- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да го накарам да спре ?
В клас имаме един циганин, който дойде преди 2-3 години. Та за него - незнам как го прави но имам чувството, че всички се страхуват от него. Дори тези "побойници" не смеят да направят нищо. Тои се ражхожда в някой часове и се закача с всеки! Даже мисля, че закачане е лека дума. Ако някой се избазика, той веднага скача на бой, той си ги бие ей така ... казвал съм 5-6 пъти на директора той нищо не прави. С мен обаче закачането е по-голямо, защото мен не ме е страх от него, и той го вижда.
Проблема е, че го търпя ... но докога? Заслужава ли си да се сбия с него ? Не ми пука дали аз ще го пребия или той мен! Но също ме е страх да налитам с всичка сила, и юмруци в главата - ами ако му счупа нещо ? Ако ме изключат, ако неговата банда цигани после ми го върнат ?
Sчупи го от бой,моля те!!!![]()
Ами ще изгледам няколко филмчета ...Веднъж ти се предлага възможност да пребиеш някой ... и да не ти пука за нищо, ако никой не ни разтърве, обещавам, че няма го пусна! А иначе после съм сигурен, че ще имам проблеми, но поне мен ще ме остави на мира.
Троши му мазната кофа на шибания мангал е... ако си мълчи и не се прави на 2 чифта добре ... ама по тва дето ти обясняваш го режи направо![]()
![]()
![]()
Боят според мен не е решение. Поговори пак с директора. Ако трябва, викни и родителите си. Може и да успееш да го надвиеш, но ако после събере цялата си рода, която сигурно е по-голяма от училището ти, какво правим?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Защо темата е била в раздел любов...![]()
ACϟDC
Нима ще оставиш да се гаври с теб и другите?Един път бой му стига!
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Съгласна съмПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
кой клас си?
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Амиизвинявам се ... иначе съм 7-ми клас. И друго ... аз точно това казвам, че ако му направя нещо, повсле аз ще патя тва си го знам!
Няма те ли си расисти в града?Те ще се отзоват на проблема ти......Първоначално написано от Dead4o
![]()
Сега сериозно.....Това е циганин(не ром,не коняк не бренди...) има някой който се правят на силни но в действителност са страхливци до дъното на душата си....Е ако този е такъв случай не мисля че ако го спухаш повече ще ти прави проблеми...А за мен е изключено да се справиш с думи....Ако искаш можеш да направиш следното след училище го проследи и разучи къде живее и къде е подходящо място за "засада" и се прибери...намери от някъде около 40см. пръчка средно дебела...скрий си я в ръкава и се опитай да я придържаш с ръка да не падне...потренирай удари с нея малко...след това отиди на мястото предвидено за "засадата" сложи една маска и само чакай...когато се появи вадиш пръчката от ръкава си и го почваш през ръце,през крака,през гръб(внимавай да го не удариш през главата само...)Проблема е че пак няма да знае че ти си го направил но ще си изкараш гнева...това е сигурно!Успех!
Ами извикай някой твои приятели, проследето го след даскало къде отива, пресрещнето го и бой до смърт! Мръсни цигани, на сапун!!!! ХИТЛЕР е бил прав!!! Всички цигани на сапун и на кариерата с кирката в Белене! Предимството на циганите е, че са единни, а българите за съжаление - не! Ако пребиеш 1 циганин, после ти скача цялата ма'ала... Мама им мръсна у червата ги мразя тъпите цигани, по-мръсно и долно племе от тях НЯМА!!! НА САПУН!!!Първоначално написано от Dead4o
![]()
![]()
![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
100 % мазния мангал е страхлив,ако му се отвориш малко няма да те погледне повече...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ами ще видя ... ако още се отваря, ще направя каквото е нужно! А за пръчката ... мисля, че засега е доста рано ... ще викна наще и ако не ме остави![]()
Убий гоооооооСъберете се с други хора и го натупайте след даскало
![]()
I sAw hEr Bleed.You HeArD Me BrEaTHe.AnD I fRoZe InSiDE MySeLf........AnD tUrNeD aWaY...........i mUsT Be dReAmInG
+1Първоначално написано от strong
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Абе с такива няма начин как да говориш... викаш приятели както казаха и го биете... гледайте само да не викне родата, че става лошо... ужас, аман от такива!![]()
+Първоначално написано от moneycomeme
+ 1Първоначално написано от Sintya
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Eйй!От кой град си :P Да видиме, та като го натупаш да не си сам като те срещне Ма`алата
Ами ... пише го в описанието, иначе циганина невярвам да викне някой ... той е с самочувствие .... а и да викне аз мога да викна също хора!
Ам... СЪВЕТ: хвани го някаде извън даскало, ама да е сам, ако искаш си носи бухалка, ако имаш проблеми, потърси братята СКИНАРИ, ако те се появят бъди сигурен че оня няма да се появи на даскало понееее.... едни 5-6 месеца
извикай хора и го пребийте ко му мислиш![]()
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332