.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

боли ме сърцето..

Абе хора я кажете от кво може ме боли сърцето и да ми тече от време на време кръв от носа

Град
    в света на приключенията ..
    здрасти
    кръв от носа-заради слаби капиляри
    болки в сърцето-зависи;може да е заради спазъм на някакъв мускул около сърцето;може и да е някакъв проблем на сърцето;може и от притеснение
    Много ли те боли и от колко време?

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    и на колко си?
    ако си около 20 едва ли ще те боли сърцето, по-скоро ще е някои мускул около сърцето... но все пак, ако си сигурен, че е сърцето отиди на лекар...
    а относно кръвта от носа - може да е нещо от капилярите или от много седене пред компа или тв-то...
    <N>

Град
    понякога така става в пуберетета докато ти се развива сърцето
    можеш да отидеш на лекар

Еми на 16 съм сигурно другата седмица ще отида на лекар да вида.

Град
    Цитирай Първоначално написано от amarok
    успех
    дано нищо ти няма
    пиши после кво е станало

Град
    пушиш ли
    ако да- по-добре откажи цигарите

Цитирай Първоначално написано от clever
    пушиш ли
    ако да- по-добре откажи цигарите
    Ми не не пушa

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    сърце не боли... Боли мускул около сърце...
    а при тази възраст се случва на всеки.Едно пронизваща болка,това е от растежа

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    нищо ти няма! но ако искаш все пак отиди на лекар...
    най-много да те е заболял някой мускул около сърцето /както казах в горния ми пост../
    и на мене ми стана така преди няколко месеца... и причината беше, че ми омря кучето и ми беше супер гадно...
    <N>

Град
    V.Tyrnovo
    абе хора за да не правя нова тема.. кажете и за мене.. понеже и аз съм чувала че сърце не боли.. но от около 2 сед ме реже почти всеки ден около или сърцето незнам. боли мн гадно и зверски понякога. Правили са ми кардиограма и нищо не излезе освен забавяне на ритъма при дишане но доктора каза че не е нищо. Но на кардиограмата говорех.. а после разбрах че не трябвало защото не отчита вярно. И сега незнам защо ме боли но не ми се ходи по доктори...
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    е щом чичко доктор е казал че си окей значи сигурно е от възрастта

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    сърце не боли...
    Напротив, боли! Защо мислиш при инфаркт на миокарда болните са изпотени, уплашени и съобщават за болка?! Надали е заради белия дроб

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    спокойно хора
    ако това ви се е случвало само за 1 ден например ...
    мен един ден така малко ме болеше в сърдечната област при вдишване без причина-без да съм бил притеснен... незнам защо...
    и на другия ми мина
    и не ходих на лекар
    от пуберетета е

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    брей ако имаше малко мозък щеше да знаеш че сърцето неможе да боли а боли моикарда или е стенокардия иии щом казваш че те боли при епистаксис значи си въобразяваш,ако имаш стенокардия (това което наричаш "болка в сърцето") значи е на въсколарна основа иди на лекар той ще ти каже кво да правиш ангиографии ПКК и глупости блабла но това е абсурдно тей че спокойно

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Аз имам подобен проблем, даже такъв... откакто се помня (сега съм на 15) ме 'боли сърцето', рязка болка 2-3 пъти все едно ме пронизват с нож. Обаче от одавна не ме е боляло... дано и да не почне. Но когато бях на 12 някъде адски често ме болеше. Незнам дали е същата болка, но да споделя.
    Не съм ходиа на лекар

Аз знам че сърце не боли...
    Ако те боли по средата е слънчевия срит (за втората дума не съм сигурна ), и тогава е сърдечен проблем.Може пък да те боли стомаха, по принцип като имаш проблеми със сърцето ти се схваща лявата ръка.

Сърце не боли... o(-_-)p
    "слънчев СПЛИТ" - да знаеш просто

Върви и си направи тест за PLT (тромбоцити), ако нивото им е ниско може да имаш болки в сърдечната област и да ти кърви носът(поради това че е слаба точка на кървене).
    ЛЮБОВ Е ДА ДАДЕШ НА НЯКОГО ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ТЕ УНИЩОЖИ, ВЯРВАЙКИ ЧЕ ТОЙ НЯМА ДА ГО НАПРАВИ!

Цитирай Първоначално написано от amarok
    И аз имам същия проблем...Казаха ми че от пубертета съм порастнал ужасно много и сърцето не е свикнало да изпраща толкоз кръв нагоре и има 2 варианта или да ти се завие свят и да причернееш или да ти се измъчи сърцет и да те заболи..Но все пак иди на лекър Другото което се сещам е като настинеш през деня и вечерта ти го изкарва с резки болки както е описал по отгоре съфорумника "все едно те пронизват с нож" това е от настинка..Пази се повече

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    сърце не боли... Боли мускул около сърце...
    а при тази възраст се случва на всеки.Едно пронизваща болка,това е от растежа
    същото щях да кажа, много правилно от сърце не болиии, билогияяяя

зн,че темата е стара,но за съжаление имам подобен проблем.от 2 дена вече ме боли от ляво в областта на сърцето,болката се засили,непекъсната е и е мн неприятна....а и ми изтръпва лявата ръка...нз кво да правя.според вас може ли да е защото напоследък пуша от време на време?

И аз знам,че сърце не боли ...

Цитирай Първоначално написано от strangerthanfiction
    зн,че темата е стара,но за съжаление имам подобен проблем.от 2 дена вече ме боли от ляво в областта на сърцето,болката се засили,непекъсната е и е мн неприятна....а и ми изтръпва лявата ръка...нз кво да правя.според вас може ли да е защото напоследък пуша от време на време?
    Като за начало спри да пушиш. По-добре в понеделник иди на лекар, щом ти изтръпва и лявата ръка .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от strangerthanfiction
    Търсиш ОПЛ или звъниш на Бърза помощ.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си