- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- боли ме сърцето..
Абе хора я кажете от кво може ме боли сърцето и да ми тече от време на време кръв от носа![]()
здрасти
кръв от носа-заради слаби капиляри
болки в сърцето-зависи;може да е заради спазъм на някакъв мускул около сърцето;може и да е някакъв проблем на сърцето;може и от притеснение
Много ли те боли и от колко време?![]()
и на колко си?
ако си около 20 едва ли ще те боли сърцето, по-скоро ще е някои мускул около сърцето... но все пак, ако си сигурен, че е сърцето отиди на лекар...
а относно кръвта от носа - може да е нещо от капилярите или от много седене пред компа или тв-то...
<N>
понякога така става в пуберетета докато ти се развива сърцето
можеш да отидеш на лекар![]()
Еми на 16 съм сигурно другата седмица ще отида на лекар да вида.
успехПървоначално написано от amarok
дано нищо ти няма
пиши после кво е станало![]()
пушиш ли![]()
ако да- по-добре откажи цигарите![]()
Ми не не пушaПървоначално написано от clever
![]()
сърце не боли... Боли мускул около сърце...
а при тази възраст се случва на всеки.Едно пронизваща болка,това е от растежа![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
нищо ти няма! но ако искаш все пак отиди на лекар...
най-много да те е заболял някой мускул около сърцето /както казах в горния ми пост../
и на мене ми стана така преди няколко месеца... и причината беше, че ми омря кучето и ми беше супер гадно...
<N>
абе хора за да не правя нова тема.. кажете и за мене.. понеже и аз съм чувала че сърце не боли.. но от около 2 сед ме реже почти всеки ден около или сърцето незнам. боли мн гадно и зверски понякога. Правили са ми кардиограма и нищо не излезе освен забавяне на ритъма при дишане но доктора каза че не е нищо. Но на кардиограмата говорех.. а после разбрах че не трябвало защото не отчита вярно. И сега незнам защо ме боли но не ми се ходи по доктори...![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
е щом чичко доктор е казал че си окей значи сигурно е от възрастта![]()
Напротив, боли! Защо мислиш при инфаркт на миокарда болните са изпотени, уплашени и съобщават за болка?! Надали е заради белия дробПървоначално написано от POLLINA
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
спокойно хора
ако това ви се е случвало само за 1 ден например ...![]()
мен един ден така малко ме болеше в сърдечната област при вдишване без причина-без да съм бил притеснен... незнам защо...
и на другия ми мина
и не ходих на лекар
от пуберетета е![]()
брей ако имаше малко мозък щеше да знаеш че сърцето неможе да боли а боли моикарда или е стенокардия иии щом казваш че те боли при епистаксис значи си въобразяваш,ако имаш стенокардия (това което наричаш "болка в сърцето") значи е на въсколарна основа иди на лекар той ще ти каже кво да правиш ангиографии ПКК и глупости блабла но това е абсурдно тей че спокойно![]()
Аз имам подобен проблем, даже такъв... откакто се помня (сега съм на 15) ме 'боли сърцето', рязка болка 2-3 пъти все едно ме пронизват с нож. Обаче от одавна не ме е боляло... дано и да не почне. Но когато бях на 12 някъде адски често ме болеше. Незнам дали е същата болка, но да споделя.
Не съм ходиа на лекар
Аз знам че сърце не боли...
Ако те боли по средата е слънчевия срит (за втората дума не съм сигурна), и тогава е сърдечен проблем.Може пък да те боли стомаха, по принцип като имаш проблеми със сърцето ти се схваща лявата ръка.
Сърце не боли... o(-_-)p
"слънчев СПЛИТ" - да знаеш просто![]()
Върви и си направи тест за PLT (тромбоцити), ако нивото им е ниско може да имаш болки в сърдечната област и да ти кърви носът(поради това че е слаба точка на кървене).
ЛЮБОВ Е ДА ДАДЕШ НА НЯКОГО ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ТЕ УНИЩОЖИ, ВЯРВАЙКИ ЧЕ ТОЙ НЯМА ДА ГО НАПРАВИ!
И аз имам същия проблем...Казаха ми че от пубертета съм порастнал ужасно много и сърцето не е свикнало да изпраща толкоз кръв нагоре и има 2 варианта или да ти се завие свят и да причернееш или да ти се измъчи сърцет и да те заболи..Но все пак иди на лекърПървоначално написано от amarok
Другото което се сещам е като настинеш през деня и вечерта ти го изкарва с резки болки както е описал по отгоре съфорумника "все едно те пронизват с нож" това е от настинка..Пази се повече
![]()
същото щях да кажа, много правилно от сърце не болиии, билогияяяяПървоначално написано от POLLINA
зн,че темата е стара,но за съжаление имам подобен проблем.от 2 дена вече ме боли от ляво в областта на сърцето,болката се засили,непекъсната е и е мн неприятна....а и ми изтръпва лявата ръка...нз кво да правя.според вас може ли да е защото напоследък пуша от време на време?
![]()
![]()
И аз знам,че сърце не боли ...![]()
Като за начало спри да пушиш. По-добре в понеделник иди на лекар, щом ти изтръпва и лявата ръкаПървоначално написано от strangerthanfiction
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Търсиш ОПЛ или звъниш на Бърза помощ.Първоначално написано от strangerthanfiction
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!