.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Как да го накарам да спре ?

В клас имаме един циганин, който дойде преди 2-3 години. Та за него - незнам как го прави но имам чувството, че всички се страхуват от него. Дори тези "побойници" не смеят да направят нищо. Тои се ражхожда в някой часове и се закача с всеки! Даже мисля, че закачане е лека дума. Ако някой се избазика, той веднага скача на бой, той си ги бие ей така ... казвал съм 5-6 пъти на директора той нищо не прави. С мен обаче закачането е по-голямо, защото мен не ме е страх от него, и той го вижда.
    Проблема е, че го търпя ... но докога? Заслужава ли си да се сбия с него ? Не ми пука дали аз ще го пребия или той мен! Но също ме е страх да налитам с всичка сила, и юмруци в главата - ами ако му счупа нещо ? Ако ме изключат, ако неговата банда цигани после ми го върнат ?

Ами ще изгледам няколко филмчета ... Веднъж ти се предлага възможност да пребиеш някой ... и да не ти пука за нищо, ако никой не ни разтърве, обещавам, че няма го пусна! А иначе после съм сигурен, че ще имам проблеми, но поне мен ще ме остави на мира.

Веднъж заколих един такъв. Помогна!

Задник съм!

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Троши му мазната кофа на шибания мангал е... ако си мълчи и не се прави на 2 чифта добре ... ама по тва дето ти обясняваш го режи направо

Боят според мен не е решение. Поговори пак с директора. Ако трябва, викни и родителите си. Може и да успееш да го надвиеш, но ако после събере цялата си рода, която сигурно е по-голяма от училището ти, какво правим?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    По балкана някъде..
    Защо темата е била в раздел любов...
    ACϟDC

Град
    столицата
    Нима ще оставиш да се гаври с теб и другите?Един път бой му стига!
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Боят според мен не е решение. Поговори пак с директора. Ако трябва, викни и родителите си. Може и да успееш да го надвиеш, но ако после събере цялата си рода, която сигурно е по-голяма от училището ти, какво правим?
    Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

кой клас си?
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Ами извинявам се ... иначе съм 7-ми клас. И друго ... аз точно това казвам, че ако му направя нещо, повсле аз ще патя тва си го знам!

Цитирай Първоначално написано от Dead4o
    Ами извинявам се ... иначе съм 7-ми клас. И друго ... аз точно това казвам, че ако му направя нещо, повсле аз ще патя тва си го знам!
    Няма те ли си расисти в града?Те ще се отзоват на проблема ти......
    Сега сериозно.....Това е циганин(не ром,не коняк не бренди...) има някой който се правят на силни но в действителност са страхливци до дъното на душата си....Е ако този е такъв случай не мисля че ако го спухаш повече ще ти прави проблеми...А за мен е изключено да се справиш с думи....Ако искаш можеш да направиш следното след училище го проследи и разучи къде живее и къде е подходящо място за "засада" и се прибери...намери от някъде около 40см. пръчка средно дебела...скрий си я в ръкава и се опитай да я придържаш с ръка да не падне...потренирай удари с нея малко...след това отиди на мястото предвидено за "засадата" сложи една маска и само чакай...когато се появи вадиш пръчката от ръкава си и го почваш през ръце,през крака,през гръб(внимавай да го не удариш през главата само...)Проблема е че пак няма да знае че ти си го направил но ще си изкараш гнева...това е сигурно!Успех!

Град
    Whole of the world

Re: Как да го накарам да спре ?

Цитирай Първоначално написано от Dead4o
    В клас имаме един циганин, който дойде преди 2-3 години. Та за него - незнам как го прави но имам чувството, че всички се страхуват от него. Дори тези "побойници" не смеят да направят нищо. Тои се ражхожда в някой часове и се закача с всеки! Даже мисля, че закачане е лека дума. Ако някой се избазика, той веднага скача на бой, той си ги бие ей така ... казвал съм 5-6 пъти на директора той нищо не прави. С мен обаче закачането е по-голямо, защото мен не ме е страх от него, и той го вижда.
    Проблема е, че го търпя ... но докога? Заслужава ли си да се сбия с него ? Не ми пука дали аз ще го пребия или той мен! Но също ме е страх да налитам с всичка сила, и юмруци в главата - ами ако му счупа нещо ? Ако ме изключат, ако неговата банда цигани после ми го върнат ?
    Ами извикай някой твои приятели, проследето го след даскало къде отива, пресрещнето го и бой до смърт! Мръсни цигани, на сапун!!!! ХИТЛЕР е бил прав!!! Всички цигани на сапун и на кариерата с кирката в Белене! Предимството на циганите е, че са единни, а българите за съжаление - не! Ако пребиеш 1 циганин, после ти скача цялата ма'ала... Мама им мръсна у червата ги мразя тъпите цигани, по-мръсно и долно племе от тях НЯМА!!! НА САПУН!!!
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Град
    In the middle of Nowhere
    100 % мазния мангал е страхлив,ако му се отвориш малко няма да те погледне повече...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Ами ще видя ... ако още се отваря, ще направя каквото е нужно! А за пръчката ... мисля, че засега е доста рано ... ще викна наще и ако не ме остави

Убий гооооооо Съберете се с други хора и го натупайте след даскало
    I sAw hEr Bleed.You HeArD Me BrEaTHe.AnD I fRoZe InSiDE MySeLf........AnD tUrNeD aWaY...........i mUsT Be dReAmInG

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София

Re: Как да го накарам да спре ?

Цитирай Първоначално написано от strong
    Ами извикай някой твои приятели, проследето го след даскало къде отива, пресрещнето го и бой до смърт! Мръсни цигани, на сапун!!!! ХИТЛЕР е бил прав!!! Всички цигани на сапун и на кариерата с кирката в Белене! Предимството на циганите е, че са единни, а българите за съжаление - не! Ако пребиеш 1 циганин, после ти скача цялата ма'ала... Мама им мръсна у червата ги мразя тъпите цигани, по-мръсно и долно племе от тях НЯМА!!! НА САПУН!!!
    +1
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Абе с такива няма начин как да говориш... викаш приятели както казаха и го биете... гледайте само да не викне родата, че става лошо... ужас, аман от такива!

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Sчупи го от бой,моля те!!!
    +

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Абе с такива няма начин как да говориш... викаш приятели както казаха и го биете... гледайте само да не викне родата, че става лошо... ужас, аман от такива!
    + 1
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Супер фен Аватара на diksi
    Eйй! От кой град си :P Да видиме, та като го натупаш да не си сам като те срещне Ма`алата

Ами ... пише го в описанието, иначе циганина невярвам да викне някой ... той е с самочувствие .... а и да викне аз мога да викна също хора!

Ам... СЪВЕТ: хвани го някаде извън даскало, ама да е сам, ако искаш си носи бухалка , ако имаш проблеми, потърси братята СКИНАРИ, ако те се появят бъди сигурен че оня няма да се появи на даскало понееее.... едни 5-6 месеца

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    извън даскало го пребий с много хора.

извикай хора и го пребийте ко му мислиш
    - Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
    - И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.
    http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си