Не съм достатъчно смела...

Вижте,има едно момче (или може би вече по-голям младеж) с който се имаме.За него съм различна и има симпатии към мен,както и аз де Големи приятели сме за сега.Той е на 20,а аз на 15,но не мисля,че това е проблем.На един акъл сме,имаме еднакви интереси,стил музика и мислене..абе,пасваме си! Та той ме покани така тактично и заобиколно,но честно казано по своему чаровно,да излезнем (стана на въпрос за това,че той винаги е с приятелите си и понеже аз съм от по свитичките и не ходя при тях,въпреки че ги познавам добре(най вече заради "техните момичета" с които не искам да си имам проблеми,и без това не знам защо ме гледат на кръв.Той каза,че ако нещо има с тях да казвам )може,както той сам се изрази,да се обадя на кучето без глутницата някой път.Та преди 2 дена ползвайки това ме покани и аз приех.Хубаво,радвам се,но.....както казах от срамежливите съм,винаги се изчервявам пред някой специален човек и т.н.А и.....ще ми е за първи път,знам,че трябва да се държа естествено...четох и из разни други форуми и теми (все пак трябваше да се ограмотя по тази тема малко :P ) Но ми е трудно.А и какво по дяволите хареса в мен?!Аз съм от по-обикновените,и има толкова неща с които ме превъзхождат "дами"(кавички понеже повечето са надути обемчета,нищо лично ) на неговите години?..А ако е харесал точно това....трудно ми е да повярвам имайки предвид днешната "мода".Та отклоних се малко,но да попитам,да ви се намира съвет за първа среща,може би първа целувка(ама по-натам предполагам) и начин да се поотпусна и да не си гълтам граматиката? Мерси предварително
    In this world there are many people but less of them can called "person".When you look someone in the eyes,if you see a light,just a little light like a star,it means there is something good,innocently inside in him/her.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Re: Не съм достатъчно смела...

Цитирай Първоначално написано от zvercho
    А и какво по дяволите хареса в мен?!Аз съм от по-обикновените,и има толкова неща с които ме превъзхождат "дами"(кавички понеже повечето са надути обемчета,нищо лично ) на неговите години?..А ако е харесал точно това....трудно ми е да повярвам имайки предвид днешната "мода".
    А може би е харесал точно това, че си ОБИКНОВЕНА, а не някоя от много разглезени девойки, гледащи пари и коли И как може да се питаш защо те харесва - харесва те и толкова! Ако мисли така, няма да стигнеш до никъде А за срещата - да бъди себе си, говори си спокойно, все едно говориш с приятел няма от какво да се притесняваш - притеснението е най-големия враг А за това как да се отпуснеш - отиди на място, което харесваш примерно и където се чувстваш добре и спокойна
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Няма от какво да се притесняваш все пак го познавш и както казваш ти доста добре. Вярвай цял живот ще имаш неловки ситуации а й той също е човек не вярвам да яде хора. А й помни че каквото и да стане света не свършва нито си пълен провал най много да покаже че си естествена.И въпреки че съм момиче смятам че няма нищо по-привлекателно от една уверена млада дама.
    Да Обичаш значи да позволиш на един човек да разбие сърцето ти ,но да им имаш доверие че няма да го сторят.

Veni , Vidi, Vici !

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Бъди себе си... дръж се естесвено..недей преди всяка дума да се замисляш "сега това ако кажа..не това ще кажа " (не се получава...от личен опит) Нормално е да си притеснена..нооо както казах мисли колкото с еможе по-малко ,даже изобщо недей да мислиш за това ,че си притеснена..Ти си специална в очите на това момче ..харесал те е такава каквато си...така че... бъди себе си,нищо друго ! Успех и после да пишеш как е минало!

....преди 2 години имах същата история, и аз бях на 15 а той на 20....големи трепети голямо чудо,харесвах го 2 години и накрая нещата се обърнаха рязко и неочаквано.....какво да ти кажа,притеснявай се,усещай емоциите,отдайй се на чувствата СИ и говори това,което ти дойде на ум,дори да е най-голямата простотия,защото един ден няма да съжаляващ,че си била искрена,защото ти остават истински хубави спомени....Не искам нищо конкретно да те съветвам,просто усещай с всичките си сетива,няма да сяжаляваш,само помни че си уникална и съвсем не си обикновена ;] zaЩото не ми изглеждап повърхностно момиче...А сега КЪСМЕТ!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Щом те е поканил значи има план за срещата. Просто не се дърпай и не се противи. Той ще е водещата фигура а ти ще се отпуснеш след първите 15-20 минутки

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мерси много на всички! Ще имам предвид нещата,които казахте
    Приятен ден ии ще разкажа после какво е станало :P
    In this world there are many people but less of them can called "person".When you look someone in the eyes,if you see a light,just a little light like a star,it means there is something good,innocently inside in him/her.

Град
    По балкана някъде..
    Ако е на един акъл с тебе незнам дали това е добре
    ACϟDC

Спри да мислиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си